s
[Συζήτηση] Αστρολογία και Τυχερά Παιχνίδια
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Αστρολογία και Τυχερά Παιχνίδια

Κερδίστε στον Τζόγο

Ο καθένας που ασχολείται με τα τυχερά παιγνίδια και τον τζόγο το κάνει για διαφορετικούς λόγους. Άλλοι παίζουν συστηματικά, άλλοι όχι. Οι περισσότεροι το συνηθίζουν κυρίως τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων, ειδικά για το «καλό» του καινούργιου χρόνου, που έχει επικρατήσει ως έθιμο. Το θέμα βέβαια είναι να μην γίνεται κατάχρηση και να μην απορροφά το ενδιαφέρον μας ο τζόγος όλη την διάρκεια του χρόνου. Η αστρολογία μας βοηθάει να εντοπίσουμε ποια είναι η σχέση του κάθε ζωδίου με τα τυχερά παιγνίδια, ποιο είδος παιχνιδιού μαγνητίζει το ενδιαφέρον του περισσότερο, ο τρόπος που του αρέσει να παίζει, εάν κάποιος παίζει μόνος ή μαζί με ένα άτομο που θεωρεί ότι του φέρνει «γούρι», καθώς επίσης και σε τι περιβάλλον θέλει να βρίσκεται. Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν τη βοήθεια που μας προσφέρει η γνώση των άστρων, για να εντοπίσουμε ποιες είναι οι ημέρες που μας ευνοούν, ανάλογα με το ζώδιο που είμαστε, και για να αυξήσουμε τις πιθανότητες του κέρδους μας.

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Αστρολογία και Τυχερά Παιχνίδια

Re: Αστρολογία και Τυχερά Παιχνίδια

Πολύ χρήσιμο άρθρο γι' αυτές τις μέρες!

Το σίγουρο είναι ότι μια Τοξοτίνα αδελφούλα θα την έχω δίπλα μου για γούρι γιατί δεν φημίζομαι και για τις ικανότητές μου στα τυχερά παιχνίδια. Και ευτυχώς έχω εξοπλιστεί με γκρι με μωβ αποχρώσεις ρούχων :nuts: Όποτε κερδίζω μάλλον από τύχη γίνεται ...... η τύχη του πρωτάρη Τα επιτραπέζια είναι όντως η αδυναμία μου, τα αγαπώ πολύ!

Πάντως, διαβάζοντας στα ζώδια το ανδρικό κομμάτι παρατήρησα ότι ο Κριός και ο Υδροχόος άνδρας θέλουν να περιστοιχίζονται από γυναίκες. Ο Μποντ- ο Τζέιμς Μποντ- μάλλον Κριός ή Υδροχόος θα θεωρείται στις ταινίες :nuts:

Συγχαρητήρια!

Όνομα:
    Λίλιαν

Πολύ ωραίο άρθρο κι επίκαιρο!

Καλή τύχη στους παίκτες όλων των ζωδίων!:xmas-smiley-024:

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Χρήσιμο άρθρο,χρειάζεται βέβαια και καλή ενέργεια από μας τους ίδιους.
    καλή τύχη σε όλους

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Επίσης εκτός από όλα αυτά να προσέξουμε και τα άτομα από τα οποία θα περιτριγυριζόμαστε όταν παίζουμε.. Φαντάσου να έχεις κανά γκρινιάρη μαζί σου.... Απαπαπαπα!!

Εγώ πάλι δεν είχα καθόλου τύχη τον Δεκέμβριο. Λέτε τώρα το Γενάρη να αλλάξει η τύχη μου;

Όνομα:
    DR WHO

Ο παίκτης Σκορπιός

Θετικές μέρες: 25-27/12, 3-5/1. Αποφύγετε να ρισκάρετε 23-24/12, 29-30/12, 5-6/1.
    Θα παρει φωτια ο κουλοχερης φετος

Θα το βγαλω το τζακ-ποτ που θα παει !!!

πολύ καλό αρθρο.το παράξενο είναι ότι οι τυχερές μερες που δίνεις για το ζώδιο μου είναι οι άτυχες για τον ωροσκόπο μου.(τοξότης με υδροχόο).μάλλον δεν πρέπει να τζογάρω καθόλου .sagi2times

Πάρα πολύ καλό το άρθρο. Θα ηθελα να ρωτήσω αν σε ένα χάρτη υπάρχουν όψεις που να δείχνουν εξάρτηση στο τζόγο.Έχω ακούσει πως η αντίθεση Δία Σελήνης δείχνει τετοιες τάσεις καθώς και ροπή στην ανία και τεμπελιά.Είναι σωστά αυτά ή λάθος;

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)