s
Κρόνιοι Τύποι - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 10 of 11 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 LastLast
Results 91 to 100 of 108

Re: Κρόνιοι Τύποι

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Πως ορίζουμε τον Κρόνιο τύπο;;;
    1. Πολλοί πλανήτες στον Αιγόκερω; :weird:

2. Κρόνος σε σύνοδο με ¶ρη στον Σκορπιό; :weird:
    3. Κρόνος σε τετράγωνο με Ήλιο (Υδροχόος);:weird:
    4. Κρόνος σε εξάγωνο με Αφροδίτη (στον Αιγόκερω); :weird:

5. Κρόνος κοντά σε ημιεξάγωνο με Ουρανό;:weird:
    6. Κρόνος κοντἀ σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και Δία (στον Αιγόκερω); :weird:
    7. Κρόνος κοντά σε τετράγωνο με Ερμή (στον Αιγόκερω); :weird:

:nuts: :nuts: :nuts:

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by kia View Post
    1. Πολλοί πλανήτες στον Αιγόκερω; :weird:

2. Κρόνος σε σύνοδο με ¶ρη στον Σκορπιό; :weird:
    3. Κρόνος σε τετράγωνο με Ήλιο (Υδροχόος);:weird:
    4. Κρόνος σε εξάγωνο με Αφροδίτη (στον Αιγόκερω); :weird:

5. Κρόνος κοντά σε ημιεξάγωνο με Ουρανό;:weird:
    6. Κρόνος κοντἀ σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και Δία (στον Αιγόκερω); :weird:
    7. Κρόνος κοντά σε τετράγωνο με Ερμή (στον Αιγόκερω); :weird:

:nuts: :nuts: :nuts:
    Επέτρέψέ μου να διαφωνήσω.θεωρώ πως η πληθώρα πλανητών ναι παίζει ρόλο ,αλλά μόνο των προσωπικών(αρης-πως ενεργώ ,αφρο-πως εκφραζομαι την γυναικεια μου ταυροτητα ερμης- πως εκφράζομαι) και φυσικά η θέση του ωροσκόπου.
    Επίσης η θέση του κυβερνήτη του ωροσκόπου θα παίξει ρόλο στην εμφάνιση όπως επίσης η οικοθεσία του και επίσης το εάν υπάρχουν πλανητες στο 1ο τεταρτημόριο /και κυρίως στον 1 οικο ή σε συνοδο με ωροσκόπο,που θα μεταβάλλουν ή μαλλον μεταποιήσουν τα αρχικά χαρακτηριστικά του ωροσκόπου.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Ιουλία

Κρόνιος τύπος

Ήλιος στον Αιγόκερω & ωροσκόπος στον αιγόκερω
    Ήλιος στον 10ο οίκο
    Κρόνος στον 1ο οίκο: Ταυτότητά μας
    Σελήνη στον Αιγόκερω ή στον Παρθένο
    Και γενικά εάν στον χάρτη υπάρχει πολύ γη.

Δηλαδή κάποιος με ήλιο στον Αιγόκερω και ωροσκόπο στον Τοξότη ή στον Υδροχόο και Αφροδίτη σε δίδυμο ή Ιχθύ, δεν θα έχει κρόνια συμπεριφορά
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Εγω θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο.Γιατί αναρωτιόμαστε ποιός είναι κρόνιος?Θέλω να πω είναι κάτι τόσο κακό να είναι κανείς κρόνιος?Σημαίνει κατ ανάγκη κάτι αρνητικό?

