s
Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ SITE
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 26

Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ SITE

Καλημέρα σας

Ειμαι ο mr giorgosb71.Το πραγματικο μου όνομα είναι Γιώργος Μπαιραχτάρης και γεννήθηκα το 1971.Είμαι περίπου κανα δίμηνο συνεδεμένος στο site σας,και η σύντομη αυτη μου περιήγηση δυστυχώς σήμερα φθάνει στο τέλος της.Θεωρώ σωστό εδώ σε αυτη την ενότητα να εξηγήσω τους λόγους που συμβαίνει αυτό

Θα ήμουν ψεύτης να πω οτι όταν μπήκσ στο site σας δεν ενδιαφέρθηκα για τις προβλέψεις σας.Αυτό νομίζω οτι είναι πρωταρχική ανάγκη όλων μπαίνοντας εδώ.Επιπλέον ήθελα να γνωρίσω καινούργιους ανθρώπους όπως όλοι μας.Γνωρίζω πως κάθε site τέτοιου η παραπλήσιου τύπου σαφώς και έχει και εμπορικό χαρακτήρα κάτι το οποίο δεν είναι μεμπτό και είναι απόλυτα λογικό.

Απο κει και πέρα ο εμπορικός αυτός χαρακτήρας που καθημερινά διαπίστωνα άρχισε να μου γίνεται ιδιαίτερα εμφανής και κάποιες φορές αισθάνθηκα ένα πνίξιμο.To site έχει δομηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτονται διαφόρου τύπου θέματα αλλά και συμπεριφορές.Δηλαδή αλλού το χιούμορ αλλού η σοβαρότητα οκ!!!Κάποια στιγμη εγώ αισθάνθηκα και λέω εγώ γιατί ο καθένας έχει το δικαίωμα να αισθάνεται όπως θέλει σαν "λοβοτομημένος"

Αυτο συναίβει όταν έφαγα το πρώτο off topic εξαιτίας πολιτικών μου πεποιθήσεων .Συμπέρανα λοιπόν πως ενώ ο αστρολόγος ή ο συνεργάτης μπορεί να γράφει για τον Χίτλερ πχ οτι έχει μια όψη τον κάνει αυταρχικό εγώ δεν μπορώ να ισχυρίζομαι το ίδιο απλά πρέπει να πω ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ και μέχρι εκεί.Τα υπόλοιπα πείραζαν.Ετσι κατέληξα και ίσως κατ εσάς λαθεμένα οτι στο site αυτό που υποτίθεται οτι έψουμε άποψη επι της ουσίας έχουμε την άποψη μόνο του ΜΠΡΑΒΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ και όχι την δική μας.

Παρακολούθησα αντιπαραθέσεις διάφορων μελών και συχνά έβλεπα off topics ban και άλλα φασιστειδή.Πχ λέμε thread για τα ελλατώματα ζωδίων και βλέπεις 100 posts πως δεν θα ξεφύγεις????Είναι στην φύση του ανθρώπου αυτό και αφού το site επκενρώνεται στον άνθρωπο το γνωρίζει αυτό.(πρέπει λογικά να το γνωρίζει)

Αρα για να είναι τόσο αυστηρό επί της ουσίας είναι σαν να με απορρίπτει σαν χαρακτήρα και να με βλέπει ως τσέπη.Αυτα τα λέω εγώ και φυσικά είναι μόνο για μένα.

