- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 71
Thread: ΖΩΔΙΑ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ
-
24-01-2007, 12:27 AM #21
Re: ΖΩΔΙΑ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ
Πολύ ωραίο άρθρο.Μπράβο σου:clapping:
Πηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
Για να χαίρομαι.
Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
Για να μαθαίνω!
-
25-01-2007, 11:19 PM #22
-
25-01-2007, 11:34 PM #23
-
26-01-2007, 02:33 AM #24
Ομολογώ πως έχω μείνει κυριολεκτικά άναυδη με το συγκεκριμένο άρθρο... Πέρα από τη γενική χροιά, ειδικά οι χαρακτηρισμοί και οι "ιδιότητες" με άφησαν κατάπληκτη... "Επιτυχημένος", "αποτυχημένος", "επιχειρηματίας", "υπάλληλος" , "στελέχη". Αλήθεια, πώς ακριβώς ορίζονται όλες αυτές οι ιδιότητες;
Ειδικά δε, για τους "επιτυχημένους, (...) ,με ροπή στις παρανομίες", παραδέχομαι πως εκστασιάστηκα! Εκτός κι αν η "ροπή στις παρανομίες" θεωρείται πλέον και ανοιχτά ίδιον της επιτυχίας - γιατί σιωπηρά θεωρείται, ειδικά σε τομείς που δεν υφίσταται παραγωγή προϊόντος, αλλά το ζητούμενο είναι η ανακύκλωση του χρήματος.
Για να καταλήξουμε λοιπόν στην Αστρολογία, γιατί προς χάρην της - αν και όχι μόνο- έγινε αυτή η παρεμβολή, ακλόνητη πεποίθησή μου είναι πως για τα όσα περιγράφονται στο άρθρο η αστρολογία εν γένει έχει πολύ μικρή ευθύνη. Η πηγή μάλλον πρέπει να αναζητηθεί στον "επαγγελματικό χώρο" της "διοίκησης επιχειρήσεων", ο οποίος σαφώς και δεν φημίζεται για το ανθρωπιστικό του υπόβαθρο.
Οι κάθε λογής στατιστικές καλό θα είναι να αποτιμώνται ανάλογα με το πεδίο από το οποίο αντλείται το δείγμα τους. ¶λλα συμπεράσματα θα προκύψουν από μελέτη σε χώρους με πιο δημοκρατικούς προσανατολισμούς και άλλα σε χώρους όπου επικρατούν οι "νόμοι της αγοράς".
Καλή συνέχεια στο έργο σας.
-
26-01-2007, 03:08 AM #25
Eιναι γνωστο οτι ο καθε ανθρωπος εχει τις δικιες του αντιπαθιες και συμπαθιες σε καθε ζωδιο αναλογα και με τις προσωπικες του εμπειριες
Εδω και μερικοι αστρολογοι το κανουν και αυτο και φαινονται και μεσα απο τα αρθρα τους απο τα διαφορα προσωπικα τους πιστευω (καλα η κακα) στα διαφορα ζωδια
-------------------------------------------------------------------------
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ
Οσο για τους Σκορπιους αυτοι ειμαστε
σε αλλους φαινονται χυμα αυτα που λεμε, σε αλλου δικαια ,σε αλλους κακα , σε αλλους διεστραμμενα κλπ κλπ κλπ
Οπως τα λαμβανει κανενας
Τωρα σε οποιον δεν αρεσουμε δεν πειραζει
Χεστ*καμε κανονικοτητα πλεον οπως λενε και την λαικη...
-
26-01-2007, 12:12 PM #26
Ομολογώ πως έχω μείνει κυριολεκτικά άναυδη με το συγκεκριμένο άρθρο... Πέρα από τη γενική χροιά, ειδικά οι χαρακτηρισμοί και οι "ιδιότητες" με άφησαν κατάπληκτη... "Επιτυχημένος", "αποτυχημένος", "επιχειρηματίας", "υπάλληλος" , "στελέχη". Αλήθεια, πώς ακριβώς ορίζονται όλες αυτές οι ιδιότητες;
Ειδικά δε, για τους "επιτυχημένους, (...) ,με ροπή στις παρανομίες", παραδέχομαι πως εκστασιάστηκα! Εκτός κι αν η "ροπή στις παρανομίες" θεωρείται πλέον και ανοιχτά ίδιον της επιτυχίας - γιατί σιωπηρά θεωρείται, ειδικά σε τομείς που δεν υφίσταται παραγωγή προϊόντος, αλλά το ζητούμενο είναι η ανακύκλωση του χρήματος.
