s
Καρμικές σχέσεις - ένα συμβόλαιο μεταξύ των ψυχών
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17
  1. #1
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    36

    Post Καρμικές σχέσεις - ένα συμβόλαιο μεταξύ των ψυχών

    Σας έχει τύχει να αγαπάτε, να μισείτε, να μαλώνετε με κάποιον και όμως να βρισκόσαστε πάλι μαζί;
    Μήπως διαπιστώνετε, πως προσελκύετε φίλους με παρόμοιες προσωπικότητες ή το ίδιο είδος συντρόφου;

    Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν σας, μήπως ανακαλύπτετε πως επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά, πως ακολουθείτε τα ίδια πρότυπα συμπεριφοράς;
    Τότε σίγουρα υπάρχει καρμικότητα στις σχέσεις σας.
    Πώς θα την αναγνωρίσετε; Από την πρώτη στιγμή υπάρχει οικειότητα στη σχέση, ψυχικό δέσιμο. ¶τομο που, ενώ το συναντούμε για πρώτη φορά, μας θυμίζει κάτι από τον εαυτό μας, μειώνει τις αντιστάσεις μας, νιώθουμε την ανάγκη να είμαστε συνέχεια μαζί του,ζητάμε μια θέση στη ζωή του,αλλά και ανοίγουμε θέση για την ύπαρξή του στη δική μας ζωή,πρέπει να δεχθούμε ότι έχει έρθει για να ξεπληρωθεί το κάρμα μας.

    Βέβαια εδώ δημιουργείται το ερώτημα: Ποιος θα'ναι ο ρόλος ο δικός μας, του δασκάλου ή του μαθητή;Τι θα μάθουμε απ' αυτή τη σχέση,τι θα ξεπληρώσουμε;
    Η μελέτη των Δεσμών της σελήνης μπορεί να μας δώσει κάποιες απαντήσεις καθώς αντιπροσωπεύουν τον προορισμό μας στη ζωή.

    Ο Β.Δεσμός είναι αυτό που πρέπει να αναζητήσουμε και να πετύχουμε σε αυτή την ενσάρκωση. Αντιπροσωπεύει για τον άνθρωπο τις μη ανεπτυγμένες δυνατότητές του. Μπορεί να φέρει όμορφα πράγματα στη ζωή μας και να μας βοηθήσει να επεκταθούμε, αρκεί να χρησιμοποιήσουμε σωστά τις ικανότητες που έχουμε αποκτήσει από προηγούμενη ενσάρκωση και εκδηλώνονται απ'τον Ν.Δεσμό, εγκαταλείποντας βέβαια τα παλιά πρότυπα συμπεριφοράς.

    Αν στο Β.Δεσμό μας υπάρχουν πλανήτες του συντρόφου μας,σημαίνει ότι θα πάρουμε πολλά εμείς από αυτή τη σχέση, αρκεί να έχουμε τη δύναμη να αποδεχτούμε τις αλλαγές, να μειώσουμε τις εγωιστικές τάσεις που μας κάνουν να αντιστεκόμαστε σε αυτά που μπορεί να μας μάθει.
    Αν υπάρχουν πλανήτες του συντρόφου μας στο Ν.Δεσμό μας, σημαίνει ότι υπήρχε σχέση μεταξύ μας από το παρελθόν, την οποία πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε, να κλείσουμε τους ανοικτούς λογαριασμούς που αφήσαμε. Οι παλιές συμπεριφορές δεν βοηθούν σ'αυτό και αν δεν υπάρχουν πλανήτες του συντρόφου μας και στο Β.Δεσμό μας,να βοηθήσουν, ώστε να γίνει μια νέα αρχή, δυστυχώς θα έχουμε μιαν επανάληψη της σχέσης του παρελθόντος.

    Εάν θα υπάρξουν δυσκολίες,αυτό θα εξαρτηθεί από τις ιδιότητες των πλανητών, αλλά και τη σύνθεση του γενέθλιου ωροσκοπίου και της συναστρίας.
    Οι πλανήτες που βρίσκονται γύρω από τους Δεσμούς, φανερώνουν τις συμπεριφορές και τις ενέργειες με τις οποίες λειτουργεί η σχέση.
    Οι οίκοι, όπου βρίσκονται οι Δεσμοί, φανερώνουν τους τομείς της ζωής στους οποίους θα πάρουμε τα μαθήματα.
    Οι όψεις των πλανητών που βρίσκονται κοντά στους Δεσμούς, φανερώνουν με ποιο τρόπο και ποιές λειτουργίες είναι δυνατόν να εκπληρωθούν οι βασικές σημασίες των Δεσμών.
    Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας κοντά στους Δεσμούς του συντρόφου μας ή στους δικούς μας,τονίζουν ιδιαίτερα την καρμικότητα και μας υποχρεώνουν να τα βρούμε μεταξύ μας.