Λυπάμαι που χάνω κάποια πραγματικά αξιόλογα μέλη,Θεωρώ οτι roadrunner κάνει και πάρα πολύ καλά την δουλειά της αλλά και είναι άτομο με εξαιρετικό χιούμορ και ικανότητα να "παίζει"τον συνομιλητή της,το πολύ αξίολογο νέο μέλος impulse,τον αγαπητό e.k που επισκέφθηκα τη σελίδα του και σαν λάτρης και εγώ τον βινιλίων μου άρεσε,τον χείμαρο Alien που σε αντιπαράθεση του με τον κύριο Κώστα Dell Pierro είχε ΕΜΦΑΝΩΣ ΔΙΚΑΙΟ!!,την γλυκύτατη Panther που ήταν και η πρώτη που με αγκάλιασε εδώ μέσα και πάρα πολλά άλλα παιδιά.
    Τέλος και επειδή εγώ είμαι έτσι και βέβαια μπορούμε να πούμε οτι είμαι "κακός" αν αυτό βολεύει να πω οτι δεν μου κάνει ο κύριος Kώστας και ο κύριος Admin..Δεν είναι πολύ του γούστου μου οι απειλές και δεν θα δώσω την χαρα στον Dell Pierro και στο μπαμπα του τον Ecp να με βανιάζουν οποτε γουστάρουν,επειδή έκανα μια βλακειούλα.

Τετριμένες ευχές δε δίνω αυτοί που μπορούν και θέλουν να είναι καλά το 2007 είμαι σίγουρος οτι θα το κάνουν η τουλάχιστον θα προσπαθήσουν

Σας χαιρετώ

Re: Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ SITE

Quote Originally Posted by giorgosb71 View Post
    Αρα για να είναι τόσο αυστηρό επί της ουσίας είναι σαν να με απορρίπτει σαν χαρακτήρα και να με βλέπει ως τσέπη.Αυτα τα λέω εγώ και φυσικά είναι μόνο για μένα.
    Δεν καταλαβαίνω πώς προκύπτει ότι οι ιθύνοντες σε βλέπουν σαν "τσέπη".

Ούτε κανείς ποτέ απέρριψε κανέναν εδώ, παρά μόνο όταν ο άλλος προσέβαλε άτομα. Εσύ δεν θυμάμαι να το έκανες άρα και κανείς δεν σε απέρριψε. Οι
    πολιτικές πεποιθήσεις είναι πολλές φορές αιτία διαξιφισμών και στους όρους αναφέρθηκε ότι θα πρέπει να αποφεύγεται αυτό.

Τέλος είναι λογικό κάθε συγγραφέας άρθρου να μην θέλει να πλατειάζουν οι σχολιαστές του, αλλά να αναφέρονται και να συζητούν το συγκεκριμένο κάθε φορά θέμα. Αυτό άλλωστε προάγει την αύξηση των γνώσεων μας σε ένα ορισμένο θέμα. Όλοι κατά καιρούς βρεθήκαμε off topic, αλλά ως εκεί.

Η ομάδα διαχείρισης υπάρχει για να διατηρείται μια τάξη, καθώς σε άλλη περίπτωση δεν θα επικρατούσε η ανταλλαγή απόψεων αλλά η οχλοκρατία.

Φιλικά
    Αγγελική

Υ.Γ.:Καλές Γιορτές

Όνομα:
    Φωτεινή

Αγαπητέ Γιώργο,
    η επιθυμία σου να αποχωρήσεις είναι σεβαστή αν και με λυπει.
    Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια:embarrest .Πρέπει όμως να επισημάνω κάποια πράγματα.

Οπως έχει τύχει να ξαναπώ,το φόρουμ για να λειτουργήσει σωστά επιβάλλεται να έχει καποιους κανονες.Και κυρίως αυτον που αφορά την θεματολογία.
    Λογικό ειναι καμιά φορά σαν ανθρωποι που ειμαστε να ξεφύγουμε και για αυτόν τον λόγο υπάρχουν οι συντονιστές.Οι παρατηρήσεις δεν έχουν να κανουν με το μέλος προσωπικά αλλά με την "παράβασή"του Από την άλλη πρέπει κι εμεις σαν μέλη να συμμορφωνόμαστε με τους κανόνες αυτούς ώστε να διευκολύνουμε κι όποιον ανοιγει να διαβασει ένα αρθρο/θεμα.Πχ νομίζω είναι κατανοητό ότι όταν ανοιξω το αρθρο για τα παραμύθια να διαβασω τα σχετικά με αυτό το θέμα σχόλια κι όχι στίχους των maiden,η τί καιρό κανει σημερα(βρέχειιιι:bigsmile: ).

