- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 420
-
07-02-2007, 10:02 AM #11
Re: "Εκδίκιση"...Ενα πιάτο που τρώγετε κρύο??
Η εκδικηση δε μου πάει καθολου!:embarrest Πιστευω στο ότι σπέρνεις θερίζεις.Αρα ο καθένας παίρνει αυτό για το οποιο δούλεψε.
Ακόμα και στους ανθρώπους που μου έκαναν κακό και δεν ηταν λίγοι -Καρκίνος βλεπετε-προσπαθούσα μάλλον να καταλάβω γιατί έκαναν ότι έκαναν από ψυχολογική άποψη.Αλλά μέχρι εκει.Ξέκοβα απλά και συνήθως μετά από καιρό δικαιωνόμουν ηθικά καθώς μαθαινα ότι πήραν το μάθημά τους,από την ίδια την ζωή.:bigsmile:
Ειναι βλαβερό πιστευω για την ψυχική μας υγεία να αναλωνόμαστε σε σχεδια εκδίκησης.Πιστευω πως τελικά ο μόνος λαβωμένος στο τέλος θα ειμαστε εμεις.:unsure:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
07-02-2007, 10:23 AM #12
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
07-02-2007, 10:26 AM #13
Ηεκδίθκηση είναι ένα πιάτο που τρώγετε κρύο,ΜΕΡΚΈς ΦΟΡΈς ΠΑΓΩΜΈΝΟ,αν και δεν μου αρέσει όταν κάποιος μου κάνει κάτι και μου δωθεί η ευκαιρία του το επιστρέφω.
Πιστεύω και στην θεία τημωρία αν και την φοβάμαι γιατί μερκ΄ρς φορές μέσω κάποιου κοντίνου προσώπου να πάρει ο άλλος αύτο που έκανε.
-
07-02-2007, 11:29 AM #14
Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??
Πιστεύω πως είναι στοιχείο της ανθρώπινης φύσης η εκδίκηση, απο εκεί και πέρα σημασία έχει πώς διαχειρίζεσαι τον θυμό σου και το μυαλό σου.
Όσες φορές μου έκαναν κάτι και θέλησα να ανταποδώσα τα ίσα, η πληγή ήταν νωπή, εγώ εξαντλημένη και δεν είχα καν τη δύναμη να κάνω το παραμικρό. Τελικά μετά μου πέρναγε και αναλάμβανε η Θεία Δίκη να με δικαιώσει!!!:embarrest
¶λλωστε κανεις δεν είναι αναμάρτητος και κριτής των Πάντων. Κάποια στιγμή και εμείς πληγώσαμε άλλους...
-
07-02-2007, 12:17 PM #15
αχχα αυτό βλέπω ρε κορίτσια μήπως έχετε ωροσκόπο σκορπίο η σε πολλούς πλανήτες τον σκορπιό ?????(μην μας πάρετε και το προνόμιο !!! )
kiaRRa:
¶λλωστε κανεις δεν είναι αναμάρτητος και κριτής των Πάντων. Κάποια στιγμή και εμείς πληγώσαμε άλλους...
-
07-02-2007, 01:02 PM #16
-
07-02-2007, 01:38 PM #17
Προσωπικά με ¶ρη, Πλούτωνα και Κρόνο στον Σκορπιό δεν είμαι από τα άτομα που θα κάτσω να σχεδιάσω την εκδίκηση! Σιγά μην κάτσω να βγάλω πλάνο με τις κινήσεις που θα ακολουθήσω για να την φέρω στον άλλον.... Ο χρόνος νομίζω είναι πολύ καλός κριτής και συνήθως μας ανταμείβει! Τουλάχιστον όσοι το αξίζουμε πραγματικά!
-
07-02-2007, 03:55 PM #18
Συμφωνω μαζι σου κι ας εχω ηλιο και πλουτωνα και κρονο στο σκορπιο
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
07-02-2007, 03:56 PM #19
[Σίγουρα κανείς δεν είναι τέλειως καμιά φορά αναρωτιέμαι τι αμαρτίες έχω κάνει και τις πληρώνω και εγώ...Αλλά συνήθως πληγώνουμε τις επόμενες γνωριμίες μας για να μην μας ξαναπληγώσουν και αυτες !!]
δυστηχώς αυτό ειναι αλήθεια
και εγώ έχω σκορπιό στον Ερμή αστά να πάνε πολλοι τον έχουν δοκημάσει
-
07-02-2007, 04:22 PM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.