- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 161 to 170 of 174
-
06-02-2007, 10:48 AM #161
Re: Ποιό ζώδιο επιμένει μετά απο έναν χωρισμό???
Σε όλα έχουν δική τους νοοτροπία...αυτό που με εκνεύριζε πάντα σε αυτόν είναι πώς κατάφερνε τα δικά του λάθη να τα γυρνάει και να ζητάει και τα ρέστα...και μετά με μια συγνώμη να λύνονται όλα.
Απόψε θα πάω για να πάρω τα πραγματά μου...και ας ελπίσουμε οτι θα μπει επιτέλους μια τελεία.
Υ.Γ. Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις και sorry αν σας "πρήζω"...:embarrest Έπρεπε να τα πώ να ξεθυμάνω... :nuts:
-
06-02-2007, 10:48 AM #162
-
06-02-2007, 10:55 AM #163
-
06-02-2007, 10:56 AM #164
έλα όμως που μερικοί αδυνατούν να καταλάβουν πως σε μερικές στιγμές της ζωής χρειάζεται να λαμβάνεις μέτρα και όχι ημίμετρα. Και θέλουν ντε και καλά να έχουν παντού συναισθηματικές εκκρεμότητες, που ίσως αυτό τους κάνει να νιώθουν επιθυμητοί και αυξάνει τον δείκτη εγωισμού του...
¶ρα πατώντας πάνω σου ικανοποιούν τη ματαιοδοξία τους
-
06-02-2007, 10:59 AM #165
Ειλικρινά θα ήθελα πολύ να μάθω αν τελικά μπήκε η τελεία ή αν πάλι τα γύρισε τούμπα (πράγμα πολύ πιθανόν για έναν Ζυγό) και ξεκίνησε πάλι το παιχνίδι με δικούς του όρους πάντα...Αχ σε νιώθω απόλυτα όμως....
Και φαντάζομαι ότι αν σου ζητήσει κάτι θα είναι πολύ δύσκολο για σένα να αρνηθείς...
-
06-02-2007, 11:07 AM #166
Αυτό ακριβώς φοβάμαι κι εγώ...ότι αυτό παέι να κάνει γιατί διαφορετικά θα δεχόταν τη δική μου πρόταση να μη συναντηθούμε για να μου τα δώσει...και τώρα εμφανίζεται σα να μη συμβαίνει τίποτα με αυτή την πρόφαση...Και φοβάμαι τον εαυτό μου οτι δε θα αντισταθώ...
Νεώτερα αύριο...
Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση...I need it!
-
06-02-2007, 11:09 AM #167
Και που στεκόμαστε εμεις ;
Εκκρεμότητα υπάρχει όσο εμείς περιμένουμε και προφανώς μονο για εμάς.Ο αλλος με την δική του φιλοσοφία ή ανασφάλεια ειναι μια χαρα.
Αν ο άλλος δεν έχει το θαρρος να βάλει μία τελεία κάνουμε την "καλή πράξη" και την βάζουμε εμεις.Γλυτώνεις χρόνο,κόπο και κερδίζεις την ψυχική σου ηρεμία.
Οι ζυγοί φημίζονται για τον διπλωματικό τρόπο τον οποίο χρησιμοποιούν για να ΜΗΝ χρειαστεί να αποφασίσουν.Καμιά φορά όμως και η μή λήψη απόφασης ειναι δράση.Μας προκαλεί να αντιδράσουμε εμεις.επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
06-02-2007, 11:11 AM #168
-
06-02-2007, 11:18 AM #169
Kαι σε όλους τους προκαρυωτικούς οργανισμούς να κατεβάσουν το επίπεδο τους, εμάς ταλαιπωρούν. Όπως λοιπόν πολύ σωστα λέει η αξιότιμη roadrunner, βάζουμε εμείς τελεία άμεσα.
Όσο για τους διπλωματικούς χειρισμούς στο ΥΠΕΞ όχι σε εμάς. Και πάνω από όλα αξιοπρέπεια. Αν έχουμε αποφασίσει με 100% σιγουριά τον χωρισμό και όλες οι πρεσβείες να μας την πέσουν το ΟΧΙ δεν αλλάζει...:suspiciou
-
06-02-2007, 11:55 AM #170
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.