Η παρατήρησή περί τσέπης θέλω να πιστευω ότι έγινε πάνω σε θυμό,είναι ατυχέστατη.Ολοφάνερα έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους, εθελοντικά προσφέρουμε ο καθένας ότι μπορεί στο σαιτ και άρα τέτοιο θέμα δεν τίθεται.

Τόσο ο dell piero όσο και ο scp,επραξαν για να εφαρμοστουν όσα γράφονται στους όρους χρήσης τους οποιους αποδεχόμαστε όταν κανουμε την εγγραφή μας και τίποτα παραπάνω.

Φιλικά,
    φωτεινή
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Βασίλης

Φίλε giorgosb71,
    κάποια απ'τα γραφόμενά σου μπορεί να μη με βρίσκουν σύμφωνο.

Ως τόσο, στη γκρίζα και δαιδαλώδη αυτή ζωή είναι χαρά και τιμή για μένα να συναντώ πρόσωπα που τα χαρακτηρίζουν η ειλικρίνεια, η ευθύτητα και το όρθιο ανάστημα σε μια χαμηλοτάβανη κοινωνία.

Καλά να περνάς εσύ και οι κοντινοί σου άνθρωποι.

Όνομα:
    Μαρία

Κάποιες φορές μου φαίνεται πως μπερδεύουμε τα πράγματα και τους όρους... προσωπικά -και χωρίς να απευθύνομαι σε σένα Γιώργο- ακούω για φασιστοειδείς συμπεριφορές μέσα στο σάιτ, αυταρχισμούς και καταπίεση.

Συγγνώμη κιόλας, αλλά τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς τους θεωρώ υπερβολικούς που απλά λέγονται για να προκαλείται εντύπωση. Είναι σα να μου λένε ότι όταν διδάσκω αρχαία στους μαθητές μου και βγούμε εκτός θέματος μιλώντας για την Καλομοίρα, θα θεωρηθώ αυταρχική και φασίστας επειδή θα θελήσω να φέρω στα ίσα το μάθημά μου.

Στο παράδειγμα που έθεσες Γιώργο, υπάρχει μια λεπτή διαφορά. Ο δείνα αστρολόγος όντως σχολιάζει και ερμηνεύει μία συγκεκριμένη όψη, η οποία δηλώνει τον αυταρχισμό του Χίτλερ. Αυτό είναι αστρολογική θέση και ερμηνεία.
    Όταν όμως εγώ λέω ότι ο Χίτλερ ήταν αυταρχικός, ό,τι ό,τι, εκφράζω πολιτική θέση, σωστή, λάθος δεν έχει σημασία. Και δεν έχει σημασία γιατί το σάιτ είναι αστρολογικό και όχι πολιτικό.
    Και οκ εκφράζουμε την άποψή μας, το θέμα είναι ότι έτσι δίνεται η αφορμή να ξεκινήσει ένας διάλογος, που είναι άσχετος με το θέμα.

Κάθε φόρουμ έχει κάποιους κανόνες, τους οποίους προσπαθούμε να τηρούμε. Δε λέω πρέπει, για να μη θεωρηθεί αυταρχικό. ΟΛΟΙ μας έχουμε ξεφύγει σε οφ τοπικ και με τις παρατηρήσεις των διαχειριστών και των συντονιστών δεν φιμωνόμαστε, απλά επανερχόμαστε στο θέμα.

Ως προς το θέμα της "τσέπης", με κάλυψε η KiaRRa, αν και θα μπορούσα να πω και άλλα τόσα.

