- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 38
-
30-06-2006, 09:17 AM #11
Re: απορία σχετική με την τεκνοποίηση
καλημέρα σε όλους, Zondag σε ευχαριστώ για την απάντηση, είναι σίγουρα κατατοπιστική, άλλωστε και εγώ για ενδείξεις ρώτησα. Επίσης μου έδωσες και μια άλλη άποψη για την σελήνη σε γόνιμα και μή ζώδια γιατί η αλήθεια είναι ότι την είχα διαφορετικά στο μυαλό μου, μάλλον φταίει ότι έχω σελήνη στον υδροχόο ( και όχι μόνο!)
-
30-06-2006, 01:14 PM #12
Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι καμία σελήνη στην παρθένο ή όπου αλλού έχει αποφασίσει να "κατασκηνώσει" δεν μπορεί να προεξοφλήσει τέτοιου είδους ζητήματα. Μπορεί να φανερώσει μια τάση, μια προδιάθεση κλπ αλλά μέχρι εκεί. Αντίθετα το άγχος είναι ο πλέον ανασταλκτικός παράγοντας. Όπως επίσης και η έλλειψη χρόνου για να γίνουν τα ...απαραίτητα της τεκνοποιήσης. Κι αυτό είναι ιατρικά αποδεδειγμένο. Χαλαρώστε, περάστε καλά και όλα θα έρθουν.
-
01-07-2006, 03:21 AM #13
Η ταπεινη σου αποψη (και τη σεβομαι) δεν ειναι σωστη και επιστημονικως αποδεδειγμενη.
Ξαναδιαβασε τις απαντησεις...
-
01-07-2006, 10:00 AM #14
καλημερα...
οταν λετε "αγονα ζωδια " ποια ζωδια εννοειτε?
-
01-07-2006, 12:29 PM #15
Originally Posted by zali
Σχετικά με την μή τεκνοποιία, θα σας δώσω κάποιες προϋποθέσεις από εργασία του Γάλλου Αστρολόγου Jean Baptiste Morin :
1.Οι πλάνήτες Ουρανός,Κρόνος,Άρης και ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης,αλλά όλοι μαζί ,να βρίσκονται σε δυσαρμονικές όψεις,τετράγωνο,αντίθεση αλλά στην περίπτωση αυτή και σύνοδο,είτε με την Σελήνη είτε με την Αφροδίτη.
2.Η ακμή του 5ου Οίκου η ο Κυβερνήτης αυτού, να βρίσκονται σε άγονα ζώδια δηλ Λέοντα,Παρθένο,Κριό Διδύμους.
3.Οι πλανήτες Δίας και Αφροδίτη να βρίσκονται σε δυσαρμονικές όψεις με την Σελήνη.
Πολύ μικρή η πιθανότης μία γυναίκα στο Ωροσκόπιό της να έχει όλα τα πιό πάνω.Εννοείται οτι δεν έχει μόνον παθολογικά αίτια,αλλά και να μην θέλει ευθύνες που απορρέουν από την γέννηση και ανατροφή παιδιών(γνωρίζω τέτοιες).Τέλος θα ήθελα να προσθέσω και εμπειρία στενού συγγενικού μου προσώπου που έχει την Σελήνη της στην Παρθενο ,σε ακριβές τετράγωνο με τον Άρη της και δεν μπόρεσε να τεκνοποιήσει.
DENIS
-
01-07-2006, 06:38 PM #16
σε ευχαριστω DENIS..
ηταν πολυ κατατοπιστικο στο αθρο σου..
-
02-07-2006, 10:12 AM #17
Originally Posted by DENIS
Xμ,στο ωροσκόπιο μου,ο Κρόνος,η Αφροδίτη και η Σελήνη βρίσκονται σε σύνοδο στο Λέοντα,Αφροδίτη και Σελήνη στον 12ο και ο Κρόνος βρίσκεται στον 11ο οίκο και κάνει τετράγωνο με Ουρανό,όπως επίσης και η Σελήνη...
Δυσκολεύουν μάλλον τα πράγματα,ακόμη κι αν υπάρχει η επιθυμία....
Πολύ ενδιαφέροντα τα όσα ανέφερες DENIS.
-
03-07-2006, 11:41 AM #18
Originally Posted by Αγγελικη
-
07-01-2007, 04:44 PM #19
Θα ήθελα να σας πω ότι έχω Κρόνο στον 5ο οίκο,στο ζώδιο του Λέοντα και έχω ήδη δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες. Ύστερα από επεμβάσεις ο μόνος τρόπος τεκνοποίησης για μένα πλέον είναι η εξωσωματική.
Να λοιπόν στην πράξη μια ένδειξη του ωροσκοπίου.
Δεν ξέρω αν αποτελεί ένδειξη η Σελήνη στον Καρκίνο΄και το τρίγωνο Σελήνης Αφροδίτης ότι μπορεί να τα καταφέρω...
-
07-01-2007, 10:02 PM #20
Αγαπητή Yanna
Γνωρίζω μία κυρία με Κρόνο στον 5ο και έχει κάνει τρία παιδάκια. Μην απογοητεύεστε. Οι τάσεις δεν είναι αρνητικές από τον Κρόνο και μόνο. Πολλά σε ένα χάρτη μπορεί να είναι περιοριστικά, και πρέπει η συμπεριφορά μας ως προς τις αδυναμίες, να είναι ανάλογη.
Όσο για την Σελήνη στον Καρκίνο, είναι σίγουρα μία ισχυρή και θετική ένδειξη που θα πρέπει να σας ενθαρρύνει. Συχνά οι δυσκολίες, συμβαίνουν για να δυναμώσουμε την θέληση και την επιμονή μας προς ένα στόχο.
Σας εύχομαι τα καλύτερα
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.