- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 131 to 140 of 171
Thread: Έρωτας με διαφορά ηλικίας
-
04-12-2006, 03:27 PM #131
-
05-12-2006, 12:29 AM #132
-
09-12-2006, 01:27 PM #133
Re: Έρωτας με διαφορά ηλικίας
Εμενα δεν ξερω γιατι μου συμβαινει αυτο. Απο εφηβη ελκομαι απο μεγαλυτερους αντρες, οι οποιοι ομως εχουν εντελως παιδιαστικη συμπεριφορα...:toung:
-
15-12-2006, 01:12 AM #134
Οσο για τους διδυμους συμφωνω απολυτως.Το θεμα ειναι πως επιθυμεις να ζησεις την εκαστοτε στιγμη.Εγω προσωπικα μια ετσι κ μια αλλιως,δεν εχω καταληξει κ δεν ξερω αν προκειται..
-
25-12-2006, 02:33 AM #135
Για να είμαι πιο κατανοητός: η πράξη δείχνει ότι οι δυσκολίες σε ουσιαστικές σχέσεις μεταξύ δύο ατόμων της ίδιας νεαρής και χωρίς αξιόλογη διαφορά ηλικίας είναι πιο δύσκολο να αντιμετωπιστουν από τα άτομα αυτά, σε αντίθεση με σχέσεις στις οποίες ο ένας εκ των δύο εκ πείρας, η οποία προέρχεται και από την ηλικία του/της, διαθέτει μεγαλύτερη και καλύτερη ικανότητα διαχείρισης κρίσεων που δύναται να αποβούν μοιραίες για την σχέση.
[/QUOTE
ορθόν: Εκεί είναι το ζουμί. Στη διαχείριση κρίσεων. βασικός μηχανισμός μακρόημέρευσης μιας σχεσης.Κι αυτή την διαχείριση , απο ό,τι δείχνει η σημερινή ζωή, δύσκολα την επιτυγχάνουν συνομίληκοι, που εύκολα προτάσσουν το εγώ.Γι αυτό άλλωστε ζευγάρια με διαφορά ηλικίας , εύλογη (εως και 15 χρόνια) διανύουν μεγάλο βαθος στο χρόνο αν επιλέξουν ανιδιοτελώς να μείνουν μαζι.
-
25-12-2006, 02:04 PM #136
-
03-01-2007, 11:44 AM #137
Παιδιά είναι πολύ ωραίο το άρθρο αλλά έχει μεγάλη επέκταση.
θα σας πω την δική μου περίπτωση. Σε μικρότερη ηλικία ήμουν παρά πολύ πουριτανή, απόλυτη και με πολλά ταμπού. καθώς τα χρόνια πέρασαν η ζωή ήρθε και με δίδαξε...
Ήμουν κάπου στα 24 όταν βρέθηκα σ ένα πάρτι ξαφνικά με πλησιάζει ένας νεαρός γύρο στα 19-20 και μου κάνει πλάκα .Μάλιστα πρέπει να αναφέρω ότι, εκείνο το βράδυ είχε έρθει στο πάρτι κ κάποιος που ενδιαφερόταν για μένα λίγο μεγαλύτερος από μένα και ωραίο παιδί . Εγώ όμως ούτε που ασχολήθηκα μαζί του , από την άλλη δε από την στιγμή που με πλησίασε ο μικρός με την πλάκα που μου έκανε , το μυαλό μου ήταν συνέχεια εκεί «κεραυνοβόλος έρωτας» . Κι αυτός να με περιτριγυρίζει πολύ όλο το βράδυ. Κάποια στιγμή έφυγα από το πάρτι και πήγα σπίτι μου, δηλ αυτός με πήγε , το μυαλό μου άρχισε να τρελαίνεται από την μια η λογική από την άλλη η έντονη επιθυμία που δεν μπορούσα να την δαμάσω. Σκέφτηκα εκείνη την στιγμή να του κάνω μια αναπάντητη από απόκρυψη στο τηλέφωνο του, έτσι κι έγινε δεν πρόλαβα όμως να το κλείσω κ με παίρνει αυτός αμέσως κ μου λέει το εξής : «που είσαι βγές έξω από το σπίτι σου κ περνάω να σε πάρω, θέλω να σου μιλήσω» έτσι άρχισε μια σχέση 3 ετών με πολύ πάθος και ένταση. Η εμπειρία μου αυτή με δίδαξε να μην είμαι απόλυτη κ παρότι δεν είχε την επιθυμητή έκβαση αυτή η σχέση για μένα είναι η αφετηρία της εσωτερικής μου απελευθέρωσης. Ίσως αυτός ο άνθρωπος να μη κατάλαβε ποτέ τη μου έδωσε , όμως εγώ ξέρω πολύ καλά τη ήτανε για μένα κ γι αυτό το λόγο δεν θα τον ξεχάσω ποτέ .