Όνομα:
    DR WHO

Γιωργο δεν υπηρχε κανενας λογος να πεις το επωνυμο σου κατα την γνωμη μου. Οσο λιγοτερα προσωπικα στοιχεις δινεις στο net τοσο καλυτερα

----
    Στο θεμα
    Mην μασας ρε συ δεν εγινε και τιποτα :bigsmile:

Ξερεις ποσες φορες εχω μαλωσει με το καθε moderator, αdministrator απο διαφορα forum (ξενα η Ελληνικα) για τις υποτιθεται δικαιες αποφασεις τους
    στο τι ειναι σωστο και τι λαθος αναλογος και το συμφερον τους.........χρησιμοποιωντας την "μασκα του καλου" για να κερδισουν και την ευνοια υπολοιπης της κοινοτητας (γιατι εκει ειναι η μονη δυναμη τους)

Γραμμενους τους εχω.
    αμα σε θεωρουν απειλη αστους αυτους να σε κανουν ban
    μην σηκωνεσαι να φυγεις.

Παντα σε μια μεγαλη ομαδα υπαρχουν ατομα οπου μπορει να μην τους πας η αυτοι να μην σε πανε για διαφορους λογους
    αλλα παντα υπαρχουν και αξιολογα ατομα που μπορει να ταιριαζεις

Δεν υπαρχει λογος να κανεις την χαρη στους "Δεν" και να σηκωθεις να φυγεις και κυριως για μια αντιπαραθεση

Ασχολησου με τα ατομα που θεωρεις ενταξει και παρε οτι χρησιμο προσφερει το συγκεκριμενο site και αστους υπολοιπους να λενε οτι θελουν μπροστα η πισω απο την πλατη σου, εξαλλου κανεναν δεν εχεις αναγκη και κανεις "τριτος" απο δω πραγματικα μπορει να σου κανει κακο

Γιώργο, ξέρω ότι μπορεί να αισθάνεσαι πληγωμένος ή θιγμένος. Πραγματικά σε κάποιους δεν ταιριάζει η αντιμετώπιση μαθητή απ' τον καθηγητή του, και έχω την εντύπωση ότι δεν είναι αυτός ο σκοπός του site αυτού, αλλά η ανταλλαγή απόψεων και ο δημιουργικός διάλογος.
    Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω ότι όταν διάβασα εχθές την παρατήρηση που σου έγινε, ξαφνιάστηκα κυρίως επειδή μου φάνηκε υπερβολικός ο τρόπος. Μοιάζει καμμιά φορά η αντιμετώπιση των μελών σαν να είναι μικρά παιδάκια που προσπαθούν να τα βάλουν στον ίσιο δρόμο με τιμωρία στην γωνία, αλλά είμαι σίγουρη ότι αυτό εκφράζει την γενικότερη αγωνία όλης της ομάδας να παραμείνει το site σε υψηλό επίπεδο.
    Ίσως η έλλειψη χιούμορ, μερικές φορές, να είναι αναγκαίο κακό. Ελπίζω να το ξανασκεφτείς πιο ψύχραιμα και να μείνεις γιατί πραγματικά πιστεύω ότι έχεις πολλά ακόμα να πεις και είναι κρίμα να μην τ' ακούσουμε κι εμείς.:bigsmile:
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Εγω λεω να μεινεις θεωρω και γω υπερβολικη την παρατηρηση που σου εκαναν αλλα συμβαινουν αυτα καμμια φορα. Νταξει η αληθεια ειναι οτι καμμια φορα το παρακανουν αλλα δεν νομιζω οτι ειναι με κακη προθεση. Εγω προσωπικα μεχρι τωρα δεν εχω παραπονο αλλα συμφωνω οτι μερικες φορες μπορει καποιος να αισθανεται οτι εχει απο πανω του εναν καθηγητη οπως λεει και η Μαρινα7771.

