- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 101 to 110 of 159
Thread: Ερωτικά Τρίγωνα
-
28-12-2006, 01:03 PM #101
Re: Ερωτικά Τρίγωνα
Και γω το νούμερο τρία ήθελα κατά βάθος να διαλέξεις,.....( αυτό θα έκανα και γω :toung: )
Ο συνδυασμός λοιπόν της αδιαφορίας που λέει η Ιουλία
...με αυτό που λέει ο Βασίλης
είναι ο πιο σωστός και ανώδυνος τρόπος! :bigsmile:
Βρες λοιπόν νέο ενδιαφέρον και πέρνα καλά, αλλά να το δείχνεις, να φαίνεται στο πρόσωπό σου! Και αν τύχει και τρακαριστείτε δείξε ότι εσύ.... είσαι καλά, περνάς μια χαρά... θέλω να του πεις....αλήθεια!
(άλλαξα λίγο το στίχο :bigsmile: )
-
28-12-2006, 01:39 PM #102
Ωραία τα λες και ξέρω κι εγώ ποιο είναι το σωστό αλλά το θέμα είναι ότι δε με αφήνει να ηρεμήσω...Όταν χάνομαι τσουπ...εμφανίζεται...με ένα μήνυμα,ένα τηλέφωνο... Κατάλαβες; Μάλλον έχω να κάνω με έναν τύπο της επιβεβαίωσης.. Και επιδή νιώθω πολλά γι'αυτόν δεν μπορώ να του κρατήσω κακία ούτε να τον απομακρύνω..Δε θέλω να τον κάνω να νιώσει άσχημα αν κι αυτός αυτό κάνει σε μένα...Ξέρω ότι αν τον δω θα γίνει κάτι μεταξύ μας (όχι σχέση...καταλαβαίνεις...:embarre st ) και ίσως γι'αυτό το αποφεύγω να τον δω,γιατί ξέρω ότι το πιο πιθανόν είναι να μην αντέξω και δε θέλω να μπω τώρα σε μια τέτοια διαδικασία!!!
-
28-12-2006, 01:44 PM #103
Χαχαχαχα..Τρελός στίχος...Πάντως με ακούει καθημερινά και βλέπει ότι είμαι καλά!!Βλέπεις τυχαίνει να ασχολούμαι με ραδιόφωνο και με ακούει καθημερινά ότι είμαι μέσα στο γέλιο..Φαντάσου ότι όταν είχαμε πρωτοχωρίσει έβαζα κάθε μέρα τραγούδια κλαψ κλαψ και με το ζόρι έβγαινα αέρα αλλά όταν έμαθα ότι ξαναέκανε κάτι με την πρώην του έχω αρχίσει και έχω γίνει το καραγκιοζάκη του ραδιοφώνου Και ξέρεις γιατί;;Δε θέλω να με λυπάται ούτε να με θυμάται έτσι...Θέλω να με θυμάται όπωσ ήμαστε τότε...
-
28-12-2006, 01:52 PM #104
Μήπως θέλει αυτός να νιώσεις άσχημα? Και του κάνεις και τη χάρη?
Πάντως μετά από τυχόν << ξέρεις >>, πιθανότατα να ξεδιαλύνεις πως μέσα σου δεν παίζει και τίποτε. Καμιά φορά μπερδεύουμε το κόλλημα με την αγάπη. Και εκεί μέσα που βουλιάξαμε να δείχνουν τα συναισθήματα θολά και συγκεχυμένα.
Όταν λοιπόν έρχεται το μήνυμα ή το τηλ θα απαντάς πάντα και θα φέρεσαι κρύα όσο κι αν πονάει. Και ποτέ δεν θα κάθεσαι. Πάντα θα ψάχνεις για το καλύτερο. Αργία μήτηρ πάσεις…
Δυστυχώς είναι μονόδρομος: Τρέχα Λόλα Τρέχα
-
28-12-2006, 02:22 PM #105
Απλά, να μην του δίνεις τη χαρά! Μην του απαντάς! Μην το σηκώνεις!
Και εάν θέλεις, βάλε κάποιον άλλον (άνδρα) να σηκώσει το τηλέφωνο!
Αλλά, αυτό δεν είναι λύση!
Προ πάντως ξεκαθάρισε μέσα σου τι θέλεις από αυτόν!
Τι σου πρόσφερε αυτός και εάν αυτά που σου πρόσφερε ήταν αρκετά ώστε να σε κάνουν ευτυχισμένη Εάν όχι, κάνε την χάρη στον εαυτό σου - εάν θες λυπήσου τον εαυτό σου, και σε καμιά περίπτωση αυτόν - και βρες μια άλλη αγκαλιά. Μια αγκαλιά που θα σου προσφέρει όλα αυτά που έχεις ανάγκη!!!
Και τότε να δεις που θα ξαναγυρίσει κοντά σου ... αλλά - όπως έγραψε και ο ΕΚ - τότε θα είσαι εσύ εκείνη που θα τον διώξεις, γιατί απλά θα είσαι πολύ ψηλά για να σε φτάσειI disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
28-12-2006, 02:31 PM #106
Αν αγαπάς κάποιον πραγματικά αφησέ τον ελευθερο .Αν επιστρέψει σε σένα τότε ηταν δικός σου απ'την αρχή.Και αν όχι τότε ποτέ δεν ήταν δικός σου.
Γνωμικό του Καλίλ Γκιμπράν!
