s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 113
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 113 of 200 FirstFirst ... 13 63 103 109 110 111 112 113 114 115 116 117 123 163 ... LastLast
Results 1,121 to 1,130 of 1994

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Καλημέρα,
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας..
    Μήπως θα μπορούσατε επίσης να μου πείτε που είναι ο Β. Δεσμός..?/Ν Δεσμός?:bigsmile:
    Ακόμα που θα μπορούσα να κοιτάξω για ερμηνεία μεσοδιαστημάτων και πως επηρεάζουν το όλο "σύστημα"?
    Ευχαριστώ και πάλι ..
    και περιμένω εναγωνίως την απάντηση σας...:bigsmile:

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by kleonis View Post
    Γεια σας,

είμαι η Νικη και γεννήθηκα 29/09/1984 στην Θεσσαλονίκη και ώρα 6:30 μμ και θα ήθελα και γω να με ¨φωτίσετε" όσο αφορά τον χάρτη μου....

ευχαριστώ προαιρετικά!
    Αγαπητή kleonis,
    ο χάρτης σου είναι αυτός.

Quote Originally Posted by snowflake View Post
    γεια σας και πάλι... μπορεί καποιος να μου εξηγησει τι ρόλο παιζουν οι μοίρες στις θεσεις των πλανητων κλπ... ??????
    Αγαπητή snowflake,
    στη συγκεκριμένη ενότητα δίνουμε θέσεις πλανητών κλπ. Αν η ερώτησή σου έχει να κάνει με έναν γενικότερο προβληματισμό για τον ρόλο των μοιρών, μπορείς αν θες να ρωτήσεις στην ενότητα Εραστές της αστρολογίας, όπου κάποιος μέλος θα μπορέσει να σε βοηθήσει. Επίσης μπορείς να ρωτήσεις και στην ενότητα Ο αστρολόγος σπίτι σας.

Quote Originally Posted by meltemi View Post
    γεια σας! πραγματικά χαίρομαι που έγινα μέλος. Εχω μεγάλο ενδιαφέρον και πολλές απορίες σε αστρολογικά θέματα και ελπίζω στην καθοδήγησή σας. αν μπορω θαθελα να ρωτήσω για τον βορειο και νότιο δεσμό τον δικό μου, καθώς και του φίλου μου και αν συμπεραίνετε κάτι από αυτό. Η ημερομηνία της γεννησής μου είναι 18.12.1961 στις 6.30πμ στο αγρίνιο και του φίλου μου στις 13.02.1961, 7.00πμ στην αθήνα. ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    Αγαπητή meltemi,
    για εσένα:
    ο Βόρειος δεσμός βρίσκεται στις 19 μοίρες και 35 λεπτά του Υδροχόου και στον 3ο οίκο.
    ο Νότιος δεσμός βρίσκεται στις 19 μοίρες και 35 λεπτά του Λέοντα και στον 9ο οίκο.

για τον φίλο σου:
    ο Βόρειος δεσμός βρίσκεται στις 6 μοίρες και 14 λεπτά της Παρθένου και στον 7ο οίκο.
    ο Νότιος δεσμός βρίσκεται στις 6 μοίρες και 14 λεπτά των Ιχθύων και στον 1ο οίκο.

Quote Originally Posted by mirellia View Post
    Καλημέρα,
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας..
    Μήπως θα μπορούσατε επίσης να μου πείτε που είναι ο Β. Δεσμός..?/Ν Δεσμός?:bigsmile:
    Ακόμα που θα μπορούσα να κοιτάξω για ερμηνεία μεσοδιαστημάτων και πως επηρεάζουν το όλο "σύστημα"?
    Ευχαριστώ και πάλι ..
    και περιμένω εναγωνίως την απάντηση σας...:bigsmile:
    Αγαπητή mirellia,
    ο Βόρειος δεσμός βρίσκεται στις 19 μοίρες και 24 λεπτά του Τοξότη και στον 3ο οίκο.
    ο Νότιος δεσμός βρίσκεται στις 19 μοίρες και 24 λεπτά των Διδύμων και στον 9ο οίκο.

Οσον αφορά τα μεσοδιαστήματα, μπορείς να δεις ενδεικτικά αυτό: Οι εξισώσεις της Κοσμοβιολογίας - Σύστημα Reinhold Ebertin.
    Μπορείς όμως να κάνεις αναζήτηση πατώντας εδώ και να βρεις όσα σε ενδιαφέρουν.

Όνομα:
    Διονυσία

Γεια σας αν θελετε να μου κανετε και τον δικο μου χαρτη ευχαριστω

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by ioni View Post
    Γεια σας αν θελετε να μου κανετε και τον δικο μου χαρτη ευχαριστω
    Να σου κάνουμε! :bigsmile:
    Χρειάζονται όμως και τα αναγκαία στοιχεία (ημερομηνία, ώρα και τόπος γεννησης)

Όνομα:
    Διονυσία

συγνωμη 08-12-1966 ωρα 11.30πρωι ζαχαρω Ν.Ηλειας

Όνομα:
    ANIA

Γεια σας!θα ηθελα να μαθω τις θεσεις των πλανητων της κολλητης μου.γεννηθηκε 18-12-85 μεσανυχτα00:10 ρωσια

Καλσπέρα,
    γεννήθηκα στις 23-10-1982 και ώρα 13.50 το μεσημέρι.έχετε βγάλει τον γενέθλιο χάρτη μου απλά θα ήθελα αν γίνεται να μου βγάλετε τον χάρτη συναστρίας μου με το πρόσωπο που με ενδιαφέρει που έχει γεννηθεί στις 24-01-1987 και ώρα 00.35 στην Αθήνα.
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Όνομα:
    Διονυσία

ποτε θα μου κανετε τον χαρτη μου 08-12-1966 11.30 πρωι πυργος;;;;;:bigsmile:

Όνομα:
    Μαρία

συγνωμη 08-12-1966 ωρα 11.30πρωι ζαχαρω Ν.Ηλειας
    ποτε θα μου κανετε τον χαρτη μου 08-12-1966 11.30 πρωι πυργος;;;;;:bigsmile:
    Αγαπητή ioni,
    έτοιμος ο χάρτης σου... εδώ.

Quote Originally Posted by mei View Post
    Γεια σας!θα ηθελα να μαθω τις θεσεις των πλανητων της κολλητης μου.γεννηθηκε 18-12-85 μεσανυχτα00:10 ρωσια
    Αγαπητή mei,
    η Ρωσία είναι μεγάλη χώρα δε λες;
    Θα πρέπει να δώσεις συγκεκριμένο τόπο γέννησης...

Quote Originally Posted by pyrosvestiki View Post
    Καλσπέρα,
    γεννήθηκα στις 23-10-1982 και ώρα 13.50 το μεσημέρι.έχετε βγάλει τον γενέθλιο χάρτη μου απλά θα ήθελα αν γίνεται να μου βγάλετε τον χάρτη συναστρίας μου με το πρόσωπο που με ενδιαφέρει που έχει γεννηθεί στις 24-01-1987 και ώρα 00.35 στην Αθήνα.
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..
    Αγαπητή pyrosvestiki,
    σου παραθέτω:
    τον χάρτη της συναστρίας σας
    και τον πίνακα με τις όψεις.

(pyrosvestiki a είσαι εσύ, pyrosvestiki b είναι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει)

Καλησπέρα!Μπορείτε να μου κάνετε τον χάρτη μου; Έχω γεννηθεί στη Σπάρτη στις 28/9/1978 στις 18:15.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 484 users browsing this thread. (0 members and 484 guests)