Τεσπα προτεινω διαδηλωση στην ομονοια με αιτημα περισσοτερη ελευθερια λογου
    leasantry: :vic: leasantry: leasantry: :crazy: χι χιχι (ετσι λιγο χιουμορ για να ελαφρυνουμε λιγο την ατμοσφαιρα)
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by giorgosb71 View Post
    Καλημέρα σας

Ειμαι ο mr giorgosb71.Το πραγματικο μου όνομα είναι Γιώργος Μπαιραχτάρης και γεννήθηκα το 1971.Είμαι περίπου κανα δίμηνο συνεδεμένος στο site σας,και η σύντομη αυτη μου περιήγηση δυστυχώς σήμερα φθάνει στο τέλος της.Θεωρώ σωστό εδώ σε αυτη την ενότητα να εξηγήσω τους λόγους που συμβαίνει αυτό

Θα ήμουν ψεύτης να πω οτι όταν μπήκσ στο site σας δεν ενδιαφέρθηκα για τις προβλέψεις σας.Αυτό νομίζω οτι είναι πρωταρχική ανάγκη όλων μπαίνοντας εδώ.Επιπλέον ήθελα να γνωρίσω καινούργιους ανθρώπους όπως όλοι μας.Γνωρίζω πως κάθε site τέτοιου η παραπλήσιου τύπου σαφώς και έχει και εμπορικό χαρακτήρα κάτι το οποίο δεν είναι μεμπτό και είναι απόλυτα λογικό.

Απο κει και πέρα ο εμπορικός αυτός χαρακτήρας που καθημερινά διαπίστωνα άρχισε να μου γίνεται ιδιαίτερα εμφανής και κάποιες φορές αισθάνθηκα ένα πνίξιμο.To site έχει δομηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτονται διαφόρου τύπου θέματα αλλά και συμπεριφορές.Δηλαδή αλλού το χιούμορ αλλού η σοβαρότητα οκ!!!Κάποια στιγμη εγώ αισθάνθηκα και λέω εγώ γιατί ο καθένας έχει το δικαίωμα να αισθάνεται όπως θέλει σαν "λοβοτομημένος"

Αυτο συναίβει όταν έφαγα το πρώτο off topic εξαιτίας πολιτικών μου πεποιθήσεων .Συμπέρανα λοιπόν πως ενώ ο αστρολόγος ή ο συνεργάτης μπορεί να γράφει για τον Χίτλερ πχ οτι έχει μια όψη τον κάνει αυταρχικό εγώ δεν μπορώ να ισχυρίζομαι το ίδιο απλά πρέπει να πω ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ και μέχρι εκεί.Τα υπόλοιπα πείραζαν.Ετσι κατέληξα και ίσως κατ εσάς λαθεμένα οτι στο site αυτό που υποτίθεται οτι έψουμε άποψη επι της ουσίας έχουμε την άποψη μόνο του ΜΠΡΑΒΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ και όχι την δική μας.

Παρακολούθησα αντιπαραθέσεις διάφορων μελών και συχνά έβλεπα off topics ban και άλλα φασιστειδή.Πχ λέμε thread για τα ελλατώματα ζωδίων και βλέπεις 100 posts πως δεν θα ξεφύγεις????Είναι στην φύση του ανθρώπου αυτό και αφού το site επκενρώνεται στον άνθρωπο το γνωρίζει αυτό.(πρέπει λογικά να το γνωρίζει)

Λυπάμαι που χάνω κάποια πραγματικά αξιόλογα μέλη,Θεωρώ οτι roadrunner κάνει και πάρα πολύ καλά την δουλειά της αλλά και είναι άτομο με εξαιρετικό χιούμορ και ικανότητα να "παίζει"τον συνομιλητή της,το πολύ αξίολογο νέο μέλος impulse,τον αγαπητό e.k που επισκέφθηκα τη σελίδα του και σαν λάτρης και εγώ τον βινιλίων μου άρεσε,τον χείμαρο Alien που σε αντιπαράθεση του με τον κύριο Κώστα Dell Pierro είχε ΕΜΦΑΝΩΣ ΔΙΚΑΙΟ!!,την γλυκύτατη Panther που ήταν και η πρώτη που με αγκάλιασε εδώ μέσα και πάρα πολλά άλλα παιδιά.
    Τέλος και επειδή εγώ είμαι έτσι και βέβαια μπορούμε να πούμε οτι είμαι "κακός" αν αυτό βολεύει να πω οτι δεν μου κάνει ο κύριος Kώστας και ο κύριος Admin..Δεν είναι πολύ του γούστου μου οι απειλές και δεν θα δώσω την χαρα στον Dell Pierro και στο μπαμπα του τον Ecp να με βανιάζουν οποτε γουστάρουν,επειδή έκανα μια βλακειούλα.