Κατα την γνώμη μου,καλή και εκδίκηση εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να υπάρξει!Αρα θεωρώ καλύτερο να προχωρήσεις στην ζωή σου,χωρίς να κρατάς κακία για κανέναν-αλλωστε ο καθένας ότι σπέρνει, θερίζει - και ότι είναι να γίνει θα γίνει! :bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
28-12-2006, 02:55 PM #107
Αλήθεια σας ευχαριστώ όλους...Κι εγώ για το καλύτερο νομίζω ότι προσπάθώ και ξέρω ότι κάποια στιγμή θα φτιάξουν όλα..Ελπίζω μόνο να μη αργήσει αυτή η στιγμή...
-
28-12-2006, 04:08 PM #108
-
28-12-2006, 05:14 PM #109
Γεια σας! Διάβασα όλα όσα γράψατε σχετικά με τα ερωτικά τρίγωνα και συμφωνώ με πολλούς. Να πω για την περίπτωση της SKYLOROK ότι κι εγώ προτείνω την τρίτη εκδοχή!:clapping:
Θα ήθελα ακομη να αναφέρω μια περίπτωση όχι ακριβώς ''ερωτικού τριγώνου'' γιατί δεν το άφησα εγώ να γίνει. Σας έχει τύχει ποτέ να πέσετε ανάμεσα σε δύο κολλητούς/ές;:weird: Νομίζω πως είναι ό,τι χειρότερο μια τέτοια κατάσταση κι όχι τόσο για το καινούργιο πρόσωπο όσο για τα άτομα που έχουν μεταξύ τους μια φιλία πολλών χρόνων!
Εμένα μου άρεσε πολύ ένας τύπος κι απ' ό,τι φαινόταν κι από την συμπεριφορά του, του άρεσα κι εγώ. Μάλιστα πήγε πολλές φορές να γίνει κάτι μεταξύ μας, αλλά χάλασε τελευταία στιγμή εξαιτίας...;;; Δεν μπορούσα να καταλάβω. Κι από ένα περιστατικό κατάλαβα ότι εμπόδιο ήταν ο κολλητός του!:amazed: Έπαθα τρομερό σοκ, αλλά δεν ήμουν κι απολύτως σίγουρη,δεν μπορούσα να πω σε αυτόν που μου άρεσε για τον κολλητό του! Όσο όμως περνούσε ο καιρός απλώς σιγορευόμουν για αυτόν που έσκαβε τον λάκκο του φίλου του! Φυσικά έβαλα ένα φίλο μου να του κόψει τον αέρα και να σταματήσει, χωρίς να καταλάβει ότι εγώ ξέρω. Κι αυτός το πήρε εγωιστικά και συνέχισε. Δεν πρόλαβε όμως να κάνει αυτό που ήθελε, γιατί πήγε κάποιος και αποκάλυψε σε αυτόν που μου άρεσε τα πάντα! Δεν μπορώ να σας περιγράψω πως ένιωσε!:eek: Την πλήρωσα κι εγώ χωρίς να φταίω. Δεν έγινε τίποτα τελικά μεταξύ μας, γιατί θεώρησε πως προκάλεσα κι εγώ τον κολλητό του! Αλλά έχει άδικο...:sad2: Όσο για τον κολλητό του, το έπαιξε μετανιωμένο κι αθώο παιδάκι και μετά από λίγο καιρό που ήταν τσακωμένοι, τώρα είναι μια χαρά! Χαζομάρα αυτού που μου άρεσε, γιατί ο κολλητός του μόνο μετανιωμένος δεν είναι!
Είπα πολλά, αλλά ήθελα με αυτό το παράδειγμα, που συμβαίνει αρκετά συχνά πιτεύω, να συμφωνήσω με την άποψη ότι στο τέλος όλοι όσοι εμπλέκονται σε ερωτικά τρίγωνα πληγώνονται. Όμως όχι το ίδιο. Αυτός που μου άρεσε πληγώθηκε περισσότερο από την συμπεριφορά του κολλήτού του και τώρα, αν και συνεχίζουν να είναι φίλοι, δεν είναι το ίδιο. Ο κολλητός του είχε και κάποιες ενοχές που εμπόδιζε τον φίλο του, αλλά υπερίσχυε ο εγωισμός του. Εγώ πάλι, βρέθηκα στην μέση χωρίς να το καταλάβω και με έχει πονέσει που δεν έγινε τίποτα με αυτόν που ήθελα.
Δεν ξέρω κατά πόσο άρεσα και στους δύο, αλλά νομίζω ότι μάλλον αυτή η κατάσταση ήταν μια αφομή, ένα αποτέλεσμα ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν και τόσο καλά ουσιαστικά στην φιλία τους. Μήπως λοιπόν η δημιουργία ενός ερωτικού τριγώνου έχει πηγή σε κάποιο πρόβλημα μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης;;:unsure:
Συγνώμη αν σας κούρασα!!!:embarrest :sorry:
-
28-12-2006, 08:53 PM #110
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως όταν κάποιος είναι ερωτευμένος λειτουργεί η λογική του?Και σημειωτέον,εκτός από τη λογική πάνε και πολλά άλλα περίπατο.Τα πράγματα είναι απλά.Ή παίζεις στο γήπεδο ή κάθεσαι και παρακολουθείς απ΄την εξέδρα.Αυτή είναι η ζωή.Και στον έρωτα καλύτερα να παίξεις,παρά να μετανιώνεις για μια ζωή που δεν άδραξες την ευκαιρία να τον ζήσεις (ταπεινή μου γνώμη).Εξάλλου,όλα -μα όλα-έχουν ένα κόστος.Κι όταν κάτι είναι πολύτιμο,κοστίζει κι ακριβά.
Αυτά και εις άλλα με υγεία
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.