s
Έχετε βρει την αδερφή ψυχή σας;; - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 17 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 61 to 70 of 162

Re: Έχετε βρει την αδερφή ψυχή σας;;

Πέρα από το να μην γνωρίζει ο άλλος πως είσαι η αδελφή ψυχή του, υπάρχει και η πιθανότητα να μην πιστεύει σε αδελφές ψυχές λόγου του κυνισμού της εποχής μας.
    ¶λλωστε όσο και να ταιριάζουν δύο άτομα, που να μπορείς να πεις πως πρόκειται για αδελφές ψυχές, δεν σημαινει πως σκέφτονται με τον αυτό τρόπο. Είναι λογικό, λοιπόν, κατί που ο ένας αποδέχεται, ο άλλος να το απορρίπτει.

Με την "αδελφή ψυχή" ή καλύτερα με τους ανθρώπους με τους οποίους πρέπει να συναντηθούμε σ' αυτή τη ζωή για κάποιους λόγους (αυτό είναι το σωστότερο για μένα σαν ορισμός) δεν είναι καθόλου απαραίτητο να ταιριάζεις σε όλα ούτε να σκέφτεσε το ίδιο, ούτε και είναι τα παραπάνω κριτήριο για να "καταλάβεις" αν ο άλλος υπάρχει για να συναντηθείτε.
    Όσο για αυτούς που δεν πιστεύουν σ' αυτές τις "συναντήσεις" , αρκεί να πιστέψουν στην ευκαιρία που δικαιούνται να έχουν για μια όμορφη, συντροφική σχέση αγάπης αληθινής και ας τολμήσουν να απλώσουν το χέρι τους να την πάρουν, δεν είναι ψευδαίσθηση..... δεν είναι παιχνίδι του Ποσειδώνα......είναι αλήθεια

Η θεωρεία του κάρμα είναι διαφορετικό πράγμα από την ύπαρξη της αδερφής ψυχής. Τουλάχιστον έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ.
    Το αν θα συναντηθείς με ψυχές που γνώριζες σε προηγούμενες ενσαρκώσεις σου - για όσους πιστεύουν βέβαια στο κάρμα - δεν έχει να κάνει με την ύπαρξη αυτού που λέμε αδερφή ψυχή.
    Έχει παρατηρηθεί ότι με κάποιους ανθρώπους ταιριάζουμε πάρα πολύ. Καμμιά φορά τόσο πολύ, ώστε να δεθούμε μαζί τους με έναν τρόπο πρωτόγνωρο για μας και αυτομάτως σκεφτόμαστε ότι βρήκαμε το άλλο μας μισό. Τί σημαίνει όμως το ότι μπορεί να ταιριάξουμε και να δεθούμε με τον ίδιο τρόπο με περισσότερα από ένα άτομα? Και δεν είναι ανάγκη αυτά τα άτομα να είναι ερωτικοί μας σύντροφοι. Μπορεί να είναι φίλοι μας ή συγγενείς μας. Τότε τί γίνεται έχουμε περισσότερες από μία αδερφές ψυχές?
    Αυτό που λέω λοιπόν δεν είναι ότι δεν πιστεύω στις απόλυτες αγάπες, ούτε στις αληθινές φιλίες κ.τ.λ., αλλά δεν βαφτίζω "αδερφή ψυχή" όσους ανθρώπους με σημάδεψαν ή ήρθαμε πολύ κοντά. Αν όντως ισχύει το κάρμα και ξανασυναντιόμαστε αν έχουμε αφήσει εκκρεμότητες (μπορεί να είναι και άσχημες) είναι άλλο και άλλη η παραδοχή της ύπαρξης της λεγόμενης αδερφής ψυχής.
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Quote Originally Posted by ANGE View Post
    Είναι πάντως τρομερή απογοήτευση να ξέρεις πως κάποιος είναι για σένα η "αδελφή ψυχή" και κείνος να μην το έχει καταλάβει, (ή μήπως κάνεις τόσο λάθος. Να νομίζεις ότι τον ξέρεις από παλιά, ότι έχετε ξανασυναντηθεί, ότι σας δένουν τόσα πολλά πράγματα,τόσα κοινά, όπου και να είσαι αισθάνεσαι τα μάτια του, αισθάνεσαι ότι σε παρακολουθεί σε ακούει, ξέρει κάθε σου κίνηση και την προλαβαίνει. Είναι απίστευτο, ενώ είστε μεταξύ πολλών ανθρώπων έχετε μια άλλη επικοινωνία οι δυο σας. Κι αν πράγματι κάτι τον εμποδίζει να το καταλάβει υπάρχει κάποιος τρόπος να τον ξυπνήσεις ή ακόμα να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο να το ζήσει παρόλα τα εμπόδια, ή είναι καλύτερα απλώς να ζεις με την ικανοποίηση ότι κάποια στιγμή τον συνάντησες... αρκεί αυτό;
    σιγουρα ειναι καλυτερα να το ζησεις παρ'ολα τα εμποδια..εγω το εζησα για λιγο και γιαυτο ξερω πως ναι,εχω βρει την αδελφη ψυχη μου..αλλα ηταν για τοσο λιγο..καποιες φορες το περιβαλλον σου επιβαλλει μια συγκεκριμενη συμπεριφορα..ειμαι ευγνομων που τον γνωρισα και εχω συμβιβαστει με αυτο..

