s
Ερωτικά Τρίγωνα - Page 13
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 13 of 16 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 LastLast
Results 121 to 130 of 159

Re: Ερωτικά Τρίγωνα

Quote Originally Posted by Alien1 View Post

Αντε καλο 2007 και σε σενα
    και που ξερεις ισως γνωρισεις τι σημαινει ερωτας καποτε και οχι μονο ως εγωιστικη πραξη οπως πιθανον τον εχεις γνωρισει ως σημερα

Δεν θα επιμείνω άλλο.Έτσι είναι,αν έτσι νομίζετε.

Όνομα:
    DR WHO

Quote Originally Posted by v488 View Post
    Δεν θα επιμείνω άλλο.Έτσι είναι,αν έτσι νομίζετε.
    O καθενας με την γνωμη του

Να διαβάσεις το σχόλιο της Zour που το΄πιασε
    Αμα με ενδιαφερε αποκλειστικα η γνωμη του καθε τριτου η τριτης που καθεται και συμπληρωνει πανω στην γνωμη σου δεν θα σε ειχα καν ρωτησει εξαρχης αγαπητη

Αλλα επειδη εσυ εθεσες πρωτη αυτη τη γνωμη χωρις να πεις λεπτομερειες για αυτο και εγω απευθυνθηκα σε σενα

Οπως ειπα καλη σου χρονια και καλη σου τυχη

Αμα με ενδιαφερε αποκλειστικα η γνωμη του καθε τριτου η τριτης που καθεται και συμπληρωνει πανω στην γνωμη σου δεν θα σε ειχα καν ρωτησει εξαρχης αγαπητη

Αλλα επειδη εσυ εθεσες πρωτη αυτη τη γνωμη χωρις να πεις λεπτομερειες για αυτο και εγω απευθυνθηκα σε σενα

Η διαφορά ηλικίας συνεπάγεται και διαφορά εμπειρίας και διαφορά σοφίας και εν πάσει πολλές διαφορές.Θα το δεις μεγαλώνοντας.

Όνομα:
    Φυλλένια

.... Και συμφωνώντας με την v488 σε αρκετά σημεία θα προσθέσω πως και από φαινομενολογική θέση, η ατομική μας συνείδηση συγκροτείται οπωσδήποτε και από τις γνώμες/θέσεις/φιλοσοφία των ατόμων που μας περιβάλλουν. Αυτό που ο Husserl ονομάζει "Lebenswelt" δηλ. Ζωτικό Κόσμο, που θα υφίσταται ακόμα και όταν εμείς δεν θα υπάρχουμε.
    Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"

Όνομα:
    DR WHO

Η διαφορά ηλικίας συνεπάγεται και διαφορά εμπειρίας και διαφορά σοφίας και εν πάσει πολλές διαφορές
    Θα το δεις μεγαλώνοντας.
    Η μπορει να το δεις εσυ μεγαλωνοντας...
    αφου ερωτας για σενα = με εγωισμο συμφωνα με την δικιες σου εμπειριες ως τωρα...

και οπως ειπα ο καθενας εχει την γνωμη του ασχετα την ηλικια
    σου αρεσει η δεν σου αρεσει αυτο...για αυτο ας μην το χαλασουμε μερες γιορτινες παρα μονο να σεβαστουμε και την αντιθετη γνωμη

Αρχικά Καλή Χρονιά σε όλους!!!
    Εν συνεχεία να επανέλθω στο θέμα. Είχα καιρό να μπω και διάβασα μαζεμένες τις απόψεις σας! Δεν θα αναφερθώ σε συγκεκριμένες απαντήσεις που μου έκαναν εντύπωση, ούτε θα χρησιμοποιήσω παραθέσεις αυτή τη φορά. Θα σχολιάσω μια γενική θεώρηση που βγήκε από κάποιες απαντήσεις και "άναψε τα λαμπάκια μου", τα όποια σημειωτέον ανάβουν και σπάνια!!

