- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 74
Thread: Η γλώσσα του σώματος...
-
22-11-2006, 04:08 PM #1
Η γλώσσα του σώματος...
Αδιάψευστος μάρτυρας των αισθημάτων!
«Τα μάτια του υγρά, γεμάτα πόθο, κοιτούσαν βαθιά μεσ' στα δικά της. Ήταν η στιγμή που εκείνη περίμενε από το πρώτο, κιόλας, βράδι, που σαν σε όνειρο οι ματιές τους ανταμώθηκαν και ο χρόνος σταμάτησε. Η φωνή του έσπασε από συγκίνηση καθώς της ψιθύρισε γλυκά σ' αγαπώ...»
Από την Αλεξάνδρα Πιτσιμάκη
Ζωή & Ζώδια
Όπως πάνω, έτσι και κάτω
-
22-11-2006, 11:25 PM #2
Re: Η γλώσσα του σώματος...
Κατατοπιστικότατο το άρθρο....Perfect Perfect
Πιστεύω ότι λίγο ή πολύ, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ακούσει για την περιβόητη γλώσσα του σώματος....Ωστόσο, η αποκωδικοποίησή της είναι εξαιρετικά δύσκολη και πολλές φορές μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα.:suspiciou :notrust:
Η άποψη μου για κάποιον που ενδιαφέρεται να κατανοήσει τους κώδικες, είναι να προσπαθήσει αρχικά στον εαυτό του....Να σιγουρευτεί για το αν τα μηνύματα που στέλνει αρχικά ο ίδιος στο δέκτη είναι τα σωστά για την κάθε περίσταση πριν ξεκινήσει να βγάζει συμπεράσματα για τη στάση και αντιδράσεις του άλλου.:unsure:
-
24-11-2006, 01:17 PM #3
Πάρα πολύ ωραίο το άρθρο! Και όμως είναι τόσα πολλά που μπορείς να καταλάβεις από την μη λεκτική επικοινωνία. Είδος γλώσσας είναι και αυτό.
Γενικότερα ο τρόπος που κινείται κάποιο άτομο δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα του και νομίζω πως επιτέλους αρχίζουμε και το καταλαβαίνουμε.
-
09-12-2006, 01:52 PM #4
Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σας όπως εξάλλου και τα περισσότερα.Σημαντικό να διαβάζουμε την γλώσσα του σώματος αρκεί να μην φτάνουμε στην υπερβολή. Η διαίσθηση επίσης είναι σημαντική και δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους όταν φυσικά λειτουργεί , αρκεί και πάλι να μην μας οδηγεί απο μόνη της . Πρέπει να σκεπτόμαστε πάντα αρκετά πριν βγάλουμε συμπεράσματα και ιδιαίτερα πριν καταδικάσουμε κάποιον ή κάποια.
-
16-12-2006, 09:12 PM #5
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ
-
07-01-2007, 04:11 AM #6
Καλό το άρθρο, αλλα εκτός απο τη "γλώσσα του σώματος" μερικές φορές πρέπει να χρησιμοποιούμε και την γλώσσα του στόματος (εννοώ να μιλάμε..):toung:
Έχω μελετήσει 2 βιβλία, και μπορώ να πω οτι είναι συναρπαστικό να καταλαβαίνω αντιδράσεις και κινήσεις ανθρώπων γύρω μου. :embarrest
Και αν κάποιο άτομο που μας ενδιαφέρει ξέρει κι αυτό να χρησιμοποιεί αυτόν το κώδικα, τότε αρχίζει ενα πολύ ωραίο φλερτ... που μερικές φορές καταλήγει σε έντονο έρωτα...
-
07-01-2007, 11:21 AM #7
Βασικά κι εγώ είχα αγοράσει ένα σχετικό βιβλίο με τη γλώσσα του σώματος και η αλήθεια είναι ότι είναι απίστευτο πόσα μπορείς να καταλάβεις απλά και μόνο κοιτάζοντας τις κινήσεις του άλλου...Μπορείς να νιώσεις αυτό που νιώθει,αυτό που δεν μπορεί να εκφράσει ή αυτό που θέλει να κρύψει...Αρκεί την ώρα της συζήτησης να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά! Perfect
-
07-01-2007, 12:45 PM #8
Η αλήθεια είναι ότι είναι σκάλωμα να προσέχεις τη γλώσσα του σώματος. Όταν ξεκίνησα να το πρωτοκάνω, πολλές φορές ήμουν τόσο προσκολλημένη στα εξωλεκτικά μηνύματα που δεν πολυπρόσεχα τι μου έλεγε ο άλλος...!! :toung:
Αλλά εν τέλει το μήνυμα το έπιανα!!! :bigsmile:
-
12-01-2007, 06:57 PM #9
-
13-01-2007, 04:11 PM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.