Επέτρέψέ μου να διαφωνήσω.θεωρώ πως η πληθώρα πλανητών ναι παίζει ρόλο ,αλλά μόνο των προσωπικών(αρης-πως ενεργώ ,αφρο-πως εκφραζομαι την γυναικεια μου ταυροτητα ερμης- πως εκφράζομαι) και φυσικά η θέση του ωροσκόπου.
    Επίσης η θέση του κυβερνήτη του ωροσκόπου θα παίξει ρόλο στην εμφάνιση όπως επίσης η οικοθεσία του και επίσης το εάν υπάρχουν πλανητες στο 1ο τεταρτημόριο /και κυρίως στον 1 οικο ή σε συνοδο με ωροσκόπο,που θα μεταβάλλουν ή μαλλον μεταποιήσουν τα αρχικά χαρακτηριστικά του ωροσκόπου.
    Και φυσικά να διαφωνήσεις :toung: Έτσι μαθαίνουμε και την άλλη άποψη και συγκρίνουμε! :bigsmile:
    Ωραία λοιπόν πληθώρα προσωπικών πλανητών.
    Ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου ας πούμε πάλι σε Αιγόκερω ή στον 10ο οίκο; Ίσως και σε όψεις με τον Κρόνο;

Quote Originally Posted by giorgosb71 View Post
    Εγω θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο.Γιατί αναρωτιόμαστε ποιός είναι κρόνιος?Θέλω να πω είναι κάτι τόσο κακό να είναι κανείς κρόνιος?Σημαίνει κατ ανάγκη κάτι αρνητικό?
    Δεν είναι κακό να είσαι Κρόνιος. Προς θεού. Απλά υπάρχει πολλές φορές η απορία γιατί κάποιοι από μας φαινόμαστε μεγαλύτεροι από την ηλικία μας. Και βρήκαμε την απάντηση εδώ. Κρόνια χαρακτηριστικά. :bigsmile:

Όνομα:
    Κυριακή

Μόλις σήμερα συνειδητοποίησα την πηγή ενός μέγιστου προβλήματος :nuts:

Διαβάζω στα χαρακτηριστικά των Κρόνιων τύπων ότι δεν δείχνουν νέοι αλλά το αντίθετο! Φαίνονται πολύ μεγαλύτεροι από την ηλικία τους και αυτό συμβαίνει ήδη από την παιδική τους ηλικία, όπου και βγάζουν σοβαρότητα και ωριμότητα.

Η μαύρη λίστα έχει γεμίσει με όσους ανεβάζουν την ηλικία κατά πολύ (δε μιλάμε για αποκλιση 2-3 χρόνων).......και η λευκή είναι άδεια! :toung: Πως θα φέρουμε την ισορροπία;;;;

Την γνώμη σας.... υπάρχουν όψεις που τονίζουν περισσότερο αυτές τις λεπτομέρειες;;;(που για κάποιους δεν είναι φυσικά λεπτομέρειες...αλλά μέγιστο πρόβλημα [δείτε το με χιούμορ ή και δίχως] ). Θέσεις, οίκοι και ό,τι άλλο ευπρόσδεκτο! :bigsmile:
    Quote Originally Posted by giorgosb71 View Post

Παραθετω το πως ξεκινησε το θεμα απο την Kia και το οποιο αφορουσε περισσοτερο την εμφανιση των ατομων με ιδιαιτερη κρονια επιρροη, παρα τον χαρακτηρα.
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Φωτεινή

Και φυσικά να διαφωνήσεις :toung: Έτσι μαθαίνουμε και την άλλη άποψη και συγκρίνουμε! :bigsmile:
    Ωραία λοιπόν πληθώρα προσωπικών πλανητών.
    Ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου ας πούμε πάλι σε Αιγόκερω ή στον 10ο οίκο; Ίσως και σε όψεις με τον Κρόνο;

Δεν είναι κακό να είσαι Κρόνιος. Προς θεού. Απλά υπάρχει πολλές φορές η απορία γιατί κάποιοι από μας φαινόμαστε μεγαλύτεροι από την ηλικία μας. Και βρήκαμε την απάντηση εδώ. Κρόνια χαρακτηριστικά. :bigsmile:
    Να διεκρινήσουμε ότι μιλάμε για το πότε εχουμε καθαρά κρόνια εξωτερική εμφάνιση έτσι δεν ειναι;
    Θα έλεγα, Αιγόκερως με ωροσκόπο αιγοκερω,με κρόνο στον 1 οικο και με αφροδίτη στον Αιγόκερω αν ειναι γυναίκα ή αρη αν ειναι ανδρας.:weird:
    η ωροσκόπος τυχαία λεω Ζυγό και η κυβ. αφροδίτη στον Αιγόκερω κτλ.

