s
Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε... - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Τι ζώδιο είστε

Voters
657. You may not vote on this poll
  • Κριός

49 7.46%
  • Ταύρος

42 6.39%
  • Δίδυμοι

49 7.46%
  • Καρκίνος

69 10.50%
  • Λέων

65 9.89%
  • Παρθένος

55 8.37%
  • Ζυγός

56 8.52%
  • Σκορπιός

69 10.50%
  • Τοξότης

56 8.52%
  • Αιγόκερως

43 6.54%
  • Υδροχόος

48 7.31%
  • Ιχθύς

56 8.52%
Page 10 of 40 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 20 ... LastLast
Results 91 to 100 of 393

Re: Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...

Quote Originally Posted by Alien1 View Post
    Ωραιο το ανεκδοτο σου το αλλο με τον Τοτο το ξερεις.
    Aυτοπαρουσιαση λεει το θεμα οχι "ψωνιστε την".
    Είδα τις απαντήσεις σου και σε άλλα μέλη σε άλλα άρθρα,γιατί μου έκανε εντύπωση η επιθετικότητά σου.Έχεις σοβαρό πρόβλημα.Να το κοιτάξεις.Και μαζί μου μην ξανασχοληθείς γιατί θα σε ξεχέσω κανονικά κι ας με διαγράψουν κι απ΄το φόρουμ κι απ το σάιτ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ¶ντε παίξε τίποτα να χαλρώσεις.

Quote Originally Posted by Alien1 View Post
    Ωραιο το ανεκδοτο σου το αλλο με τον Τοτο το ξερεις.
    Aυτοπαρουσιαση λεει το θεμα οχι "ψωνιστε την".
    Γιατί δεν δέχεσαι προσωπικά μηνύματα?
    Για το λόγο που φαντάζομαι?
    :clapping:

Όνομα:
    Κωστής

Να χαλαρώσουμε συστήνω. Δεν είναι φόρουμ προσωπικών αντιπαραθέσεων και φραστικών διαξιφισμών εδώ.

Ο κακός διαχειριστής
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Toξότης με ωροσκόπο Κριό!
    Αποφασιστική,εγωίστρια,δυν αμική,αθλητική...
    Εκείνη η Σελήνη στονΚαρκίνο με κάνει πολύ ευαίσθητη όμως...

σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο....
    μοναχικη αλλα μεσα σε πληθος, πρακτικη με τασεις ρομαντισμου, αιθεροβαμονας αλλα μεσα σε ενα πλαισιο ρεαλισμου, ζηλιαρα μονο σε συναισθηματικο επίπεδο, πλασμα με εμμονες και φοβους υπαρξιακους, θαρραλεα σε οτι αφορα την πραγματικοτητα,γενναιοδωρ , ευαισθητη στην κριτικη τριτων καταληγοντας ομως να κανω το δικο μου, επίμονη, προληπτικη, παθιασμενη με την ζωη,στοργικη .................................................. .
    ΒΟΗΘΕΙΑ!!!ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!
    Στο τελος καθε τουνελ υπαρχει φως

Παρθένος με ωροσκόπο στον Λέοντα για τα πρώτα 20χρόνια.
    Παρθένος με ωροσκόπο στον Σκορπιό αλλά μπορεί να είναι και στον Τοξότη τα τελευταία...
    Φαίνεται πως η μαμά μου πονούσε περισσότερο από τις δικές σας κι έτσι η ώρα της γέννησης μου - καθώς και η μέρα εννίοτε- παραμένει μεταβλητή. Κάτι σαν την γιορτή του Πάσχα ένα πράγμα!
    Δεν ξέρετε πόσο σας ζηλεύω!!!
    Ως Παρθένος λοιπόν είμαι άρρωστη με την λεπτομέρεια σε οτιδήποτε κάνω. Πρέπει επίσης να παραδεχτώ πως το ρητό: "η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει μα κόκκαλα τσακίζει" με περιγράφει πλήρως κι ας το θεωρώ απαίσιο (το ότι συμβαίνει εννοώ). Πιστέψτε με όμως βγαίνει από μόνο του και πολλές φορές χωρίς την παραμικρή συγκατάθεσή μου.
    Κατά τα άλλα ή θα ζωγραφίζω ή θα γράφω ή θα φαντάζομαι πως ζωγραφίζω ή θα πλάθω παραμύθια-προσφιλέστατη ασχολία μου-ακόμη και τις ατελείωτες ώρες που δουλεύω σε μία "δημιουργική-καλλιτεχνική(" δουλειά.
    Σιχαίνομαι την ακαταστασία αλλά ειλικρινά σιχαίνομαι ακόμη περισσότερο να καθαρίζω. Είμαι συντηρητική μα ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω πως η ζωή μου έχει τόσο έντονα σμιλεμένη την τρέλλα μέσα της.
    Μ' άλλα λόγια, διχασμένη προσωπικότητα να το πω; έρμαιο συμπτώσεων και τύχης να το πω; Δεν το γνωρίζω και ίσως να μην το μάθω ποτέ...

