- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 34 of 34
-
02-02-2007, 12:50 PM #31
Re: Συζήτηση περί τύχης και θετικής σκέψης
Παραδειγμα σχετικα προσφατο: Ξεκινω για να διεκπεραιωσω δουλεια που απαιτει παρε δωσε με δημοσια υπηρεσια. Ισως να καταλαβαινετε απο προσωπικες σας εμπειριες, γιατι με εχει πιασει δυσφορια, μιζερη διαθεση και πολυς θυμος εκ των προτερων!! Μεσα στο λεωφορειο εχω φτιαξει το χειροτερ σεναριο των πραγματων, εχω τσακωθει ήδη με τον οποιο υπαλληλο, εχω βαλει τις φωνες, ... γενικως εχω παθει νευρικη κριση!! Φτανω και περιμενω την σειρα μου, συνεχιζοντας να φαντασιωνομαι με το παραπανω σκηνικο.
Φτανει λοιπον η σειρα μου, και πεφτω σε μια ευγενεστατη και εξυπηρετικοτατη υπαλληλο, πραγμα που ισοδυναμει με μικρο θαυμα!!
Συμφωνα λοιπον με την θεωρια περι θετικης σκεψης, θα επρεπε να εχει συμβει το εντελως αντιθετο, ετσι δεν ειναι;Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
02-02-2007, 12:54 PM #32
H θετική σκέψη βοηθά να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και να αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα μας με αισιοδοξία. Δεν σημαίνει πως επειδή σκέφτηκα κάτι(είτε θετικό είτε αρνητικό) αυτό θα υλοποιηθεί. Μακάρι να ήταν έτσι, αλλά...:embarrest
-
02-02-2007, 01:33 PM #33
Συμφωνω καλη μου με οτι γραφεις, αλλωστε, αυτο θιχτηκε παραπανω. Αν ομως θυμαμαι καλα το αρθρο μιλουσε για το πως να παρεις την τυχη στα χερια σου.
Να μου πει να παρω την ζωη μου στα χερια μου [στο μετρο που ειναι δυνατον να το κανω] το καταλαβαινω!! Αλλα την τυχη μου ΟΧΙ!Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
02-02-2007, 03:34 PM #34
Την τύχη μπορείς να την εκμεταλλευτείς και μέσω αυτής να είσαι σε ετοιμότητα να καλυτερέψεις το επίπεδο της ζωής σου.:nuts: Απλά μας δίνεται η ευκαιρία όταν είμαστε σε πιο αισιόδοξη κατάσταση να βλέπουμε θετικά ό,τι μας συμβαίνει, να αποκομίζουμε εμπειρίες και αυτές να τις εκμεταλλευόμαστε ανάλογα.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.