s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 112
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 112 of 200 FirstFirst ... 12 62 102 108 109 110 111 112 113 114 115 116 122 162 ... LastLast
Results 1,111 to 1,120 of 1994

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Γεια σας! Γεννήθηκα στις 07/01/1985 στην Αθήνα, ώρα 08:30 και ο αρραβωνιαστικός μου στις 05/01/1985 στην Κολωνία Γερμανίας, ώρα 04:45 και θα θέλαμε να μάθουμε τις θέσεις των πλανητών μας. Ευχαριστούμε!

ΥΓ: Αν είναι εύκολο, θα θέλαμε να μάθουμε και τη θέση της Ήρας σε καθέναν από τους δυο μας. Ευχαριστούμε και πάλι!

Γεια σας! Θα ήθελα να μάθω τις θέσεις των πλανητών, πλανητοειδών και ωροσκόπου για ημερομηνία γέννησης 14/7/72 και ώρα 9:30πμ στη Λευκωσία, Κύπρος. Ευχαριστώ!

geia sas!! endiaferomai poli na matho oso afora tous planites k ts sxeseis mou,kai poso epireazoun tn prosopikotita mou.. gennithika stis 20/04/1987 20:00 i 20:05, Kipros-leukosia! thanx

hello!!θα θελα να ξέρω σχετικά με το που έχω τη λίλιθ.Εχω γεννηθεί στις 15-3-1963 στη Δράμα,υπολογίζω γύρω στις 7 το πρωί (η μάνα μου λέει ότι μόλις είχε ξημερώσει) .Ευχαριστώ πολύ!

Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by mirellia View Post
    καλημέρα
    είμαι γεννημένη 22/04/1974 14.00 μμ ΑΘΗΝΑ, θα ήθελα να μάθω αν στα επαγγελματικά μου και στα αισθηματικά μου θα υπάρχει βελτίωση το 2007!!! :embarrest :weird:
    επίσης που έχω την Λίλιθ, Μαύρη Σελήνη, Ήρα, Vertex, και μεσοδιαστήματα....
    αν μπορούν να σταλούν θα το εκτιμούσα..
    Ευχαριστώ πολύ καλή δουλειά :clapping:
    Quote Originally Posted by mirellia View Post
    εχετε δικιο 22/06/1974.. εκανα εγώ λάθος ..
    συγνώμη..:embarrest
    Αγαπητή mirellia,
    η συγκεκριμένη ενότητα δεν κάνει προβλέψεις, αλλά δίνει θέσεις πλανητών, πλανητοειδών και άλλων σημείων... Όσον αφορά τις θέσεις των σημείων που ζητάς:

η Λίλιθ/ Μαύρη Σελήνη βρίσκεται στις 04 μοίρες και 31 λεπά του Υδροχόου και στον 4ο οίκο,
    η Ήρα βρίσκεται στις 15 μοίρες και 59 λεπτά των Ιχθύων και στον 5ο οίκο,
    το Vertex βρίσκεται στις 21 μοίρες και 05 λεπτά του Ταύρου και στον 8ο οίκο.

Σου παραθέτω επίσης και τους καταλόγους με τα μεσοδιαστήματα:
    μεσοδιαστήματα 01
    μεσοδιαστήματα 02

Quote Originally Posted by getzaki View Post
    Τι έτη γέννησης είναι αυτά???
    Όλα μικρούλικα είστε...
    Τι να πούμε κι εμείς οι παλιοκαραβάνες???
    Αισθηματικές εξελίξεις για μένα???
    12/04/1962 11:15 πρωί Θεσσαλονίκη..
    Αχ....
    ¶ραγε τι πρόκειται να γίνει φέτος??
    Όλοι λένε ότι είναι το έτος των ΚΡΙΩΝ φέτος...
    Για να δούμε...
    Πάντως ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον/α ασχοληθεί μαζί μου..
    Αγαπητή getzaki,
    όπως ανέφερα και στη Mirellia παραπάνω, η συγκεκριμένη ενότητα δίνει θέσεις πλανητών κλπ αποκλειστικά. Σου παραθέτω ωστόσο τον χάρτη σου!

Quote Originally Posted by Elenh_WS View Post
    Καλημέρα.. Με λένε Ελένη.Γεννήθηκα στις 10 Ιουνίου του 1978 στις 11:45 το πρωί στην Αθήνα (Ελλάδα) και θα ήθελα να μάθω τις θέσεις των πλανητών μου. Συγχαρητήρια για το site σας. Ευχαριστώ
    Αγαπητή Elenh_WS,
    ο χάρτης σου είναι αυτός.

Quote Originally Posted by eddy View Post
    Θα ήθελα να ρωτήσω τη θέση τοιυ Antivertex (Αντικορυφή) στο Χάρτi μου
    Ευχαριστώ
    Quote Originally Posted by eddy View Post
    Συγνώμη ξέχασα τα στοιχεία. 5/10/1969 ώρα 07:15 Καλαμάτα
    Αγαπητή eddy,
    η αντικορυφή σου βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την κορυφή στον χάρτη σου, δηλαδή στις 23 μοίρες και 30 λεπτά του Σκορπιού.