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by HiLyn View Post
    Παρθένος με ωροσκόπο στον Σκορπιό αλλά μπορεί να είναι και στον Τοξότη τα τελευταία...
    Φαίνεται πως η μαμά μου πονούσε περισσότερο από τις δικές σας κι έτσι η ώρα της γέννησης μου - καθώς και η μέρα εννίοτε- παραμένει μεταβλητή. Κάτι σαν την γιορτή του Πάσχα ένα πράγμα!
    Ως Παρθένος λοιπόν είμαι άρρωστη με την λεπτομέρεια σε οτιδήποτε κάνω. Πρέπει επίσης να παραδεχτώ πως το ρητό: "η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει μα κόκκαλα τσακίζει" με περιγράφει πλήρως κι ας το θεωρώ απαίσιο (το ότι συμβαίνει εννοώ). Πιστέψτε με όμως βγαίνει από μόνο του και πολλές φορές χωρίς την παραμικρή συγκατάθεσή μου.
    Κατά τα άλλα ή θα ζωγραφίζω ή θα γράφω ή θα φαντάζομαι πως ζωγραφίζω ή θα πλάθω παραμύθια-προσφιλέστατη ασχολία μου-ακόμη και τις ατελείωτες ώρες που δουλεύω σε μία "δημιουργική-καλλιτεχνική(" δουλειά.
    Σιχαίνομαι την ακαταστασία αλλά ειλικρινά σιχαίνομαι ακόμη περισσότερο να καθαρίζω. Είμαι συντηρητική μα ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω πως η ζωή μου έχει τόσο έντονα σμιλεμένη την τρέλλα μέσα της.
    Μ' άλλα λόγια, διχασμένη προσωπικότητα να το πω; έρμαιο συμπτώσεων και τύχης να το πω; Δεν το γνωρίζω και ίσως να μην το μάθω ποτέ...
    Γεια σου HiLyn! Συμφωνα με την ημερομηνια γεννησης σου, πρεπει να εχεις κι εσυ αυτη την συνοδο Πλουτωνα/ Ουρανου στην Παρθενο, ισως και σε συνοδο με τον Ηλιο σου. Οποτε, μην απορεις και τοσο με τον "διχασμο" που νιωθεις σε σχεση με το ζωδιο σου....
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by HiLyn View Post
    Γεια σου HiLyn! Συμφωνα με την ημερομηνια γεννησης σου, πρεπει να εχεις κι εσυ αυτη την συνοδο Πλουτωνα/ Ουρανου στην Παρθενο, ισως και σε συνοδο με τον Ηλιο σου. Οποτε, μην απορεις και τοσο για τον συνδιασμο συντηρητηκοτητας και τρελας... Χωρις καν να λαβουμε υπ οψιν τα υπολοιπα στοιχεια του χαρτη σου...
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Δίδυμος με ωροσκόπο Λέοντα. Ο αέρας δυναμώνει τη φωτιά και γίνεται χαμός.

Σκορπίνα! ωροσκόπος μάλλον ζυγός! και λέω μάλλον γιατί είμαι πάνω στην αλλαγή του ωροσκόπου που και το ένα λπτό παίζει ρόλο! Είμαι ανάμεσα σε παρθένο και ζυγό. Ένας φίλος που ξέρει από αυτά και με ξέρει αρκετά, λέει πως μάλλον ζυγός είναι ο ωροσκόπος μου! Πάντως χωίς να παρεξηγηθώ , με τους ζυγούς δεν τα πάω και πολύ καλά! γίνεται αυτό; Να μην τα πηγαίνω καλά με τον ωροσκόπο μου;

Page 10 of 40 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 20 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 52 users browsing this thread. (0 members and 52 guests)