Να επισημάνω αρχικά ότι σαν άνθρωπος απολαμβάνω την πολυφωνία και τις διαφορετικές απόψεις και δεν μπαίνω στην διαδικασία ούτε να αποδείξω την ανωτερότητα των επιχειρημάτων μου ή των απόψεών μου, ούτε να προκαλέσω κανένα να τις υιοθετήσει. Το θέμα όμως που συζητάμε πιστεύω ότι δεν αγγίζει μόνο εμένα αλλά δυστυχώς πολλούς από μας.

Είναι αξιωματικά γνωστη η διαφορετικότητα των ανθρώπων και η κατηγοριοποίηση αυτών σε ομάδες ανθρώπινο βοήθημα. Αυτό που με τρέλανε ήταν ο απόλυτος τρόπος που κάποιοι κατηγοριοποίησαν εμένα και τους υπόλοιπους που είχαν ή έχουν εμπλακεί σε μια τέτοιου είδους σχέση ως ανήθικα ή άτομα κατώτερης νοημοσύνης.

Η ηθική όπως όλοι γνωρίζουμε είναι κοινωνικό δημιούργημα και δεν αποτελεί σταθερά. Η ανθρώπινη νοημοσύνη επίσης αποτελεί ανέξαντλητο εδάφιο για τους επιστήμονες και την στιγμή που γράφω δεν έχει βρεθεί ακόμα ολοκληρωμένο σύστημα αποκρυπτογράφισής της. Ας είμαστε λίγο προσεκτικοί με αυτές τις έννοιες λοιπόν.

Προσωπικά δεν ενοχλήθηκα από τον χαρακτηρισμό της ανήθικης ή της ηλίθιας αλλά από την ευκολία που υπάρχει στο να γίνουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί για ένα θέμα που υπάρχει τόσο συχνά γύρω μας. Για να μην παρεξηγηθώ όμως, ούτε εγώ είμαι υπέρ των ερωτικών τριγώνων, τα οποία σίγουρα δεν είναι υγιείς σχέσεις (εξαίρεση η περίπτωση των "τρίο/+" που υπάρχει κοινή συναίνεση- αλλά αυτό ίσως συζητηθεί σε άλλο θέμα ή στο Cosmopolitan). Ομώς συμβαίνει. Και δεν συμβαίνει πάντα ούτε επειδή κάποιοι έχουν το μυαλό στα σκέλια, ούτε επειδή έχουν κουκούτσι μυαλό.

Ας μην χαρακτηρίζουμε τα πάντα τόσο επιφανειάκα και απόλυτα. Και μην ξεχνάμε ότι η διαφορετικότητα στους ανθρώπους είναι αυτή που ομορφαίνει τη ζωή μας. Ας κάνουμε μια επιπλέον προσπάθεια να την κατανοήσουμε!!

Εύχομαι σε όλους σας ολόψυχα υγεία, υγιείς σχέσεις και υγειή μυαλά!!