Όνομα:
    Κωνσταντίνος

Εδώ κοντεύουμε να χάσουμε την δική μας, την "αδερφή" θα βρούμε;

Όνομα:
    Διονυσία

πΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΕΑΞΥ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ.........Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

Όνομα:
    Φωτεινή

Εγώ πιστευω ότι οι περισσότεροι θεωρούν ότι υπάρχει η αδελφή ψυχή σαν ένας καρμικός,μοιραίος έρωτας που κατά κάποιον τρόπο είτε τους "χρωστάει" η ζωή,:blink: ειτε για να εκφράσουν το πόσο πολύ πιστευουν ότι ταιριαζουν με έναν άνθρωπο-πραγμα που δεν με βρίσκει σύμφωνη .

Καταρχάς ένας καρμικός δεσμός με κάποιον άλλο άνθρωπο δε σημαινει ότι θα είναι και ευχάριστη εμπειρία.Βαση κάρμα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλα τα λάθη της προηγούμενης ζωής,στην παρούσα.Αρα αν αδικήσαμε τότε τον ανθρωπο αυτό, θα μας αδικήσει αυτός με την σειρά του για λάβουμε την ανταποδοση αλλά και το μάθημά μας.Αρα καταρίπτεται ο μύθος που τα θέλει όλα ρόδινα με την "αδελφή" ψυχή.

Αν μιλάμε για θετική "ανταποδοση"τότε μιλάμε για ντάρμα,δλδ για όλες τις καλές πράξεις που καναμε στην προηγ.ζωή και το καλό αυτό μας επιστρέφεται με διάφορους τρόπους-σαν ένας φίλος στην δύσκολη στιγμή,σαν ένας δάσκαλος,σαν ένας σύντροφος ,σαν ψυχική γαλήνη,σαν γνώση κτλ.-πάντως όχι οπωσδήποτε σαν ένας έρωτας!
    Ακόμα και σαν οπαδός της μεταφυσικής,θεωρώ παρατραβηγμένο & εγωιστικό να πιστέψω ότι ήμουν τόοοοοοοσοοοοο καλή/αλανθαστη, στην προηγούμενη ζωή ώστε να έχω να λαμβάνω "ανταμοιβές"-ντάρμα και απορώ πώς οι περισσότεροι θεωρούν δεδομένο ότι η ζωή τους χρωστάει οπωσδηποτε μια ανταμοιβή και μάλιστα με συγκεκριμένη μορφή.

Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίζουμε τις σχέσεις μας είναι απλά σαν σχέσεις χωρίς να τις μυθοποιούμε βαζοντας ταμπέλες,"το αλλο μας μισό" ή "αδελφή" ψυχή, ουτε βέβαια και να τις μην τις παίρνουμε σοβαρά.
    Καθε άνθρωπος που μπαίνει στην ζωή μας θεωρώ ότι κάτι έχει να μας διδάξει ή να διδαχτεί από εμάς.:bigsmile:
    Αν υπάρχει "αδελφή" ψυχή απλά θα είναι ένας άνθρωπος που τυγχάνει να επικοινωνούμε με ένα ξεχωριστό τρόπο και που συνήθως προκαλεί άθελά του σημαντικές αλλαγές σε εμάς, κυρίως εσωτερικές και όχι παντα με ευχάριστο τρόπο.
    Ένας ανθρωπος που ξεχωρίζουμε εμείς από τους άλλους όμως γιατί έχουμε έναν μοναδικό τρόπο να επικοινωνούμε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρει οπωσδήποτε μεταφυσική διάσταση.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Βασίλης

Εξαιρετική αποσαφήνιση που με βρίσκει σύμφωνο. Μόνος σκοπός μας σ'αυτή τη ζωή είναι να χαιρόμαστε την ευτυχία και να την μοιράζουμε. Μόνον έτσι ισοφαρίζουμε αυτά που κουβαλάει στη ράχη η έρμη η ψυχή μας.

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίζουμε τις σχέσεις μας είναι απλά σαν σχέσεις χωρίς να τις μυθοποιούμε βαζοντας ταμπέλες,"το αλλο μας μισό" ή "αδελφή" ψυχή, ουτε βέβαια και να τις μην τις παίρνουμε σοβαρά.
    Καθε άνθρωπος που μπαίνει στην ζωή μας θεωρώ ότι κάτι έχει να μας διδάξει ή να διδαχτεί από εμάς.:bigsmile:
    Αν υπάρχει "αδελφή" ψυχή απλά θα είναι ένας άνθρωπος που τυγχάνει να επικοινωνούμε με ένα ξεχωριστό τρόπο και που συνήθως προκαλεί άθελά του σημαντικές αλλαγές σε εμάς, κυρίως εσωτερικές και όχι παντα με ευχάριστο τρόπο.
    Ένας ανθρωπος που ξεχωρίζουμε εμείς από τους άλλους όμως γιατί έχουμε έναν μοναδικό τρόπο να επικοινωνούμε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρει οπωσδήποτε μεταφυσική διάσταση.
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Perfect και να προσθέσω κάτι που νομίζω ότι έχει ξαναγραφτεί ότι αυτός ο άνθρωπος με τον οποίο επικοινωνούμε με ένα ξεχωριστό τρόπο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι του αντίθετου φύλλου από εμάς!
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Φυσικά όχι. Κλώνος θεωρείται το πιστό αντίγραφο. Τα εξ αίματος αδέλφια μας δεν είναι αντίγραφά μας, έχουμε όμως κοινά dna στοιχεία.

Όσο για τις "αδελφές ψυχές" το θέμα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει όταν σταματήσει ο περισσότερος κόσμος να συγχέει και να συνδέει τις έννοιες πάθος, σεξ, ανάγκη συντροφικότητας κ.λπ. Από τη στιγμή που αρκετοί από εμάς δεν έχουμε κριτική ικανότητα και δεχόμαστε απριόρι ότι αδελφή ψυχή είναι οπωσδήποτε εραστής ή ερωμένη σε μια σχέση γεμάτη πάθος, ένταση, αιώνια πίστη και ρομαντισμό, πασπαλιμένο από έννοιες μη θεμελιωμένες, όπως "κάρμα" και "μοιραίο" φυσικό δεν είναι οι συζητήσεις να είναι ατέρμνονες και τα συμπεράσματα ελλειπή έως μηδενικά;
    Η ανθρώπινη εφευρετικότητα σε όλο της το μεγαλείο!

Πιό σωστή τοποθετηση δεν νομιζω οτι μπορουσε να γινει!!!!:idea:

Page 7 of 17 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)