- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 16 of 16
Thread: Ερμής - Ο πλανήτης του πνεύματος
-
23-01-2007, 09:34 PM #11
Re: Ερμής - Ο πλανήτης του πνεύματος
εχω ερμη στον σκορπιο οταν θελω σφαζω με το γαντι εχω στον ενατο οικο και με εξαγωνα ή τριγωνα και συζυγια εξαγωνο στον ΠΛΟΥΤΩΝΑ να που ανακαλυψα την τρελα με τα λεγομενα αποκρυφα τη να πω για το αθρο: clapping:
-
30-01-2007, 05:21 PM #12
εκτός από κυβερνήτη μέσα στο ωροσκόπιο μου, μου έχουν πει πως έχω ερμή στους Διδύμους...
έχει διαφορα η μία θέση από την άλλη;
-
31-01-2007, 12:16 AM #13
well done! Πολύ καλό και κατατοπιστικό το άρθρο!Perfect
Είμαι ninja!!!
-
31-01-2007, 10:26 AM #14
Καλημερα.
Ζητα απο την καταλληλη ενοτητα τον γενεθλιο χαρτη σου και τις θεσεις των πλανητων σ αυτον. Αν ο Ερμης ή οποιοσδηποτε αλλος πλανητης ειναι αναδρομος, αυτο συμβολιζεται με ενα r διπλα στο συμβολο του πλανητη. Αν περιηγηθεις τις ενοτητες, θα βρεις αρθρα με πληροφοριες για αρχαριους. Καλο ψαξιμο! :bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
02-02-2007, 03:02 AM #15
Ενδιαφέρον!
Θα ήταν καλό να μαθαίναμε επίσης την επιρροή του Ερμή όταν κάνει όψεις με τον Ωροσκόπο,το μεσουράνημα και τους δεσμούς της Σελήνης!
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
-
02-02-2007, 10:16 AM #16
Δεν υπάρχουν αντιφάσεις για μένα. Απλά είμαι της άποψης ότι μερικά θέματα δεν ανιχνεύονται στο Ωροσκόπιο όπως άλλωστε παραδέχονται και σύγχρονοι Αστρολόγοι. Για παράδειγμα, σχετικά με τον Ερμή, αφού αυτό είναι το θέμα σας, δεν είναι και λίγοι οι Αστρολόγοι που διδάσκουν πλέον ότι ο βαθμός ευφυίας δεν ανιχνεύεται στον χάρτη, και ούτε καν αν κάποιος είναι έξυπνος ή όχι και πόσο έξυπνος είναι. Πνευματικά χαρίσματα, ικανότητες, ελλείψεις και νοητική κατάσταση είναι κάπως διαφορετικό από τον βαθμό ευφυίας. Τώρα σχετικά με το θέμα ''πολλές όψεις μαζί'' λύνεται ωραιότατα έτσι ώστε να μην προκύπτουν αντιφάσεις στην ερμηνεία. Ελπίζω σε λίγα χρόνια και στην Ελλάδα να μην μιλάμε και γράφουμε για ξεκομένες όψεις αλλά για ομάδες όψεων ενωμένες σε σύνολα που δίνουν μια εικόνα του ατόμου χωρίς αντιφάσεις. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται, αντιθέτως κάνει την ερμηνεία πολύ πιο εύκολη. Σε κύκλους του εξωτερικού αυτή η έρευνα έχει ήδη ολοκληρωθεί. Δυστυχώς ένα αστρολογικό πρόγραμμα δεν μπορεί να κάνει τέτοια σύνθεση.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.