s
Συζήτηση περί τύχης και θετικής σκέψης - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 34 of 34
    Όνομα:
    Κυριακή

Re: Συζήτηση περί τύχης και θετικής σκέψης

Quote Originally Posted by Alie View Post
    Θα μπορούσες, ίσως, να μας δώσεις ένα παράδειγμα;
    Παραδειγμα σχετικα προσφατο: Ξεκινω για να διεκπεραιωσω δουλεια που απαιτει παρε δωσε με δημοσια υπηρεσια. Ισως να καταλαβαινετε απο προσωπικες σας εμπειριες, γιατι με εχει πιασει δυσφορια, μιζερη διαθεση και πολυς θυμος εκ των προτερων!! Μεσα στο λεωφορειο εχω φτιαξει το χειροτερ σεναριο των πραγματων, εχω τσακωθει ήδη με τον οποιο υπαλληλο, εχω βαλει τις φωνες, ... γενικως εχω παθει νευρικη κριση!! Φτανω και περιμενω την σειρα μου, συνεχιζοντας να φαντασιωνομαι με το παραπανω σκηνικο.
    Φτανει λοιπον η σειρα μου, και πεφτω σε μια ευγενεστατη και εξυπηρετικοτατη υπαλληλο, πραγμα που ισοδυναμει με μικρο θαυμα!!
    Συμφωνα λοιπον με την θεωρια περι θετικης σκεψης, θα επρεπε να εχει συμβει το εντελως αντιθετο, ετσι δεν ειναι;
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

H θετική σκέψη βοηθά να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και να αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα μας με αισιοδοξία. Δεν σημαίνει πως επειδή σκέφτηκα κάτι(είτε θετικό είτε αρνητικό) αυτό θα υλοποιηθεί. Μακάρι να ήταν έτσι, αλλά...:embarrest

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    H θετική σκέψη βοηθά να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και να αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα μας με αισιοδοξία. Δεν σημαίνει πως επειδή σκέφτηκα κάτι(είτε θετικό είτε αρνητικό) αυτό θα υλοποιηθεί. Μακάρι να ήταν έτσι, αλλά...:embarrest
    Συμφωνω καλη μου με οτι γραφεις, αλλωστε, αυτο θιχτηκε παραπανω. Αν ομως θυμαμαι καλα το αρθρο μιλουσε για το πως να παρεις την τυχη στα χερια σου.
    Να μου πει να παρω την ζωη μου στα χερια μου [στο μετρο που ειναι δυνατον να το κανω] το καταλαβαινω!! Αλλα την τυχη μου ΟΧΙ!
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Την τύχη μπορείς να την εκμεταλλευτείς και μέσω αυτής να είσαι σε ετοιμότητα να καλυτερέψεις το επίπεδο της ζωής σου.:nuts: Απλά μας δίνεται η ευκαιρία όταν είμαστε σε πιο αισιόδοξη κατάσταση να βλέπουμε θετικά ό,τι μας συμβαίνει, να αποκομίζουμε εμπειρίες και αυτές να τις εκμεταλλευόμαστε ανάλογα.

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)