s
Εύρεση Ωροσκόπου όταν δε γνωρίζουμε την ακριβή ώρα - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 21 to 30 of 51

Re: Εύρεση Ωροσκόπου όταν δε γνωρίζουμε την ακριβή ώρα

Εγω παλι πιστευω οτι ειναι κατα 99% αδυνατο να υποθεσουμε τον ωροσκοπο εαν δεν γνωριζουμε κατα προσεγγιση την ωρα γεννησης.
    Ισως υπαρχει συνοδος πλανητων πανω στον ωροσκοπο ή ακομη και ο κυβερνητης του ωροσκοπου να χρωματιζεται απο οικο ή απο συνοδο ή απο οψεις με αλλους πλανητες.

Quote Originally Posted by sagimoon
    Πολύ ενδιαφέρον το θέμα όντως. Ανά καιρούς έχω προσπαθήσει να βρω τον ωροσκόπο της πεθεράς μου. Κι ενώ με άλλους ποιό ξένους τα έχω καταφέρει καλά, με αυτήν βρε παιδί μου αδυνατώ. Όντως φαίνεται ο ωροσκόπος σχετικά εύκολα, μα όχι πάντα(ιδίως αν δεν μπορεί να στο επιβεβαιώσει το άτομο). Την κάνεις ωροσκόπο τοξότη, έτσι φουριόζα και διαχυτική πάντα, επιπόλαιη, χαμογαλαστή, με τις καλύτερες των προθέσεων (πριν την ζημιά). ¨Όμως επειδή είναι τοξοτίνα, ίσως βγαίνουν τα χαρακτηρισικά αυτά από το ζώδιο. Ίσως να είναι και διπλή τοξοτίνα, και η σελήνη της στον σκορπιό πάει στον 12ο...(κάνει πολλά κρυφά)
    Ναι, γενικά το προσπαθώ με βάση τον χαραχτήρα, το τι μπορεί να δώσει ένας παλήτης σε συγκεκριμένο οίκο..., τρόπος έκφρασης, κλπ...
    Πολλές φορές αν δεν ξέρεις καθόλου ώρα, είναι δύσκολο, άλλες φορές κάνει μπάμ.
    Αντωνια μου, μπορει να ηταν και Καρκινος αλλα να ειχε ενα Δια σε καλη θεση επανω στον ωροσκοπο της ή η Σεληνη ή ο Ηλιος της να ηταν σε συνοδο με το Δια.
    Το οτι ειναι Τοξοτης ομως, μου αρεσει πολυ!!!!!
    Μου την δανειζεις;;;:toung:

παιδια εχω και γω προβλημα!!η μητερα μου δεν θυμαται τι ωρα γεννηθηκα(κλαπς) και δεν εχω και το βιβλιαριο γεννησης για να δω..οποιοσ μπορει ασ βοηθησει γιατι ειμαι ασχετη και θελω να βρω τον ωροσκοπο μου...

Όνομα:
    Λίλιαν

Quote Originally Posted by ntomatini View Post
    παιδια εχω και γω προβλημα!!η μητερα μου δεν θυμαται τι ωρα γεννηθηκα(κλαπς) και δεν εχω και το βιβλιαριο γεννησης για να δω..οποιοσ μπορει ασ βοηθησει γιατι ειμαι ασχετη και θελω να βρω τον ωροσκοπο μου...
    Μία καλή λύση θα ήταν να ζητήσετε με κάποια πρόφαση, μία ληξιαρχική πράξη γέννησης. Εκεί γράφεται η ώρα. Όχι πιστοποιητικό, γιατί αυτό δεν το γράφει.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Να ρωτήσω κάτι;

Είμαι καρκίνος με ωροσκόπο παρθένο και σελήνη στο Υδροχόο.Το λες καλό;

Όνομα:
    Κωστής

Tέλειο.............
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Να ρωτησω κατι?Κ εγω θελω να βρω την ωρα γεννησης μου.Ληξιαρχικη πραξη γεννησης να ζητησω,ε?Ξερετε που ειναι το ληξιαρχειο?