Τετριμένες ευχές δε δίνω αυτοί που μπορούν και θέλουν να είναι καλά το 2007 είμαι σίγουρος οτι θα το κάνουν η τουλάχιστον θα προσπαθήσουν

Σας χαιρετώ
    Αγαπητέ Γιώργο,

Κατ' αρχάς σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια ως προς το άτομό μου:bigsmile:

Δεύτερον, δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει διότι δεν έχω προλάβει να διαβάσω, άρα δεν μπορώ να εκφέρω και άποψη.

Δεν μπορώ να μην συμφωνήσω με την Roadrunner που υποστηρίζει (και ορθώς πράτει) ότι σε κάθε χώρο υπάρχουν κάποιοι κανόνες που δεν πρέπει να παραβαίνουμε. Για του λόγου του αληθές, εγώ που ανήκω στην ομάδα Editors & Staff, τους έχω παραβεί ούκ ο λίγες φορές, και μου έχει γίνει παρατήρηση και από τον Dell Piero & από την Roadrunner. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν κάτι προσωπικό μαζί μου.

Εκείνοι είναι moderators και εγώ Editors & Staff, και δουλεύουμε όλοι αμισθί, άρα δεν νομίζω ότι υφίσταται το ότι βλέπουμε/ βλέπουνε τα μέλη ως τσέπες

Όλοι μπορούμε να εκφέρουμε ελεύθερα την άποψή μας

Φιλικά
    Ιουλία
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Κορίνα

Έλειψα μερικές μέρες και βρήκα έναν καταιγισμό ποστ :nuts:

Διαβάζοντας λοιπόν πρώτα αυτό το θέμα, να σου πω και γω την γνώμη μου βρε Γιώργο.

Κατά καιρούς όλοι ξεφεύγουμε από το θέμα συζήτησης. Γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν και οι moderators ..για να μας επαναφέρουν στην «τάξη». Όταν χάνουμε την ροή με off topic ποστ είναι πάρα πολύ εύκολο κάποιος άλλος που θέλει να παρακολουθήσει την συζήτηση να μην τα καταφέρει, να χάσει τον ειρμό και ίσως να χάσει και το ενδιαφέρον του να απαντήσει. Επομένως η παρατήρηση που θα γίνει δεν γίνεται για να μας βλάψει, ούτε για να μας υποτιμήσει, ούτε για να μας μειώσει….. για το καλό μας γίνεται και για να διευκολύνουμε την διεξαγωγή του θέματος. Δεν λέω, όλοι κατά καιρούς ξεφεύγουμε από το θέμα, αλλά το θέμα είναι να μην γίνεται συνέχεια αυτό. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τον τρόπο που το λέω. Γι’ αυτό και κάποιες φορές οι διαχειριστές γίνονται πιο αυστηροί μαζί μας και αυτό εγώ το δέχομαι με σεβασμό.
    Τώρα αυτό που αναφέρεις περί τσέπης το βρίσκω λίγο άτοπο. Όπως έχω διαβάσει σε συγκεκριμένα thread για την εργασία που κάνει όλη η ομάδα αυτού του ιστοχώρου, είναι καθαρά εθελοντική και δεν έχω κανέναν λόγο να μην το πιστέψω. Και επειδή έχω υπάρξει εθελόντρια αρθρογράφος για κάποιο διάστημα σε ένα τοπικό περιοδικό, μπορώ να καταλάβω αρκετά την δουλειά που κάνει όλη η ομάδα για να κρατηθεί σε αυτό το επίπεδο ένα σάιτ τέτοιου είδους.

Ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτείς άλλη μια φορά. Τώρα που είναι και χρονιάρες μέρες δεν αξίζει να χαλάμε τις καρδιές μας

Φιλικότατα,
    Κορίνα

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)