Quote Originally Posted by mei View Post
    γεια σας,θα ήθελα να μου πείτε το χάρτη της συναστρίας μου κ τις όψεις συναστρίας με εναν φίλο μου
    γεννήθηκα στις 12-1-87 9:10 athens
    κ εκείνος 14-2-79 5 το πρωι
    Quote Originally Posted by mei View Post
    :sad2 σορυ ξεχασα να σας πω τοπο γεννησης αθηνα εγω .!!κ εκεινος σαραντα αλβανια
    Αγαπητή mei,
    ο συναστριακός χάρτης είναι αυτός και ο πίνακας με τις όψεις αυτός.

Quote Originally Posted by drosia View Post
    Γεια σας, Γεννήθηκα 18-1-1976, στις 2:00π.μ. στην Ιτέα Φωκίδος
    και θα ήθελα να μάθω τις θέσεις των πλανητών μου.:bigsmile:
    Αγαπητή drosia,
    ο χάρτης σου είναι αυτός.

Quote Originally Posted by Gracey View Post
    Γεια σας! Γεννήθηκα στις 07/01/1985 στην Αθήνα, ώρα 08:30 και ο αρραβωνιαστικός μου στις 05/01/1985 στην Κολωνία Γερμανίας, ώρα 04:45 και θα θέλαμε να μάθουμε τις θέσεις των πλανητών μας. Ευχαριστούμε!
    ΥΓ: Αν είναι εύκολο, θα θέλαμε να μάθουμε και τη θέση της Ήρας σε καθέναν από τους δυο μας. Ευχαριστούμε και πάλι!
    Αγαπητή Gracey,
    σου παραθέτω τους χάρτες και τον πίνακα με τις όψεις και για τους δυο σας (θα βρείτε εκεί και τη θέση της Ηρας που ζητάς ειδικά).
    χάρτης δικός σου
    χάρτης αρραβωνιαστικού σου

Quote Originally Posted by melinam View Post
    Γεια σας! Θα ήθελα να μάθω τις θέσεις των πλανητών, πλανητοειδών και ωροσκόπου για ημερομηνία γέννησης 14/7/72 και ώρα 9:30πμ στη Λευκωσία, Κύπρος. Ευχαριστώ!
    Αγαπητή melinam,
    σου παραθέτω τον χάρτη εδώ.

Quote Originally Posted by sister power View Post
    geia sas!! endiaferomai poli na matho oso afora tous planites k ts sxeseis mou,kai poso epireazoun tn prosopikotita mou.. gennithika stis 20/04/1987 20:00 i 20:05, Kipros-leukosia! thanx
    Αγαπητή sister power,
    σου παραθέτω τον χάρτη σου εδώ.

Quote Originally Posted by osiris View Post
    hello!!θα θελα να ξέρω σχετικά με το που έχω τη λίλιθ.Εχω γεννηθεί στις 15-3-1963 στη Δράμα,υπολογίζω γύρω στις 7 το πρωί (η μάνα μου λέει ότι μόλις είχε ξημερώσει) .Ευχαριστώ πολύ!
    Αγαπητή osiris,
    η Λίλιθ βρίσκεται στις 25 μοίρες και 56 λεπτά του Ζυγού και στον 7ο οίκο.

πλανητες...

καλημερα θα ηθελα να μαθω που βρισκονται οι πλανητες μου και ποσο με επηρεαζουν,(4-10-83 κερκυρα) περιμενω απαντηση..Ευχαριστω! :clapping:

Όνομα:
    Μαρία

Re: πλανητες...

Quote Originally Posted by ΝΤΙ View Post
    καλημερα θα ηθελα να μαθω που βρισκονται οι πλανητες μου και ποσο με επηρεαζουν,(4-10-83 κερκυρα) περιμενω απαντηση..Ευχαριστω! :clapping:
    Αγαπητή ΝΤΙ,
    αν μπορείς πες μας και ώρα γένννησης για να μπορέσουμε να παραθέσουμε τον γενέθλιο χάρτη σου.

Όνομα:
    ΝΙΚΗ

Γεια σας,

είμαι η Νικη και γεννήθηκα 29/09/1984 στην Θεσσαλονίκη και ώρα 6:30 μμ και θα ήθελα και γω να με ¨φωτίσετε" όσο αφορά τον χάρτη μου....

ευχαριστώ προαιρετικά!

γεια σας και πάλι... μπορεί καποιος να μου εξηγησει τι ρόλο παιζουν οι μοίρες στις θεσεις των πλανητων κλπ... ??????

Re: Ώρα να συστηθούμε

γεια σας! πραγματικά χαίρομαι που έγινα μέλος. Εχω μεγάλο ενδιαφέρον και πολλές απορίες σε αστρολογικά θέματα και ελπίζω στην καθοδήγησή σας. αν μπορω θαθελα να ρωτήσω για τον βορειο και νότιο δεσμό τον δικό μου, καθώς και του φίλου μου και αν συμπεραίνετε κάτι από αυτό. Η ημερομηνία της γεννησής μου είναι 18.12.1961 στις 6.30πμ στο αγρίνιο και του φίλου μου στις 13.02.1961, 7.00πμ στην αθήνα. ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 457 users browsing this thread. (0 members and 457 guests)