Γιατί σε πειράζει αυτός ο όρος; Αυτό σε πείραξε επειδή αναφερόταν σε «επιχειρηματίες»; Δηλαδή η απόκρυψη εσόδων από την εφορία που κάνει μέχρι και ο τελευταίος εργάτης, δεν είναι παρανομία; Όταν αφήνουμε τα σκουπίδια έξω από τον κάδο ή πάνω στον ήδη ξέχειλο κάδο, δεν είναι παρανομία; Η παραβίαση της ουράς στο ταμείο δεν είναι μια μορφή παρανομίας; Όταν αντί για 50 χλμ που λένε οι πινακίδες εμείς οδηγούμε με 80+ χλμ, δεν παρανομούμε; Ο υπάλληλος ενός τμήματος προμηθειών ιδιωτικής εταιρείας που μου ζητάει μίζα για να προχωρήσει στην εντολή αγοράς, δεν παρανομεί; Τα χιλιάδες αυθαίρετα μικρά εξοχικά δεν είναι αποτέλεσμα παράνομων πράξεων; Γιατί μας ενοχλούν οι παρανομίες των επιχειρηματιών και θεωρούμε ότι εμείς είμαστε οι ΑΠΟΛΥΤΑ νόμιμοι σε όλα; Ρίξε μια ματιά γύρω σου και θα δεις εκατομμύρια ανθρώπων που παρανομούν εις βάρος των συνανθρώπων τους με διάφορους τρόπους σε καθημερινή βάση και οι οποίοι ΔΕΝ είναι επιχειρηματίες!
Οι κάθε λογής στατιστικές καλό θα είναι να αποτιμώνται ανάλογα με το πεδίο από το οποίο αντλείται το δείγμα τους. ¶λλα συμπεράσματα θα προκύψουν από μελέτη σε χώρους με πιο δημοκρατικούς προσανατολισμούς και άλλα σε χώρους όπου επικρατούν οι "νόμοι της αγοράς".
Αγαπητή μου φίλη, σε όλους τους χώρους εντός και εκτός «αγοράς», υπάρχουν άνθρωποι που χαρακτηρίζονται βάση των όσων πράττουν.Πολλά τα όσα ήθελες και δεν μπόρεσες. Περισσότερα τα όσα μπορούσες και δεν θέλησες. Και ακόμη περισσότερα τα όσα δεν θέλησες και που έπρεπε και να θελήσεις και να μπορέσεις!
-
26-01-2007, 12:23 PM #27
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ..ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ?
..ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ??
ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ??
ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΤΤΡΟΦΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΛΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ..ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ???
ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ??
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑΜΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΕΣ(ΤΡΑΓΙΚΟ!!!..ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΛΟΓΙΣΩ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ!!ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΛΟΣ ΛΕΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???)..ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ????
..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ..Η ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΑΡΑ???(ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΨΗ..ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ???.. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???) .ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΟ ΚΑΛΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΚΑΚΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κ.Λ.Π..Κ.Λ.Π..ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙ??..ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΕΚΑΝΕ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΦΤΑ ΤΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ..
..ΑΡΑ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ..!
..ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ=ΙΣΩΣ ΚΑΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ...
-
26-01-2007, 12:41 PM #28
ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΛΟΙΠΟΝ>ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ>ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ> ΑΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ>=ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ ΣΤΟ ΠΙΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΒΟΥΝΟ!!!!! ΚΑΛΕ ΜΟΥ IMPULSE (ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??)ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΟΥ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΑΣ!!!!..ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ???..ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΕΣ???,,ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΤΣΙ..ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΚΙΟΛΑΣ...ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ>ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΟ "ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ"..ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΑΣ ΠΟΛΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ..ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ!!!..ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΑΝΤΕΧΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΥ ΩΡΑ!!!
-
26-01-2007, 12:48 PM #29
Προσωπικές απόψεις,εξέφρασε ο Impulse,υποκειμενικές φυσικά γιατί αφορούν δικές του και μόνο εμπειρίες αλλα φυσικά δεν υποστήριξε το αντιθετο.
Μπορούμε να διαφωνούμε ελευθερα!
Αγαπητό μέλος μας luna 7 αν έχεις όμως την καλοσύνη να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες!:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
26-01-2007, 12:49 PM #30
Σαφώς και όλα είναι υποκειμενικά, σχετικά και ρευστά. Δεν είναι δυνατόν όλοι να ταιριάζουμε με όλους, ούτε να διαφωνούμε με τους πάντες.
Η αναφορά στο κατά γενικήν ομολογία, θεωρώ, αποτυπώνεται στους γενικώς παραδεδεγμένους κανόνες ηθικής συμπεριφοράς, όπως καθιερώνονται ανά περίοδο από τις αντιλήψεις της κάθε κοινωνίας σε κάθε τόπο και σε κάθε χρόνο.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.