s
"Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο?? - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 42 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast
Results 11 to 20 of 420
    Όνομα:
    Φωτεινή

Re: "Εκδίκιση"...Ενα πιάτο που τρώγετε κρύο??

Η εκδικηση δε μου πάει καθολου!:embarrest Πιστευω στο ότι σπέρνεις θερίζεις.Αρα ο καθένας παίρνει αυτό για το οποιο δούλεψε.
    Ακόμα και στους ανθρώπους που μου έκαναν κακό και δεν ηταν λίγοι -Καρκίνος βλεπετε-προσπαθούσα μάλλον να καταλάβω γιατί έκαναν ότι έκαναν από ψυχολογική άποψη.Αλλά μέχρι εκει.Ξέκοβα απλά και συνήθως μετά από καιρό δικαιωνόμουν ηθικά καθώς μαθαινα ότι πήραν το μάθημά τους,από την ίδια την ζωή.:bigsmile:

Ειναι βλαβερό πιστευω για την ψυχική μας υγεία να αναλωνόμαστε σε σχεδια εκδίκησης.Πιστευω πως τελικά ο μόνος λαβωμένος στο τέλος θα ειμαστε εμεις.:unsure:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Η εκδικηση δε μου πάει καθολου!:embarrest Πιστευω στο ότι σπέρνεις θερίζεις.Αρα ο καθένας παίρνει αυτό για το οποιο δούλεψε.
    Ακόμα και στους ανθρώπους που μου έκαναν κακό και δεν ηταν λίγοι -Καρκίνος βλεπετε-προσπαθούσα μάλλον να καταλάβω γιατί έκαναν ότι έκαναν από ψυχολογική άποψη.Αλλά μέχρι εκει.Ξέκοβα απλά και συνήθως μετά από καιρό δικαιωνόμουν ηθικά καθώς μαθαινα ότι πήραν το μάθημά τους,από την ίδια την ζωή.:bigsmile:

Ειναι βλαβερό πιστευω για την ψυχική μας υγεία να αναλωνόμαστε σε σχεδια εκδίκησης.Πιστευω πως τελικά ο μόνος λαβωμένος στο τέλος θα ειμαστε εμεις.:unsure:
    Θα συμφωνήσω με τη προλαλήσασα!
    Παρόλο που πολλές φορές το έχω σκεφτεί, στο τέλος αδιαφορώ, γιατί δεν θέλω να χάσω άλλο χρόνο για το συγκεκριμένο άτομο!
    Πιστεύω ότι η ίδια η ζωή σε δικαιώνει, κάποια στιγμή!
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Διονυσία

Ηεκδίθκηση είναι ένα πιάτο που τρώγετε κρύο,ΜΕΡΚΈς ΦΟΡΈς ΠΑΓΩΜΈΝΟ,αν και δεν μου αρέσει όταν κάποιος μου κάνει κάτι και μου δωθεί η ευκαιρία του το επιστρέφω.
    Πιστεύω και στην θεία τημωρία αν και την φοβάμαι γιατί μερκ΄ρς φορές μέσω κάποιου κοντίνου προσώπου να πάρει ο άλλος αύτο που έκανε.

Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??

Πιστεύω πως είναι στοιχείο της ανθρώπινης φύσης η εκδίκηση, απο εκεί και πέρα σημασία έχει πώς διαχειρίζεσαι τον θυμό σου και το μυαλό σου.
    Όσες φορές μου έκαναν κάτι και θέλησα να ανταποδώσα τα ίσα, η πληγή ήταν νωπή, εγώ εξαντλημένη και δεν είχα καν τη δύναμη να κάνω το παραμικρό. Τελικά μετά μου πέρναγε και αναλάμβανε η Θεία Δίκη να με δικαιώσει!!!:embarrest

¶λλωστε κανεις δεν είναι αναμάρτητος και κριτής των Πάντων. Κάποια στιγμή και εμείς πληγώσαμε άλλους...

