- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
Thread: οψεις εξωτερικου
-
14-12-2006, 11:57 PM #1
οψεις εξωτερικου
Γεια σας!!!!
δυο πραγματα θα ηθελα να ρωτησω σε σχεση με το εξωτερικο.
Καταρχην αποτι καταλαβα κοντινα ταξιδια φαινονται απτον 3ο οικο. Ποιον οικο ομως θα κοιταξω στον γενεθλιο για μονιμη μετακινηση σε καποια αλλη χωρα? και ποιους πλανητες- οψεις?
Και το δευτερο ερωτημα μου ειναι αναλογο οσον αφορα γαμο με ατομο απτο εξωτερικο.
σας ευχαριστω πολυ πολυ!!!:bigsmile:
-
15-12-2006, 12:20 AM #2
Re: οψεις εξωτερικου
Υπό τον όρο πάντα πως το κάθε ωροσκόπιο ερμηνεύεται συνολικά, για ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό πρώτα εξετάζουμε τον ένατο οίκο. Αν πέφτουν εκεί γεννέθλιοι πλανήτες, ποιοι είναι αυτοί, τι όψεις σχηματίζουν στο ωροσκόπιο γενικότερα. Η οικοθεσία του Ήλιου σε αυτόν τον οίκο δίνει ισχυρή και συνεχή τάση για ανάπτυξη των ζητημάτων αυτών, ωστόσο καλό θα ήταν να συνδυάζεται και με άλλες όψεις. Η Σελήνη στον οίκο αυτό δείχνει τάσεις για περιοδική διαμονή στο εξωτερικό, ενώ ο Ερμής συνήθως ενδεικνύει διαμονή στο εξωτερικό κυρίως για ακαδημαικούς λόγους.
Επίσης, σημασία δίνουμε στις όψεις του κυβερνήτη του ένατου οίκου.
Σχετικά με το δεύτερο ερώτημα, η Αφροδίτη στον Τοξότη ή στον ένατο οίκο, και πάλι ενισχυμένη από άλλες όψεις, αποτελούν μια ένδειξη για δημιουργία σχέσης με άτομο από το εξωτερικό. Επιπλέον ο κυβερνήτης του ένατου οίκου αν είναι τοποθετημένος στον έβδομο οίκο, μπορεί να δείξει κάτι τέτοιο (ή να δείξει γενικά πως συναντά κανείς τον σύντροφό του κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο εξωτερικό). Νομίζω πως η ίδια ερμηνεία μπορεί να αποδοθεί και για το αντίστροφο (δηλαδή ο κυβερνήτης του έβδομου στον ένατο).
Για την τοποθέτηση του κυβερνήτη του ένατου στον πέμπτο οίκο, υπάρχουν κάποιες αντίστοιχες ερμηνείες.
Επαναλαμβάνω πως όλα αυτά δείχνουν τάσεις και πως το ωροσκόπιο πρέπει να εξετάζεται στο σύνολό του, καθώς υπάρχουν όψεις που μπορούν να ευνοούν αλλά και να δυσκολεύουν κάπως όλα τα παραπάνω.
Αυτά πολύ πολύ βασικά. Καλή τύχη στην περαιτέρω διερεύνηση του θέματος.
-
15-12-2006, 01:12 AM #3
Σευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση σου!:bigsmile:
-
07-09-2007, 04:14 AM #4
Καλησπερα!
Τελεια ερμηνεια! Τουλαχιστον ισχυει στη δικη μου περιπτωση. Ειμαι στο εξωτερικο για ακαδημαικους λογους, εδ ω και χρονια.Δεν μπορω να το παρω αποφαση να γυρισω πισω. Ο ενατος μου ειναι στην Παρθενο και ο Ερμης ειναι στον 7 σε συνοδο με τον Ηλιο. Γαμος στο εξωτερικο δεν μου εχει προκυψει!
Χαιρετω!
Κρησσα
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.