Αυτά τα λίγα για τον έρωτα που χρόνια δεν κοιτά , ούτε μάτια έχει, ούτε αφτιά
παρά είναι ένας δρόμος που δεν ξέρεις που σε πάει απλά τον ακολουθείς γιατί αυτό που σε κάνει να νοιώθεις είναι μοναδικό…..
-
20-01-2007, 04:06 PM #138
να πω και εγω την γνωμη μου σχεσει με μεγαλους που εκανα πικρα μου εχαν φερει ενω ο δικος μου δυο χρονια διαφορα μια χαρα περνω οι μεγαλοι εχουν πελλες ανασφαλιες ασε πιστευω οτι οτι φερονται σαν μωρα και το μωρο το κανεις καλα αυτους τοιποτα και μια γιαγια μου ειχε πει καποτε οτι εχοντας μικρη διαφορα γερνατε μαζι οχι ο καθενας μονος του και οι αντρες το βιωνουν περιεργα
-
20-01-2007, 09:35 PM #139
Τίποτα δεν είναι απόλυτο. Ο έρωτας δεν έχει κανόνες, δεν έχει λογική. Μα αυτό είναι γνωστό θα μου πείτε. Ο έρωτας σημαίνει αισθάνομαι, όλα τα άλλα είναι "πρέπει" που μας επιβάλλονται από τους κανόνες της κοινωνίας. Στο χέρι, ή μάλλον καλύτερα, στην καρδιά του καθενός είναι αν θα τα ασπασθεί ή όχι. Ερωτεύτηκα έναν άντρα αρκετά μικρότερο απο μένα. Δεν το επιδίωξα, απλά συνέβη, το ένοιωσα...
-
27-03-2007, 09:42 PM #140
αχχχ! ετσι ελεγα κι εγώ πριν 2 χρόνια!. είμαι 36 και πριν 2 χρόνια ερωτεύτηκα εναν 10 χρόνια μικρότερό μου. Τρελός έρωτας, τρελή αγάπη, όλο υποσχέσεις, όνειρα και σχέδια, που κράτησε 1,5 χρόνο! αφέθηκα κι αφέθηκε! το ζησα οσο δεν πάει άλλο! έδωσα όσα δεν έδωσα ούτε καν στον πρώην άντρα μου!
Τώρα βέβαια έχασα το άλλο μου μισό και μπορώ να πω ότι έχασα τα πάντα! Ο έρωτας δεν κοιτάει χρόνια! ¶μα σε χτυπήσει τυφλώνεσαι!
Το θέμα ειναι να τυφλώνονται κι οι δύο εξίσου !
Δεν το μετάνοιωσα ποτέ, απλά δε νομίζω ότι θα το ξαναέκανα! (αλλά και πάλι τέτοιοι έρωτες εμφανίζονται 1 φορά, ίσως και καμμία)
Δεν τον εχω ξεπεράσει !
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.