Quote Originally Posted by stabie View Post
    ρε παιδια τι έγινε με εμάς τους Δίδυμους; άλλος έχει το όνομα και άλλος η χάρη;

και εγώ το ίδιο gia_pep
    αχχα αυτό βλέπω ρε κορίτσια μήπως έχετε ωροσκόπο σκορπίο η σε πολλούς πλανήτες τον σκορπιό ?????(μην μας πάρετε και το προνόμιο !!! )

kiaRRa:

¶λλωστε κανεις δεν είναι αναμάρτητος και κριτής των Πάντων. Κάποια στιγμή και εμείς πληγώσαμε άλλους...
    Σίγουρα κανείς δεν είναι τέλειως καμιά φορά αναρωτιέμαι τι αμαρτίες έχω κάνει και τις πληρώνω και εγώ...Αλλά συνήθως πληγώνουμε τις επόμενες γνωριμίες μας για να μην μας ξαναπληγώσουν και αυτες !!

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by palavo View Post
    [FONT="Century Gothic"][SIZE="2"][COLOR="Black"]

αχχα αυτό βλέπω ρε κορίτσια μήπως έχετε ωροσκόπο σκορπίο η σε πολλούς πλανήτες τον σκορπιό ?????(μην μας πάρετε και το προνόμιο !!! )
    ωροσκόπο όχι αλλά έχω σκορπιό σε πλούτωνα και κρόνο...
    λετε να είναι αυτά...που με επηρεάζουν???

Προσωπικά με ¶ρη, Πλούτωνα και Κρόνο στον Σκορπιό δεν είμαι από τα άτομα που θα κάτσω να σχεδιάσω την εκδίκηση! Σιγά μην κάτσω να βγάλω πλάνο με τις κινήσεις που θα ακολουθήσω για να την φέρω στον άλλον.... Ο χρόνος νομίζω είναι πολύ καλός κριτής και συνήθως μας ανταμείβει! Τουλάχιστον όσοι το αξίζουμε πραγματικά!

Συμφωνω μαζι σου κι ας εχω ηλιο και πλουτωνα και κρονο στο σκορπιο
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Διονυσία

[Σίγουρα κανείς δεν είναι τέλειως καμιά φορά αναρωτιέμαι τι αμαρτίες έχω κάνει και τις πληρώνω και εγώ...Αλλά συνήθως πληγώνουμε τις επόμενες γνωριμίες μας για να μην μας ξαναπληγώσουν και αυτες !!]

δυστηχώς αυτό ειναι αλήθεια
    και εγώ έχω σκορπιό στον Ερμή αστά να πάνε πολλοι τον έχουν δοκημάσει

Quote Originally Posted by SKYLOROCK View Post
    Προσωπικά πιστεύω ότι ο τροχός πάντα γυρίζει!!! Ίσως μερικές φορές αργεί αλλά πάντα γυρίζει...
    Είμαι άνθρωπος της εκδίκησης (με τόσους πλανήτες στο Σκορπιό πώς να μην είμαι άλλωστε ) αλλά μπορώ να περιμένω όσο χρειαστεί για να καταφέρω αυτό που θέλω...Όπως είπα και πριν ο τροχός πάντα γυρίζει και έρχεται η στιγμή που θα είσαι εσύ από πάνω,το θέμα είναι τότε να κάνεις τις σωστές ενέργειες για να μην ξαναβρεθείς από κάτω
    Ίσως βέβαια με το πέρασμα του χρόνου η εκδίκηση να είναι ότι πλέον δε θες καν να ασχοληθείς με τον άλλον...Αυτό είναι η καλύτερη εκδίκηση...:idea:

"Για να σ'εκδικηθώ σου σκίζω τις φωτογραφίες κι εσύ όπως κι εγώ...
    τα γράμματά σου καίω,τα πόστερ που αγαπούσες και βάφω τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσες..."
    Συμφωνώ μαζί σου!:amuse: Όταν δεν ασχολείσαι, είναι η καλύτερη εκδίκηση! Ειδικά άμα δείξεις ότι δεν σε πείραξε!!!:noworry:

Page 2 of 42 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)