    Δεν θα είναι εύκολο να ξεφύγουμε από τέτοιες σχέσεις.
    Γνωρίζοντας όμως το κάρμα, που μας ενώνει με το άλλο πρόσωπο, μπορούμε να αποφύγουμε τα ίδια λάθη και να γιατρέψουμε τις παλιές μας πληγές.

  2. #2

    Re: Καρμικές σχέσεις - ένα συμβόλαιο μεταξύ των ψυχών

    Οντως ο Νδ μου βρισκεται σε ζώδιο που υπάρχει στο χάρτη του φιλου μου...Αλλά δεν υπάρχει στο Βδ...¨Ετσι λοιπόν τραβάω ότι τραβάω....Αχχχχχ!!!! Το άρθρο είναι φοβερό!!

  3. #3
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    6

    Re: Καρμικές σχέσεις - ένα συμβόλαιο μεταξύ των ψυχών

    Πολυ καλογραμμενο αρθρο! Ειχα την εντυπωση οτι και η συνοδος ή η αντιθεση ηλιου-σεληνης σε μια συναστρια δειχνει την υπαρξη καρμικης σχεσης.Επισης, αν καταλαβα καλα αναφερεσαι σε συνοδους αναμεσα στον ΒΔ ή τον ΝΔ και καποιους πλανητες και θελω να ρωτησω αν οι διαφορες γωνιες( τετραγωνα,τριγωνα κλπ) σημαινουν κατι?

  4. #4
    Join Date
    Jul 2006
    Όνομα:
    DR WHO
    Location
    Στη Σκια
    Posts
    380

    Re: Καρμικές σχέσεις - ένα συμβόλαιο μεταξύ των ψυχών

    Καλο αρθρο με ενδιαφερουσες πληροφοριες
    Νιce

  5. #5
    Join Date
    Aug 2006
    Όνομα:
    ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
    Location
    ΡΟΔΟΣ
    Posts
    6

    Re: Καρμικές σχέσεις - ένα συμβόλαιο μεταξύ των ψυχών

    αρκετά ενδιαφέρον! μάλλον πρέπει να ''ψαχτώ'' περισσότερο όσον αφορά στις καρμικές μου υποχρεώσεις...!

  6. #6
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Στα σύννεφα...
    Posts
    36

    Re: Καρμικές σχέσεις - ένα συμβόλαιο μεταξύ των ψυχών

    Πολύ καλό άρθρο! Μόλις όμως το διάβασα έριξα μια ματιά στον γενέθλιο χάρτη του αγοριού μου και στον δικό μου και είδα ότι ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ έχουμε Β.Δ στον Υδροχόο και Ν.Δ στον Λέοντα!:amazed: :eek:
    Μάλλον πρόκειται για καρμική σχέση αλλά τι σημαίνει ακριβώς αυτή η ''σύμπτωση'';:weird:

  7. #7
    Join Date
    Oct 2004
    Όνομα:
    Λίλιαν
    Location
    Αθήνα
    Posts
    2,323

    Re: Καρμικές σχέσεις - ένα συμβόλαιο μεταξύ των ψυχών

    Αγαπητό μέλος Fighter

    H καρμική μας ανάλυση έχει εύρος και χρειάζεται πολύ περισσότερα στοιχεία από τους Δεσμούς της Σελήνης. Ωστόσο οι δεσμοί της Σελήνης είναι ένα βασικό μονοπάτι της ζωής μας.

    Στη περίπτωση που αναφέρετε, δηλώνει πως και οι δύο σας έχετε κοινή δομή στα λάθη του χθες και κοινες επιταγές ολοκλήρωσης στο αύριο. Έχετε κοινές παραλήψεις και δεν είναι απαραίτητο να έχετε ξανασυναντηθεί σε άλλη ζωή(κάτι που πολλοί βιάζονται να σκεφθούν), αλλά σας θυμίζει και του θυμίζετε αυτό που δεν δουλέψατε σωστά, επομένως, έχετε μία παράλληλη πορεία στη πάλη για την προσωπική σας εξέλιξη. Είναι δύσκολο να στηριχθείτε ο ένας στον άλλο, καθώς έχετε ίδιες αδυναμίες ή ευαισθησίες.

    φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

  8. #8
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Στα σύννεφα...
    Posts
    36

    Re: Καρμικές σχέσεις - ένα συμβόλαιο μεταξύ των ψυχών

    Έχετε δίκιο!:bigsmile: :embarrest Μάλλον δεν μπορούμε να στηριχτούμε και τόσο ο ένας στον άλλο, όμως όπως είπατε υπάρχουν και πολλά άλλα στοιχεία για να βγει ένα ολοκληρωμένο και σωστό αποτέλεσμα για το τι συμβαίνει πια μεταξύ μας και που θα οδηγήσει αυτή η σχέση! Πάντως ένα σίγουρο, με έχει ήδη επηρεάσει πολύ και νομίζω πως με έχει άλλαξει κάπως. Υπομονή και βλέπουμε! :worried:

    Σας ευχαριστώ!

  9. #9
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    38

    Re: Καρμικές σχέσεις - ένα συμβόλαιο μεταξύ των ψυχών

    Χαίρεται... Το κάρμα για κάποιο περίεργο λόγο με απασχολεί πολύ, γι' αυτό διάβασα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το άρθρο σας valia. Φαντάζομαι πως η σελήνη που σύμβολίζει σε μεγαλό βαθμό την ψυχή ενός ατόμου αν βρίσκεται σε σύνοδο με ένα από τους δεσμούς κάποιου άλλου ατόμου κάτι καρμικό θα συμβαίνει... Ετσι δεν είναι;
    Για παράδειγμα η σελήνη μου είναι σε σύνοδο με τον ΒΔ ενός φίλου μου, ο οποίος βρίσκεται στο 12ό οίκο του. Αντίστοιχα η δική του σελήνη είναι σε σύνοδο με το δικό μου ΝΔ, ο οποίος βρίσκεται στο 12ο οίκο μου. Αναφέρομαι στο 12ο οίκο γιατί ξέρω ότι παίζει σπουδαίο ρόλο στις καρμικές σχέσεις...
    Υπάρχει στο παράδειγμα αυτό καρμικότητα ή καταλαβαίνω λάθος κάτι;

    Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους! Ακόμα κι αν ...τ'αστρα δεν μας υπόσχονται τα καλύτερα για το 2007 ας προσπαθήσουμε εμείς για το καλύτερο!

  10. #10

    Re: Καρμικές σχέσεις - ένα συμβόλαιο μεταξύ των ψυχών

    Πολυ ενδιαφερον αυτο το αρθρο,μπραβο σας!..Ακουσα προσφατα και απο μια εκπομπη στην τηλεοραση γι'αυτο το θεμα και ειπαν οτι αν ο Βορειος δεσμος του ενος συντροφου ειναι στον πεμπτο οικο του αλλου η στον ωροσκοπο του αυτο ειναι πολυ καλο και οτι 8α εξελιχθουμε και οι δυο απο αυτη τη σχεση(που δειχνει οτι ειναι καρμικη)!..Ο Βορειος δεσμος με πλανητες του αλλου δειχνει το μελλον μας ενω ο Νοτιος Δεσμος με τους πλανητες δειχνει λεει οτι αυτο το ατομο σε κραταει πισω-στο παρελθον!..Ωχ και ο συζυγος μου εχει τη Σεληνη του ακριβως στο Νοτιο δεσμο μου και μαλιστα στον 7ο οικο μου(στον τομεα του γαμου!)..Απτην αλλη εγω εχω τον Ποσειδωνα μου στο δικο του Βορειο Δεσμο στο δεκατο οικο του(πουναι κι'αυτος τομεας του γαμου). Αρα τι να υποθεσει κανεις οτι αυτη η σχεση-γαμος σε παει μπροστα η πισω?..Η οτι αφου ειναι σε τομεις του γαμου οτι 8α παρουμε και οι δυο πολλα μαθηματα μεσα στο γαμο μας?..Προφανως αυτο ε?..Μαλλον θα κοιταξω αναλυτικα ολους τους πλανητες μας μετα απ'αυτο το αρθρο!!..:bigsmile: Παντως απ'οτι καταλαβα το ιδανικο ειναι ναχουν και οι δυο πλανητες στο Βορειο Δεσμο του αλλου!!...

 

 
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads