s
Ερώτηση επί συναστρίας
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 8 of 8

Ερώτηση επί συναστρίας

Καλησπέρα retrograde!!Μήπως θα μπορούσα να έχω κι εγώ μια μικρή πρόβλεψη...άνάλυση αν θες. Παλιοτερα ειχα πάει σε γνωστη τοις πάσι αστρολόγο οταν ειχα ένα συναισθηματικής φυσης πρόβλημα. Εδωσα την δικη μου ημερομηνια γεννησης, ητοι 15/8/78, και του φίλου μου, ητοι 27/4/78, και η απογοήτευση ζωγραφιστηκε αμέσως στα μάτια της. Καταστροφη!!!Δεν υπήρχε μέλλον για εμας. Βεβαια, γενικότερα ηταν απαισιόδοξη απο εμενα. Δεν εχω γεννηθει ειπε για να μοιραστω τη ζωη μου με άλλον. Μπορώ να δωσω αγάπη αλλά αρνούμαι να δεχτω. Εν ολίγοις διπλα στη λεξη μοναξιά υπάρχει το όνομά μου...:blink: :unsure: Μονάχα επαγγελματική επιτυχία αναγνωρισε στο πρόσωπό μου. Το κάρμα μου είπε πως ειναι ενας συνεχης αγώνας για προστασία τρίτων, οπου όλους τους αγωνες θα τους δίνω μονη μου. Και γι΄αυτο δεν μπορούσα να ταιριάξω και με τον τότε φίλο μου, ο οποίος κατα τα λόγια της, δεν ηταν ικανος να καταλάβει το ψυχικό και καρμικό μας δεσιμο, το οποίο για την ιδια ειναι η κοινη πορεία ψυχης.Περισυ έδωσα μια δευτερη ημερομηνια του τοτε φίλου: 14/2/1979. Και πάλι τα ιδια. Γεννημενοι ο ένας για τον άλλο, αλλά οι ψυχες μας μονο θα μπορούσαν να συνταξιδέψουν. Οχι εμεις. Η κοινη πορεια και σ' αυτη την περίπτωση αδυνατη. Παντα ο ενας θα παρακολουθει τον άλλο απο μακρυα, σαν να ζουμε σε παράλληλα συμπαντα.

Καπου εδω εχω να ρωτησω η δόλια του εξης:Εχω γνωρισει καποιον με ημερομηνια γεννησης την 12/12/2006. Να υποθεσω οτι και στην περίπτωση αυτη η σχεση ειναι καρμικη;...Που για μενα πλεον οπως αντιλαμβανομαι την έννοια αυτο σημαίνει πως δεν κανουμε χωριο μαζι;...Εν ολίγοις τι στο καλό δεν παει καλά με το χάρτη μου και όλοι οι ενδιαφεροντες άντρε μπορουν να μου προσφερουν μονο μια καρμικη σχεση;...

Σε ζάλισα;....:embarrest

Re: Συναστρίες

Quote Originally Posted by maroula78 View Post

Καπου εδω εχω να ρωτησω η δόλια του εξης:Εχω γνωρισει καποιον με ημερομηνια γεννησης την 12/12/2006.
    Eίσαι σίγουρη?:blink:

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Eίσαι σίγουρη?:blink:
    Ωχ!!!!:embarrest
    12/12/1978 ηθελα να πω...

Τελικά retrograde τι έχεις να πεις;

Τελικά retrograde τι έχεις να πεις;
    Μάλλον ότι η διαχείριση έχει ατονίσει και έχει αφήσει αυτά τα ποστ σε λάθος ενότητα.
    Όσο για πρόβλεψη ένα εκλεκτό μέλος του site, η Λευκή έχει την κατάρτιση και τις γνώσεις για να προσπαθήσει να κάνει μια πρόβλεψη - ανάλυση. :bigsmile:
    MAY THE FORCE BE WITH ...ME ... IN THIS STRANGE AND BEAUTIFUL WORLD OF ASTROLOGY...!

Η Λευκη; Και που ειναι η Λευκη;:unsure:

Όνομα:
    Μαρία

ποιος ήρθε;;:blink:
    :embarrest :embarrest

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Λευκη

Μήπως θα μπορούσα να έχω κι εγώ μια μικρή πρόβλεψη...άνάλυση αν θες. Παλιοτερα ειχα πάει σε γνωστη τοις πάσι αστρολόγο οταν ειχα ένα συναισθηματικής φυσης πρόβλημα. Εδωσα την δικη μου ημερομηνια γεννησης, ητοι 15/8/78, και του φίλου μου, ητοι 27/4/78, και η απογοήτευση ζωγραφιστηκε αμέσως στα μάτια της. Καταστροφη!!!Δεν υπήρχε μέλλον για εμας. Βεβαια, γενικότερα ηταν απαισιόδοξη απο εμενα. Δεν εχω γεννηθει ειπε για να μοιραστω τη ζωη μου με άλλον. Μπορώ να δωσω αγάπη αλλά αρνούμαι να δεχτω. Εν ολίγοις διπλα στη λεξη μοναξιά υπάρχει το όνομά μου...:blink: :unsure: Μονάχα επαγγελματική επιτυχία αναγνωρισε στο πρόσωπό μου. Το κάρμα μου είπε πως ειναι ενας συνεχης αγώνας για προστασία τρίτων, οπου όλους τους αγωνες θα τους δίνω μονη μου. Και γι΄αυτο δεν μπορούσα να ταιριάξω και με τον τότε φίλο μου, ο οποίος κατα τα λόγια της, δεν ηταν ικανος να καταλάβει το ψυχικό και καρμικό μας δεσιμο, το οποίο για την ιδια ειναι η κοινη πορεία ψυχης.Περισυ έδωσα μια δευτερη ημερομηνια του τοτε φίλου: 14/2/1979. Και πάλι τα ιδια. Γεννημενοι ο ένας για τον άλλο, αλλά οι ψυχες μας μονο θα μπορούσαν να συνταξιδέψουν. Οχι εμεις. Η κοινη πορεια και σ' αυτη την περίπτωση αδυνατη. Παντα ο ενας θα παρακολουθει τον άλλο απο μακρυα, σαν να ζουμε σε παράλληλα συμπαντα.

Καπου εδω εχω να ρωτησω η δόλια του εξης:Εχω γνωρισει καποιον με ημερομηνια γεννησης την 12/12/1978. Να υποθεσω οτι και στην περίπτωση αυτη η σχεση ειναι καρμικη;...Που για μενα πλεον οπως αντιλαμβανομαι την έννοια αυτο σημαίνει πως δεν κανουμε χωριο μαζι;...Εν ολίγοις τι στο καλό δεν παει καλά με το χάρτη μου και όλοι οι ενδιαφεροντες άντρε μπορουν να μου προσφερουν μονο μια καρμικη σχεση;...

Σε ζάλισα;....:embarrest

Μπορείς να βοηθήσεις;

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)