Γεια σας και καλή χρονιά!!! :bigsmile:
    Όσον αφορά την αντίληψη ότι ο έρωτας είναι εγωιστικό συναίσθημα έχω να προσθέσω το εξής:Αρχικά, όπως όλοι ξέρουμε και έχουμε ζήσει,νιώθουμε έλξη για έναν άνθρωπο γιατί μας τράβηξαν κάποια πράγματα σ΄αυτόν και θέλουμε να τον πλησιάσουμε.
    Όταν ερχόμαστε κοντά, αν κι εκείνος βρίσκει όμορφα πράγματα σε μας πιθανώς να νιώθει την ίδια έλξη που νιώθουμε και μεις.Γίνεται λοιπόν μια πολύ γλυκιά ανταλλαγή ενέργειας που ρέει ταυτόχρονα μέσα σε μας και στο άλλο πρόσωπο.Θέλουμε να ήμαστε ώρες μαζί, αγκαλιά στα παγκάκια,γλυκά τηλέφωνα κτλ και όλοι νιώθουν αυτό που λέμε έρωτα.
    Ήμαστε σίγουροι ότι βρήκαμε τον δικό μας άνθρωπο και μόνο μαζί του μπορούμε να πορευτούμε με δύναμη στη ζωή.
    Τι γίνεται όμως όταν γνωριζόμαστε καλύτερα;;;;;;;;
    Ανακαλύπτουμε πράγματα που πιθανώς να μην μας πολυαρέσουν και τότε η ενέργειά μας δεν έχει την ίδια διάθεση με πριν να διαχέεται γλυκά (είναι το σημείο που αρχίζει να λειτουργεί το ΄τι ζητάω, με τι είμαι ευχαριστημένος, πως μου φέρεται, τι δώρο μου πήρε στη γιορτή κτλ).Το άλλο πρόσωπο το νιώθει αυτό και αλλάζει χωρίς να το καταλαβαίνει και η δική του ενέργεια απέναντί μας.Αυτό φυσικά γίνεται τις πιο πολλές φορές ασυνείδητα.Αν λοιπόν δεν βρεθεί η χρυσή τομή στη ροή της ενέργειας ανάμεσά μας όλα πάνε περίπατο.Ενώ μπορεί να υπάρχει έλξη και μαγνητισμός ξαφνικά δεν ήμαστε ευχαριστημένοι από τη σχέση μας.
    Εδώ έρχεται ο εγωισμός που λέει ότι εφόσον έχω σχέση θέλω αυτά και αυτά και αυτά λαι όλο ζητάμε.Το λάθος είναι ότι δεν έχουμε δικαίωμα να ζητάμε ότι γουστάρουμε εμείς για να ικανοποιούμε το εγώ μας αλλά να δεχόμαστε με χαρά ότι καλό και γλυκό μας παρέχει ο άλλος σύμφωνα με τις ψυχικές και υλικές του δυνατότητες.Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη για το θέμα
    Συγνώμη αν σας κούρασα
    ΦΕΡΣΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ

Καλή χρονιά σε όλους!!!
    Διάβασα τις απόψεις σας... άλλες με βρίσκουν σύμφωνη άλλες πάλι όχι... όπως πολλά τα καταλαβαίνω και άλλα πάλι όχι. Σίγουρα το θέμα του ερωτικού τριγώνου είναι ανεξάντλητο... όσες και οι τέτοιου είδους σχέσης που έχουν δημιουργηθεί και θα δημιουργηθούν... η κάθε άποψη που κατατίθεται διέπεται απο την οπτική γωνία του κάθε ατόμου που είναι ανάλογη της συναισθηματικής του καταστασης που είναι σε διαρκή εξέλιξη. Είναι πολυ σημαντικό να ακούγονται οσο το δυνατόν περισσότερες...
    θα ήθελα με την σειρά μου να θέσω ένα ερώτημα ή αλλιώς μια απορία μου... "Όταν δύο άτομα (που βρίσκονται σε αυτήν την κατηγορία σχέσης) κάθε φορά που πλησιάζονται και διαπιστώνουν οτι όλο αυτό είναι υπαρκτό και μοναδικό, ο δεσμευμένος της σχέσης απομακρύνεται για να μην διαλύσει την ήδη υπάρχουσα ρουτινιασμένη σχέση του?"

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by maniana View Post
    Καλή χρονιά σε όλους!!!
    ... "Όταν δύο άτομα (που βρίσκονται σε αυτήν την κατηγορία σχέσης) κάθε φορά που πλησιάζονται και διαπιστώνουν οτι όλο αυτό είναι υπαρκτό και μοναδικό, ο δεσμευμένος της σχέσης απομακρύνεται για να μην διαλύσει την ήδη υπάρχουσα ρουτινιασμένη σχέση του?"
    Καλή χρονιά και σε'σένα!
    Η ρουτινιασμένη σχέση που πλέον δεν λέει… δλδ δεν έχει πιά τίποτε ζωντανό, πέρα από την άψυχα επαναλαμβανόμενη συνήθεια ΔΕΝ είναι σχέση.
    Ως τόσο, εμείς τι κάνουμε γι'αυτό?
    Επισημαίνουμε στο ταίρι μας την σκουριά και προσπαθούμε για refresh με νέες προτάσεις και προσπάθειες ή απλά παρατηρούμε? :embarrest

Όταν αυτά τα άτομα που είναι σ' αυτήν την σχέση, στην οποία δεν υπάρχει ερωτική επαφή χρόνων και δεν το κουβεντιάζουν... τι μπορεί να σημαίνει? και μένουν σ αυτήν την σχέση?

Page 13 of 16 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)