- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 96
Thread: Τεϊομαντεία - καφεμαντεία
-
31-10-2006, 01:39 PM #51
Re: Τεϊομαντεία - καφεμαντεία
Εγώ πάλι νομίζω ότι μόνο ο σκέτος μπορεί να διαβαστεί σωστά!!! :weird:
Ας πιούνε 2 τζούρες εκεί, όσοι δεν τον αντέχουν σκέτο, και μετά ας φάνε κ μια κουταλιά μέλι!!! :toung: :bigsmile:may..
-
31-10-2006, 01:45 PM #52
Και μόνο που ακούω σκέτο καφέ, παθαίνω .Αυτό είναι βασανιστήριο , έχε χάρη που είμαι και περίεργη σχετικά με την καφεμαντεία! Επειδή κυκλοφορεί και ντεκαφεϊνέ ελληνικός, αυτό παίζει κανένα ρόλο?
-
31-10-2006, 01:59 PM #53
Πω, πω τι πάθαμε!!! :bigsmile: :nuts: :bigsmile:
Προτείνω να μείνουμε στα κλασσικά κ παραδοσιακά.. δηλαδή, σκέτος (= δίχως ζάχαρη) ελληνικός (ή τούρκικος, όπως αγαπάτε!!) καφές σε μικρό φλυτζανάκι!!! :nuts: :bigsmile:may..
-
31-10-2006, 03:50 PM #54
-
31-10-2006, 03:55 PM #55
Τότε ξέρω τί θα μας πει!!!Ισως να δοκιμάσω σκέτο ,αλλά μήπως να δω το φλυτζανι άλλου?Έτσι για αρχη
-
31-10-2006, 04:05 PM #56
-
31-10-2006, 04:16 PM #57
Ε μην μου έρθει εγκεφαλικό αν δω κάτι κακό.Ας το πάθει άλλος!:toung: :toung: :toung: :toung:
-
27-11-2006, 05:21 PM #58
Μετά από απίστευτα πολλά φλυτζάνια καφέ που έχω πει και πολύ λιγότερα που έχω πιει (γιατί να πιω αφού κανένας δε μου τον λέει;;; ) νομίζω ότι ο καλύτερος καφές για διάβασμα είναι ο μέτριος γιατί αλλιώς δε δένει το χαρμάνι...
Ακόμα, νομίζω ότι τα καλύτερα σχήματα γίνονται όταν την ώρα που πίνεις τον καφέ είσαι χαλαρός, δε βιάζεσαι-ώστε να "καθίσει" η απαραίτητη ποσότητα καφέ στον πάτο και, τέλος, όταν το κατακάθι έχει κρυώσει πριν κάνεις το γύρισμα...
Θα μου πείτε τεχνικές λεπτομέρειες, αλλά η πείρα μου αυτά μου έμαθε. Και το σημαντικότερο είναι να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να ερμηνεύσει ανάλογα με τη διαίσθησή σου. Έχω αμφιβολίες αν η καφεμαντεία διδάσκεται και δεν είναι χάρισμα, εγώ δεν το διδάχτηκα ποτέ. Όμως η προσπάθεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!
Το χειρότερο είναι ότι, ενώ πάντα είμαι "χρυσάφι" για τις φίλες μου, με κυνηγούν από παντού (μέχρι και με courier θα μου έστελναν το φλυτζάνι αν τις άφηνα!! :bigsmile: ) στον εαυτό μου δεν μπορώ να δω ούτε ένα απλό σχήμα!!! Τίποτα... Σύννεφα μόνο. Αντιφατικό, ε;
Αν κάποιος ξέρει καλά να λέει το φλυτζάνι, παιδιά, ας μου στείλει ένα μήνυμα να συναντηθούμε να δω κι εγώ μια φορά ένα φως, που μου 'χει μείνει ο καημός να δει κάποιος και τη δική μου μοίρα!!!
Φλυτζανούδες όλου του κόσμου ενωθείτε!
-
27-11-2006, 05:34 PM #59
-
27-11-2006, 06:19 PM #60
Ειναι παντως γεγονος οτι αυτοι που διαβαζουν το φλιτζανι δεν μπορουν να το κανουν για τον εαυτο τους
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.