s
Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου (συζήτηση) - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 16 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 61 to 70 of 154

Re: Στοιχεία προσωπικότητας βάση του Ωροσκόπου (συζήτηση)

γεια..
    σορρυ αλλα που διαβαζω και που ειμαι ενα κραξιμο για τους καρκινους υπαρχει...τι οτι ειμαστε οι πιο μιζεροι τι οι πιο μοναχικοι τι ζηλευουμε τους παντες αν ειναι καλυτεροι απο μας, και ειμαστε και ναρκισσιστες...
    εν ολιγοις απλα εμεις δεν πρεπει να κυκλοφορουμε...
    ασε που τα διαβασα ολα αυτα και αρχισα να αναρωτιεμαι αν ειμαι οντως ετσι....
    καταθλιψη με επιασε!!!!!!!
    λυπηθειτε μας και λιγο...?
    εγω παντως σας πληροφορω οτι μπορει να ειμαι καρκινος αλλα μερα με την μερα καταλαβαινω οτι απεχω αρκετα...
    ισως να φταιει το οτι εχω ωροσκοπο διδυμο?

και κατι τελευταιο πειτε μου εναν ανθρωπο ο οποιος ειναι οκ και δεν αγαπαει τον εαυτο του και μερικες φορες δεν τον πιανουν οι κλεισσουρες του....οποιο ζωδιο και να πιασεις εχει αυτες τις τασεις...

φιλακια και οι καρκινοι ειναι power!!!!

Quote Originally Posted by Prince_Marcab View Post
    Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι αν ο 'Ηλιος στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Δία στον Καρκίνο και η Σελήνη είναι στον Ταύρο και ο Ωροσκόπος στον Αιγόκερω το άτομο θα είναι λεπτό και οστεώδες όπως παρουσιάζεται η τυπολογία του Αιγόκερου ; Αφρατούλα θα'ναι η κοπελάρα (αν είναι κοπελάρα).. και απλά θα αντιδρά προς το εξωτερικό περιβάλλον μετρημένα και συγκρατημένα όπως ο Αιγόκερως (έχω γνωρίσει τέτοια άτομα).
    εχμμμμ...!!! Με συγχωρείτε που παρεμβαίνω...αλλά "'Ηλιος στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Δία στον Καρκίνο"...είναι αδύνατο να συμβεί...κάποια άλλη όψη ίσως???

με τα υπόλοιπα...ως επι το πλείστον συμφωνώ...

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    εχμμμμ...!!! Με συγχωρείτε που παρεμβαίνω...αλλά "'Ηλιος στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Δία στον Καρκίνο"...είναι αδύνατο να συμβεί...κάποια άλλη όψη ίσως???

με τα υπόλοιπα...ως επι το πλείστον συμφωνώ...

Πολύ πιθανό να εννοεί εξάγωνο, γιατί σύνοδο όντως αποκλείεται:bigsmile:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Κάτι τελευταίο...διάβασα ένα άρθρο σχετικό, που δεν έχω δει να αναφέρεται τελευταία...και που συγκεντρώνει τις σκέψεις μου πάνω στο θέμα (τι αντιπροσωπεύουν ο ωροσκόπος, η Σελήνη,ο Ήλιος)...και πιστεύω και τις απόψεις πολλών...

Το άρθρο μπορείτε να το βρείτε εδώ...

Εχω διαβάσει δεκάδες φορές αυτό το άρθρο. Σχεδόν το έχω μάθει απ΄έξω και δεν σας κρύβω ότι τα περισσότερα ανταποκρίνονται στους ωροσκόπους των γνωστών μου. θα ήθελα όμως να ρωτήσω κάτι, το οποίο ενδεχομένως να το έχετε απαντήσει ήδη σε κάποιον φίλο ή φίλη. Αν η ακμή ενός ωροσκόπου είναι στο τέλος ενός ζωδίου, τότε θα πρέπει να διαβάζουμε και το δεύτερο ζώδιο που εκτείνεται μέσα στον πρώτο μας οίκο; Π.χ. ο ωροσκόπος είναι στο τέλος των Ιχθύων και όλος ο πρώτος οίκος καλύπτει τον Κριό. Σε μια τέτοια περίπτωση επηρεαζόμαστε και από τα δύο ζώδια; Το ρωτάω γιατί προσωπικά αναγνωρίζω στοιχεία μου τόσο στον Κριό όσο και στους Ιχθύες.

