- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 48
Thread: Τα ζώδια και οι φόβοι τους
-
31-01-2007, 11:43 AM #31
Re: Τα ζώδια και οι φόβοι τους
Η συνειδητοποιηση μιας τετοιας αληθειας ειναι τρομακτικη συνηθως [ειμαστε κοινωνικα ζωα, γαρ]. Οσο απλως την υποψιαζεσαι, μπορεις να την προσπερνας... :bigsmile:
Ωστοσο... μπορεις να κανεις παρεα και με τον εαυτο σου, κι αν εχεις και περισσοτερους απο εναν... μια χαρα θα εισαι!!!:toung: :toung:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
31-01-2007, 01:54 PM #32
Εγω παλι παρ οτι Παρθενος, αντιμετωπιζω τα μικροβια σε εντελως συνηθισμενα πλαισια.
Δεν δενομαι με υλικα αποκτηματα, γι αυτο και δεν φοβαμαι μηπως με κλεψουν. Επισης, αγχωνομαι για την ασφαλεια του παιδιου μου [μεσω του ωροσκοπου μου], αλλα επειδη ξερω οτι το προβλημα ειναι δικο μου, προσπαθω -και πιστευω οτι το καταφερνω ικανοποιητικα- να της παρεχω την απαιτουμενη για την ηλικια της ελευθερια κινησεων...
Αυτο που φοβαμαι περισσοτερο, ειναι οι υπουλοι ανθρωποι και αυτοι που αν τους δωσεις λιγο θαρρος, γινονται θρασεις και φορτικοι...Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
31-01-2007, 02:23 PM #33
Καλήσπέρα. Σαν Ταυρος βεβαιώ ότι αποφεύγω τις επικίνδυνες κατάστάσεις και ένας απο τους λόγους που πήρα σκύλο είναι ότι φοβάμαι πιθανή κλοπή. Βέβαια δεν έχω χρηματοκιβώτιο γιατί δεν κρατάω καθόλου χρήματα ή χρυσαφικά στο σπίτι, όμως γενικώς ξεχνάω που "τακτοποιώ" διάφορα πράγματα. Χι. Χι.
-
31-01-2007, 06:34 PM #34
επιμένω και επαναλαμβάνω: οι ιχθύς είναι απατεώνες. Η εξήγηση είναι απλή: Ο κυβερνήτης των ιχθύων είναι ο ποσειδώνας, ήτοι ο πλανήτης της εξιδανίκευσης αλλά και της εξαπάτησης. Κάθε κακή όψη με αυτό τον πλανήτη, ειδικά αν εμπλέκεται κάποιος προσωπικός πλανήτης, πχ. τετράγωνο με αφροδίτη, με ερμή και πολλώ δε μάλλον αν εμπλέκεται ο ήλιος, καθιστά τον ιχθύ απατεώνα. Βέβαια δεν είναι απατεώνας με την νομική έννοια, να πάει φυλακή δηλαδή, αλλά θύμα πρωτίστως της δικής του εξιδανίκευσης και του δικού του πλασματικού κόσμου, παρουσιάζει στους άλλους μία εικόνα που έχει μόνο στο μυαλό του. Αυτό οι άλλοι το εκλαμβάνουν ως εξαπάτηση. Ιδίως αν είναι δίδυμοι, όπως εγώ. Ευχαριστώ για την επιείκεια.
-
31-01-2007, 07:41 PM #35
Έλα τώρα...Ας είμαστε ειλικρινείς...Ουδείς αναμάρτητος. Και πόσο μάλλον αν είναι και Δίδυμος... Κι εγώ ομοζώδια σου είμαι, αλλά οι γενικεύσεις βλάπτουν. Και μην ξεχνάς πως κι ο Ερμής μας έχει πολλές αρνητικές ιδιότητες (δολοπλόκος κτλ). Ας μην πέσουμε να φάμε ένα διπλό ζώδιο, άρα και ξαδερφάκι μας.Είμαι ninja!!!
-
31-01-2007, 09:22 PM #36
οταν κατι δε περναει απο το χερι μας νομιζω οτι αυτο φοβιζει τους σκορπιους
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
31-01-2007, 09:41 PM #37
Η αλήθεια είναι ότι οι ιχθέις είναι λιγουλάκι μουλοχτό (πολύ μ'αρέσει αυτή η λέξη!:toung: ) ζώδιο!! Και συγκεκριμένα θεωρώ ότι υποβόσκει βαθιά μέσα τους ζήλια για τους πάντες και τα πάντα!! Αλλά σε σχέση με κάποια άλλα ζώδια είναι αγγελούδια!! :bigsmile: Και ειδικά αν έχουν επιρροές από πύρινα ή αέρινα ζώδια πιστεύω ότι μπορεί να είναι <<μπιπ>> τα παιδιά!!
-
01-02-2007, 09:27 PM #38
μην λέτε κακίες για τους ιχθεις έχω γιο και είναι και γ....ω τα παιδια ,λίγο μούτρο,γλυκό όμως,:toung: φιλότιμος:amazed: αιδέστιτος μέρχει α'ι'δίας:bigsmile:διεστιτικός ,υπερ προστατευτικος με όσους αγαπά
παρασίρετε ευκολα ,κακό αυτό.........και είναι και γλύκας
-
19-06-2007, 01:21 PM #39
Λίγο πολύ έτσι είμαι για αιγόκερως.
Αν και το μισό χρόνο είμαι ικανή να ζω λιτά και να μαζεύω χρήματα να έχω για μια ώρα ανάγκης που λένε, τον άλλο μισό χρόνο κάτι με πιάνει και τα ξοδεύω όλα.
-
03-09-2007, 11:26 PM #40
Αγαπητή Μαρία76,
Ο πατέρας μου είναι ιχθύς, είναι ευαίσθητος και γλυκός μέχρι εκεί που δεν πάει, αλλά με κούρασε μια ζωή με τις τρομερές ανασφάλειες και τους φόβους του. Δεν λέω, είστε πάρα πολύ αξιαγάπητα εσείς τα ψαράκια, μπορώ να σας κατανοήσω και γω ως καρκίνος που έχει τα δικά του άγχη, αλλά όταν σας πιάνουν οι ανασφάλειες και οι φόβοι σας είστε το κάτι άλλο! Θαρρείς και η λογική χάνεται από προσώπου γής.
Υ.Γ. Τίποτα προσωπικό με σένα και ελπίζω να μη με παρεξήγησες:embarrest
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.