Μια χαρα ειναι οι Κρόνιοι τύποι!:bigsmile:

Τελος νομίζω καμιά φορά δεν ειναι ότι καποιος φαινεται μεγαλύτερος σε ηλικία αλλά η συμπεριφορά/ντυσιμο/τρόπος ομιλιας κτλ παραπεμπουν σε μεγαλύτερη ηλικία,μας αφηνουν αυτή την αισθηση αν θελετε..Μια 20χρονη που ντυνεται συντηρητικά,ή ειναι πολύ σοβαρή,μετρημένη κτλ κτλ λογικό δεν ειναι να φανει καπως μεγαλύτερη;Γι'αυτο για γυναικειο χάρτη θεωρώ πως η Αφρο παιζει ρόλο για το θεμα όπως και οι υπολοιποι παραγοντες που προανέφερα!
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Να διεκρινήσουμε ότι μιλάμε για το πότε εχουμε καθαρά κρόνια εξωτερική εμφάνιση έτσι δεν ειναι;

Μια 20χρονη που ντυνεται συντηρητικά,ή ειναι πολύ σοβαρή,μετρημένη κτλ κτλ λογικό δεν ειναι να φανει καπως μεγαλύτερη;.Γι'αυτο για γυναικειο χάρτη θεωρώ πως η Αφρο παιζει ρόλο για το θεμα όπως και οι υπολοιποι παραγοντες που προανέφερα!
    Ναι μιλάμε για καθαρά κρόνια εξωτερική εμφάνιση.
    Με κάλυψες απόλυτα!

Τώρα για την 20χρονη και την κάθε 20χρονη (μπορεί να είναι και 28-30) που ντύνεται συντηρητικά και είναι και σοβαρή και μετρημένη, μου έφερες στο μυαλό μια κοπέλα που "γνωρίζω" και πρέπει να είναι πολύ Κρόνιος τύπος τελικά :nuts: :embarrest

[quote=roadrunner;23869]
    Τελος νομίζω καμιά φορά δεν ειναι ότι καποιος φαινεται μεγαλύτερος σε ηλικία αλλά η συμπεριφορά/ντυσιμο/τρόπος ομιλιας κτλ παραπεμπουν σε μεγαλύτερη ηλικία,μας αφηνουν αυτή την αισθηση αν θελετε..Μια 20χρονη που ντυνεται συντηρητικά,ή ειναι πολύ σοβαρή,μετρημένη κτλ κτλ λογικό δεν ειναι να φανει καπως μεγαλύτερη;
    Συμφωνώ απόλυτα σ' αυτό. Οι επιλογές στο ντύσιμο κάνουν κάποιον να φαίνεται μεγαλύτερος ή μικρότερος από την ηλικία του. Και γενικότερα η στάση του, αυτό που βγάζει προς τα έξω.
    Χωρίς υπερβολές πάντα, γιατί τότε πάμε αλλού.... :toung:
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Εγώ θα σας πω αυτό!!!!!και το λέω επειδή το έχω βιώσει

Οσο κρόνια και να είναι μια γυναίκα αν φορέσει ένα ωραίο καφέ-κεραμιδί μακρύ φουστάνι και έχει ενα ωραίο κοκκινωπό ριχτό μαλί είναι πιο σέξι απο οποιαδήποτε μη κρόνια ντεκαπαρισμένη με καυτό μίνι:bigsmile:

Page 10 of 11 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)