- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 24 of 24
Thread: Ζώδια και σχέσεις
-
01-10-2006, 01:48 PM #21
Re: Ζώδια και σχέσεις
ναι κοιτα αλλα και οι σκορπιοι σε θεματα εγωισμου δεν πανε πισω..
...λένε πως βλέπεις την απάντηση γραμμένη στην σελήνη
-
01-10-2006, 01:52 PM #22
-
25-11-2006, 02:46 PM #23
Πόσο αλήθεια είναι αυτό για τους Ιχθύς, η υπερεξιδανίκευση των συντρόφων τους!!! Συμφωνώ επίσης και για το γεγονός ότι τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας θέλουμε να τα μοιραζόμαστε με τον σύντροφο μας, να μας λέει την γνώμη του, να πέρνουμε και θάρρος βρε παιδί μου!
Παράλληλα, συμφωνώ και για τους Καρκίνους (ωροσκόπος μου) που ψαχνουν, χωρίς να το καταλαβαίνουν ίσως, στοιχεία του πατέρα τους στον σύντροφο τους.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ σε μένα είναι ότι ενώ είμαι αισιόδοξη (σε αντίθεση με αυτά που γράφονται για τους ιχθύς) τυχαίνει και γνωρίζω κατά κόρον ανθρώπους απαισιόδοξους και ίσως καταθλιπτικούς! (Καλά δεν είπαμε να είμαστε όλοι τρείς λαλούν και δυο χορεύουν.) Πράγμα που δεν το θέλω! Λέτε να φταίει ο Καρκίνος;!!! ή από φύση μας που προσπαθούμε συνεχώς να βοηθάμε ανθρώπους που έχουν οποιοδήποτε είδους ανάγκης; (και πάλι λοιπον, πέφτουμε στην κατηγορία του θύματος! ) Ουφ! πολύ μπέρδεμα αδερφάκι μου! :worried:
-
26-11-2006, 03:42 PM #24
Πολύ καλό άρθρο, καλά τα λέει.
Θα διαφωνούσα λίγο στον Καρκίνο, όσον αφορά τα ενδοοικογενειακά του και την αναζήτηση του πατέρα στις σχέσεις του. Ας μην ξεχνάμε ότι παίζουν πάρα πολλού παράγοντας, όπως π.χ. οι "αστρολογικές σχέσεις" μεταξύ του παιδιού και των γονιών του. Σε μια σχέση, θα συμφωνίσω στο ότι αναζητάμε λίγο μελαγχολικούς συντρόφους, αλλά όλα τα άλλα δεν συμφωνούν μαζί μου, αλλά συμπλιρώνεται με τα όσα λέει στον ωροσκόπο μου (σκορπιός).Ετεη δε ουδεν ιδμεν εν βυθω γαρ η αληθεια...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.