s
Η γνώμη σας για μια σχέση;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7

Re: Τοξότης - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου

Επειδή βρίσκω ενδιαφέρουσα την ανταλλαγή εμπειριών σχετικά με τους Τοξότες, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Είμαι Ζυγός με Υδροχόο ( διπλός αέρας) και ο Τοξότης μου έχει ωροσκόπο Κριό (διπλές φωτιές). με Λίλιθ και οι δύο στο Σκορπιό, ¶ρη εγώ στο Σκορπιό και Αφροδίτη εκείνος στο Σκορπιό κλπ κλπ. Μήπως μπορεί κανείς να μου πει τι να κάνω; να μέινω ή να φύγω;

Re: Η γνώμη σας για μια σχέση;

Πέρα από αστρολογικής απόψεως την απάντηση θα την βρεις στην καρδιά σου
    Αν ήταν να διαλύουμε έτσι σχέσεις σωθήκαμε! :blink: :toung:

Όνομα:
    DR WHO

Quote Originally Posted by ΣΙΛΕΝΑ View Post
    Μήπως μπορεί κανείς να μου πει τι να κάνω; να μέινω ή να φύγω;
    Καλα περιμενεις απο τους αλλους να σου λυσουν το προβλημα το τι θα κανεις με τον δικο σου; :weird:

Τελοσπαντων
    Η μονη συμβουλη μου απο καθαρα πιο αντρικη πλευρα θα ελεγα οχι ακολουθα την καρδια σου γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα τα βλεπεις ολα μονοπλευρα θετικα και μπορει να το μετανιωσεις μετα...αλλα ακολουθα το ενστικτο σου, αφου τον γνωρισεις καλυτερα κρινε και πραξε αναλογα

Τωρα απο κει και περα ειναι καθαρα δικο σου το προβλημα αρα και δικο σου θεμα πως θα το χειριστεις και το τι θα κανεις

Μην περιμενεις και τοσο απο τους αλλους να σου λυσουν τα ιδιαιτερα προσωπικα σου θεματα που εδω που τα λεμε δεν τους νοιαζει

Quote Originally Posted by Alien1 View Post
    Καλα περιμενεις απο τους αλλους να σου λυσουν το προβλημα το τι θα κανεις με τον δικο σου; :weird:

Τελοσπαντων
    Η μονη συμβουλη μου απο καθαρα πιο αντρικη πλευρα θα ελεγα οχι ακολουθα την καρδια σου γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα τα βλεπεις ολα μονοπλευρα θετικα και μπορει να το μετανιωσεις μετα...αλλα ακολουθα το ενστικτο σου, αφου τον γνωρισεις καλυτερα κρινε και πραξε αναλογα

Τωρα απο κει και περα ειναι καθαρα δικο σου το προβλημα αρα και δικο σου θεμα πως θα το χειριστεις και το τι θα κανεις

Μην περιμενεις και τοσο απο τους αλλους να σου λυσουν τα ιδιαιτερα προσωπικα σου θεματα που εδω που τα λεμε δεν τους νοιαζει

Σίγουρα δεν τους νοιάζει, αλλά δεν νομίζω και ότι περιμένει να της λύσουν το πρόβλημα.

Δεν σου έχει τύχει να έχεις κάποιο πρόβλημα και απλώς να θέλεις να ακούσεις μια γνώμη, χωρίς να είναι απαραίτητο να την ακολουθήσεις κιόλας? Το βρίσκω απλά ανθρώπινο να συμβεί.

Επειδή βρίσκω ενδιαφέρουσα την ανταλλαγή εμπειριών σχετικά με τους Τοξότες, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Είμαι Ζυγός με Υδροχόο ( διπλός αέρας) και ο Τοξότης μου έχει ωροσκόπο Κριό (διπλές φωτιές). με Λίλιθ και οι δύο στο Σκορπιό, ¶ρη εγώ στο Σκορπιό και Αφροδίτη εκείνος στο Σκορπιό κλπ κλπ. Μήπως μπορεί κανείς να μου πει τι να κάνω; να μέινω ή να φύγω;
    Αν το θές και δεν σε ενοχλεί, θα μπορούσα να κάνω μια ανάλυση συναστρίας εφόσον γράψεις πιο συγκεκριμένα στοιχεία

Φιλικά, Μύριαμ

Αγαπητή φίλη,
    για να πάρεις μια τόσο σοβαρή απάντηση απαιτείται μελέτη γεννέθλιας αλλά και προοδευτικής συναστρίας των δύο Ωροσκοπίων κάτι που δεν γίνεται μεσα σε πέντε αλλά και δέκα λεπτά, ουτε είναι μόνο θέμα ενός πλανήτη.Καλύτερα να αποτανθείτε σε Αστρολόγο της επιλογής σας για να πάρετε εμπεριστατωμένη και ασφαλή απάντηση.
    Φιλικά
    Βασιλική Κόντη
    Αστρολόγος-Συνεργάτης myhoroscope

Re: Η γνώμη σας για μια σχέση;

Νομίζω ότι όποια απάντηση και να σου δοθεί αν η καρδιά σου, σου πει κάτι διαφορετικό αυτό θα πρέπει να κάνεις. Φυσικά σε συνάρτηση με τη λογική, γιατί πρέπει να σκέφτεσαι χρησιμοποιώντας όσο γίνεται και τις δύο παραμέτρους. Νομίζω πως η ανάλυση της συναστρίας θα σου δώσει κάποια χαρακτηριστικά και για τους δύο και βάση αυτών κάποια πρόβλεψη. Αλλά είναι τόσοι οι εξωγενείς παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν μια σχέση...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)