s
Ερμής - Ο πλανήτης του πνεύματος - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 16 of 16
    Όνομα:
    Διονυσία

Re: Ερμής - Ο πλανήτης του πνεύματος

εχω ερμη στον σκορπιο οταν θελω σφαζω με το γαντι εχω στον ενατο οικο και με εξαγωνα ή τριγωνα και συζυγια εξαγωνο στον ΠΛΟΥΤΩΝΑ να που ανακαλυψα την τρελα με τα λεγομενα αποκρυφα τη να πω για το αθρο: clapping:

Όνομα:
    ΕΦΗ

εκτός από κυβερνήτη μέσα στο ωροσκόπιο μου, μου έχουν πει πως έχω ερμή στους Διδύμους...
    έχει διαφορα η μία θέση από την άλλη;

well done! Πολύ καλό και κατατοπιστικό το άρθρο!Perfect
    Είμαι ninja!!!

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by mava View Post
    :unsure: Πολυ καλο αρθρο αλλα δεν μπορω να κατανοησω πληρως την εννοια των οψεων. Πως καταλαβαινεις ποτε ενας πλανητης ειναι σε οψη με καποιον αλλο?
    Επισης δεν ξερω αν ο Ερμης ηταν ή οχι αναδρομος την ημερα γεννησης μου...20/1/76 Αθηνα 00:50.
    Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση σας!
    Καλημερα.
    Ζητα απο την καταλληλη ενοτητα τον γενεθλιο χαρτη σου και τις θεσεις των πλανητων σ αυτον. Αν ο Ερμης ή οποιοσδηποτε αλλος πλανητης ειναι αναδρομος, αυτο συμβολιζεται με ενα r διπλα στο συμβολο του πλανητη. Αν περιηγηθεις τις ενοτητες, θα βρεις αρθρα με πληροφοριες για αρχαριους. Καλο ψαξιμο! :bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Ενδιαφέρον!
    Θα ήταν καλό να μαθαίναμε επίσης την επιρροή του Ερμή όταν κάνει όψεις με τον Ωροσκόπο,το μεσουράνημα και τους δεσμούς της Σελήνης!
    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Πάρα πολύ ωραίο αρθρο!!Τι γίνεται όμως αν ενας χάρτης έχει σχεδόν όλες τις όψεις ..εκτός απο δύο ...τι μπορεί να σημαίνειι???Η χαρά της σχιζοφρένειαςςς:blink:
    Δεν υπάρχουν αντιφάσεις για μένα. Απλά είμαι της άποψης ότι μερικά θέματα δεν ανιχνεύονται στο Ωροσκόπιο όπως άλλωστε παραδέχονται και σύγχρονοι Αστρολόγοι. Για παράδειγμα, σχετικά με τον Ερμή, αφού αυτό είναι το θέμα σας, δεν είναι και λίγοι οι Αστρολόγοι που διδάσκουν πλέον ότι ο βαθμός ευφυίας δεν ανιχνεύεται στον χάρτη, και ούτε καν αν κάποιος είναι έξυπνος ή όχι και πόσο έξυπνος είναι. Πνευματικά χαρίσματα, ικανότητες, ελλείψεις και νοητική κατάσταση είναι κάπως διαφορετικό από τον βαθμό ευφυίας. Τώρα σχετικά με το θέμα ''πολλές όψεις μαζί'' λύνεται ωραιότατα έτσι ώστε να μην προκύπτουν αντιφάσεις στην ερμηνεία. Ελπίζω σε λίγα χρόνια και στην Ελλάδα να μην μιλάμε και γράφουμε για ξεκομένες όψεις αλλά για ομάδες όψεων ενωμένες σε σύνολα που δίνουν μια εικόνα του ατόμου χωρίς αντιφάσεις. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται, αντιθέτως κάνει την ερμηνεία πολύ πιο εύκολη. Σε κύκλους του εξωτερικού αυτή η έρευνα έχει ήδη ολοκληρωθεί. Δυστυχώς ένα αστρολογικό πρόγραμμα δεν μπορεί να κάνει τέτοια σύνθεση.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)