s
[Συζήτηση] Γυναικεία σεξουαλική αύρα: πώς εκφράζεται ζωδιακά; - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 31 to 40 of 62

Re: Γυναικεία σεξουαλική αύρα: πώς εκφράζεται ζωδιακά;

Εχω εντυπωσιαστεί. Πότε δεν περίμενα ότι μόνο με κριτήριο το ζώδιό μου (Υδροχόος) θα αναγνώριζα τον τρόπο με τον οποίο ερωτεύομαι και πόσω μάλλον τα ζώδια που με συγκινούν περισσότερο! Απίστευτο. Τα συγχαρητήρια μου κ. Μαντά. Μαλιστα διαπιστώνω ότι οι Υδροχοίνες είμαστε πολλές και χαίρομαι!

Όνομα:
    Διονυσία

καλό το άρθρο αν και μερικοί διαφωνουν με αυτό

Εγώ πάντως συμφωνώ ακριβώς για όσα λέει για τη γυναίκα Λέων!:bigsmile:

Όνομα:
    Μαριάννα

Καλό σας μεσημέρι...:bigsmile:
    Το άρθρο σας κύριε Μαντά είναι για μένα τουλάχιστον αντιπροσωπευτικό και για το ζώδιο μου και για τον ωροσκόπο μου...
    Τώρα αν κάποιοι διαφωνούν....άποψη τους...εξάλλου πολλά παίζουν ρόλο..τα κύρια χαρακτηριστικά όμως, δεν αλλάζουν...
    Καλή συνέχεια...

Όνομα:
    Γεωργία

Πολύ ωραίο άρθρο!! :bigsmile: Το μόνο ζώδιο που δεν ταιριάζω παρόλο που είμαι σκορπιός με ωροσκόπο ιχθύ είναι οι ιχθύες! Πολύ περίεργο!:blink:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    Πολύ ωραίο άρθρο!! :bigsmile: Το μόνο ζώδιο που δεν ταιριάζω παρόλο που είμαι σκορπιός με ωροσκόπο ιχθύ είναι οι ιχθύες! Πολύ περίεργο!:blink:
    Ζέτα μου, αυτό μπορεί να σημαίνει πως εσυ η ίδια μέσα σου, ίσως να μην αποδέχεσαι απόλυτα την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Αυτό έχει ως αντίκτυπο να μην αποδέχεσαι και τους εκπροσώπους του ζωδιακού που υποσυνείδητα σου θυμίζουν εσένα.
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Όνομα:
    Μαρια

Λοιπον ουτε εγω το ειχα σκεφτει αυτο.....σωστο!:blink:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Quote Originally Posted by friary View Post
    Ζέτα μου, αυτό μπορεί να σημαίνει πως εσυ η ίδια μέσα σου, ίσως να μην αποδέχεσαι απόλυτα την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Αυτό έχει ως αντίκτυπο να μην αποδέχεσαι και τους εκπροσώπους του ζωδιακού που υποσυνείδητα σου θυμίζουν εσένα.

Ενδιαφέρουσα η άποψη, αν και νομίζω λίγο παραπλανητική. Εάν ίσχυε κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να αισθάνεται έτσι για τους έχοντες ωροσκόπο σκορπιό, καθώς εκείνοι θα της έβγαζαν την εικόνα του εαυτού της, κι όχι για τους ιχθείς.

Προσωπικά κι εγώ θεωρώ ως τους πιο ασύμβατους με μένα τους ανήκοντες στο ζώδιο που έχω ως ωροσκόπο, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την εικόνα που βγάζω προς τα έξω.

Όνομα:
    Μαιρη

Πιστεύω πως συνήθως, τουλάχιστον μέχρι να συνειδητοποιήσουμε ποιοι είμαστε τελικά, έχουμε μια παραπλανητική άποψη για τον ευατό μας. Δεν του έχουμε εμπιστοσύνη, δεν έχουμε αυτοπεποίθηση, ενώ νιώθουμε αυτό που είμαστε, στην πραγματικότητα δεν το αντιλαμβανόμαστε και πολύ καθαρά, μέχρι να έρθει η πολυπόθητη ? ωρίμανση, το ξεκαθάρισμα και η αποδοχή.
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Όνομα:
    Γεωργία

Θα συμφωνήσω κατά πολύ με τη Friary! Κάποια στοιχεία του ωροσκόπου που τώρα που αρχίζω και μεγαλώνω και τα καταλαβαίνω δεν τα έχω αποδεχτεί.. Όντως χρειάζονται κάποια μαθήματα για να αποδεχτείς και να αγαπήσεις τον εαυτό σου όπως είναι.. Τους σκορπιούς αντίθετα τους νιώθω περισσότερο και ταυτίζομαι μαζί τους γιατί από πάντα είχα αυτά τα χαρακτηριστικά. Αλλά στοιχεία του ιχθύ μου βγαίνουν στην πορεία και εν μέρει δεν μαρέσουν.Δεν θα ήθελα να προσωποποιήσω το θέμα περισσότερο αλλά έχω και ένα σκληρό τετράγωνο Κρόνου στον ωροσκόπο μου! Και με κάνει πολύ αυστηρή! Και έτσι όταν βλέπω άντρες ιχθύς τους σνομπάρω γιατί έχουν χαρακτηριστικά τα οποία εγώ προσπαθώ να περιορίσω!
    (Ζητώ συγνώμη αν προσωποποίησα πολύ το θέμα :embarrest)
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)