Ευχαριστώ για την υπομονή

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή inouak

Αν στον πρώτο οίκο έχουμε εμπεριεχόμενο ένα ζώδιο, τότε σε δεύτερη έκφραση να υπάρχει και το χαρακτηριστικό γνώρισμα του δεύτερου ζωδίου. Για παράδειγμα, δεν θα πάψει να είναι το άτομο με τον Ωροσκόπο στους Ιχθείς (ονειροπόλο, μεταφυσικό, καλλιτεχνικό, αφηρημένο και όλα τα σχετικά), αλλά θα είναι πιο παρορμητικό, πιο ενεργητικό, πιο αυθόρμητο από τον μέσο Ιχθύ.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

το τι βλακειες διαβαζω δεν λεγονται.και αντε οι αδαεις εχουν αποριες αυτογνωσιας και δικαιολογημενα εχουν αποριες αλλα το μεγαλο γελιο πεφτει στις απαντησεις των "ειδικων".οχι ειναι ετσι αλλα δεν ειναι ετσι διοτι ο ταδε χτυπιεται αλλα αν η γωνια ειναι καλη πιανει εκτός αν κλπ κλπ.σας συνιστω να μην πιστευετε τιποτα απο ολα αυτα.ολα ειναι σε μια σφαιρα φαντασιας και ουτοπιας.ετσι για διασκεδαση!!οπως το χαρακτηριζουν οι ιδιοι οι συντακτες.καποτε η πυθια ελεγε αρρεν ου θηλυ κι αντε βγαλε συμπερασμα.εκει λοιπον βασιζεται η αστρολογια.στην ασαφεια που σου πουλαει.ασε που η ορολογια ειναι για να ...στραμπουληξεις το μυαλο σου!!.σε κανει (επιτηδες)να μην καταλαβαινεις και να αισθανεσαι βλακας για να σε οδηγησουν στα σκαλια των γραφειων τους.και μην νομιζετε οτι ειμαι ασχετος που τα γραφω.εχω ασχοληθει εδω και χρονια με την αστρολογια και γνωριζω αρκετα πραγματα.η αστρολογια ειναι καλη μονο για καλαμπουρι σε μια παρεα ετσι για διασκεδαση και μονο.αν λοιπον φιλοι μου εχετε αποριες και δεν καταλαβενετε τι σας λενε για τις ακμες των οικων, για την λιλιθ σας, για τα τριγωνα ...πανοραματος κλπ μην ανησυχητε καθολου.σας τα λενε επιτηδες ετσι.ουτε αυτοι ξερουν τι τους γινεται.ΥΓ.στις 14/8/2005 που λετε οτι εγγραφτηκα εκανα βουτιες σε καποιο νησι του αιγαιου.και δεν ειχα ιντερνετ μαζι μου!!!!

Όνομα:
    Κωστής

Quote Originally Posted by pala View Post
    ΥΓ.στις 14/8/2005 που λετε οτι εγγραφτηκα εκανα βουτιες σε καποιο νησι του αιγαιου.και δεν ειχα ιντερνετ μαζι μου!!!!
    Αυτό το σημείο αφορά το τεχνικό τμήμα του myhoroscope. Eννοείτε ότι έχει χαλάσει το σύστημα εγγραφών ή κάτι άλλο;
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου View Post
    Αγαπητή inouak

Αν στον πρώτο οίκο έχουμε εμπεριεχόμενο ένα ζώδιο, τότε σε δεύτερη έκφραση να υπάρχει και το χαρακτηριστικό γνώρισμα του δεύτερου ζωδίου. Για παράδειγμα, δεν θα πάψει να είναι το άτομο με τον Ωροσκόπο στους Ιχθείς (ονειροπόλο, μεταφυσικό, καλλιτεχνικό, αφηρημένο και όλα τα σχετικά), αλλά θα είναι πιο παρορμητικό, πιο ενεργητικό, πιο αυθόρμητο από τον μέσο Ιχθύ.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου
    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις που μας δίνετε
    Φιλικά ikouak

Εγω βλέπω ότι εχω πολύ περισσότερα στοιχεία στον χαρακτήρα μου από τον ωροσκόπο μου που είναι Τοξότης!

Πολύ πολύ λίγα έχω απο το ηλιακό μου ζώδιο που είναι Λέων. (π.χ το θάρρος και την γεναιοδωρία δεν την έχω παρόλο που θα ήθελα να τα έχω αυτα τα δύο στοιχεία... :sad2: ) ...
    "Οτι αξίζει πονάει..."

Page 7 of 16 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)