Quote Originally Posted by Αγγελικη View Post
    Εγω παλι πιστευω οτι ειναι κατα 99% αδυνατο να υποθεσουμε τον ωροσκοπο εαν δεν γνωριζουμε κατα προσεγγιση την ωρα γεννησης.
    Ισως υπαρχει συνοδος πλανητων πανω στον ωροσκοπο ή ακομη και ο κυβερνητης του ωροσκοπου να χρωματιζεται απο οικο ή απο συνοδο ή απο οψεις με αλλους πλανητες.
    'Oντως είναι πολύ δύσκολο. Αν δεν έχεις καθόλου ώρα, δηλαδή αν δεν ξέρεις καν αν γεννήθηκε πρωί ή βράδυ, το παρατάς καλύτερα και κοιτάς μόνο τα στοιχεία που δεν επηρρεάζονται από την ώρα. Αν ξέρεις όμως ότι η γέννηση είναι τουλάχιστον πρωί ή βράδυ, μπορείς να βασιστείς πολύ και να βοηθηθείς από τη θέση της Σελήνης. Πολλές φορές το παλεύω έτσι, αλλά είναι σωστή σπαζοκεφαλιά. Και αν ξεκινήσεις με μια βάσιμη υπόθεση, σιγά σιγά μπορεί να οδηγηθείς κάπου. Για παράδειγμα βλέπεις ότι με πρωινή ώρα γέννησης π.χ ο άνθρωπος που μελετάς έχει ένα τρίγωνο Σελήνης Δία, ενώ από αργά το απόγευμα της μέρας που γεννήθηκε, αυτή η όψη δεν υπάρχει καθόλου. 'Ετσι αν ξέρεις καλά την ζωή του και τον χαρακτήρα του, μπορεί να'χεις μια αρχική βάση για έρευνα, αν επιβεβαιώσεις ότι αυτός/η είχε μια οικογένεια πολύ υποστηρικτική ή ο ίδιος σαν άνθρωπος είναι κάπως πληθωρικός και ''τυχεράκιας'' ή δημοφιλής. Και μετά ψάχνεις πολύ προσεκτικά τις διελεύσεις και τα υπόλοιπα συστήματα σε σημαντικά γεγονότα της ζωής του
    να δεις αν αυτή η Σελήνη που στο γενέθλιο κάνει το τρίγωνο, ενεργοποιήθηκε σε κάποιες πολύ ευτυχισμένες εποχές. Είναι ένας δρόμος αυτός, από το τίποτα, καλύτερα έτσι. Για τους γερμανομαθείς υπάρχει ολόκληρο βιβλίο που περιγράφει βήμα βήμα τη μέθοδο διόρθωση ώρας ''Geburtszeit und Lebensereignisse'',εκδόσεις Ebertin, στα αγγλικά δεν έχω βρει κάτι για την ώρα.

Όνομα:
    Λίλιαν

Quote Originally Posted by RITAKI View Post
    Να ρωτησω κατι?Κ εγω θελω να βρω την ωρα γεννησης μου.Ληξιαρχικη πραξη γεννησης να ζητησω,ε?Ξερετε που ειναι το ληξιαρχειο?

Το ληξιαρχείο είναι εκεί που γεννηθήκατε και αυτό θα το γνωρίζει η οικογένειά σας. Υπάρχει ένα ληξιαρχείο που δηλώνονται οι γεννήσεις στην περιοχή που γίνονται.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Για τους ερευνητές Ωροσκοπίων διασήμων προσωπικοτήτων υπάρχουν συντομογραφίες στην παγκόσμια βιβλιογραφία σχετικά με την ακρίβεια των στοιχείων γέννησης, τόσο ώρας όσο και ημερομηνίας. Οι παρακάτω συντομογραφίες απ'όσο ξέρω έχουν καθιερωθεί από την αστρολόγο Rodden, τις βρίσκετε συχνά σε έγκυρα αστρολογικά περιοδικά κάτω από τους δημοσιευμένους αστρολογικούς χάρτες και είναι οι εξής :

ΑΑ = Ακριβή στοιχεία που καταγράφηκαν από την οικογένεια ή τις αρχές.

Α = Ακριβή στοιχεία που αναφέρθηκαν (προφορικά) από κάποιο πρόσωπο, φίλο ή συγγενή.

B = στοιχεία από βιογραφία ή αυτοβιογραφία του ατόμου.

C = Αβέβαιη ώρα, χωρίς αξιόπιστη πηγή.

DD = Δυο ή περισσότερες πηγές που η μία δεν επιβεβαιώνει την άλλη.

X = Τελείως άγνωστη ώρα γέννησης.

XX = 'Αγνωστη ή μη επιβεβαιωμένη και η ημερομηνία γέννησης.

Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)