s
Σελήνη?
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 6 of 6

Thread: Σελήνη?

Όνομα:
    Τζένη

Question Σελήνη?

Διάβασα το άρθρο σας σχετικά την σεληνιακή ερωτική συμβατότητα, το οποίο ήταν πολύ ενδιαφέρον και σίγουρα για μένα πολύ κατατοπιστικό αφού σήμερα έμαθα πως η σελήνη συμβολίζει το υποσυνείδητό μας..
    Θα ήθελα να μου πειτε που έχω τη σελήνη μου, (μου έχουν πει στους διδύμους, αλλα δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει) καθώς και του συντρόφου μου η αν υπάρχει κάποιο άρθρο στο οποίο θα μπορέσω να τα βρω μόνη μου, γιατί θέλω πολύ να δω την σεληνιακή μας συμβατότητα!
    ημ/νια γέννησής μου: 16 ιουλιου 1977 ώρα: 12.55 το μεσημέρι στην αθήνα
    ημ/νια γέννησης του συντρόφου μου: 7 σεπτεμβρίου 1967, στην αθήνα
    Ευχαριστώ!
    Ενας συνειδητοποιημένος συμβιβασμός είναι καλύτερος από μια αναγκαστική υποχώρηση...Είναι μια έξυπνη τακτική που ενισχύει μια δυναμική επανατοποθέτηση.....

Re: Σελήνη?

Έχετε ξαναρωτίσει για τη Σελήνη σας. http://horoscope.gr/showthread.php?p=1734#post1734. Ώρα γέννησης συντρόφου γνωρίζετε; Είναι απαραίτητη για σωστό υπολογισμό.
    "Nothing can stop an idea the time of which has come"
    Victor Hugo

Όνομα:
    Τζένη

Red face Re: Σελήνη?

:redface:
    εχετε δίκιο....συγνώμη που σας ξανα ρώτησα αλλά το είχα ξεχάσει τελείως.. Ο σύντροφός μου απ΄οτι με ενημέρωσε μόλις τώρα, έχει γεννηθεί στις 07/09/1967 στην αθήνα, στις 04.00 το πρωι.
    Ενας συνειδητοποιημένος συμβιβασμός είναι καλύτερος από μια αναγκαστική υποχώρηση...Είναι μια έξυπνη τακτική που ενισχύει μια δυναμική επανατοποθέτηση.....

Έχει Σελήνη στις 19 μοίρες 44' Ζυγού. Ελπίζω να το επιβεβαίωσουν και οι Αστρολόγοι μας.
    "Nothing can stop an idea the time of which has come"
    Victor Hugo

Όνομα:
    Τζένη

:flowers1:
    Ευχαριστώ πολύ για την πολύ γρήγορη απάντηση......

Όνομα:
    Λίλιαν

Η Σελήνη, φίλη μας, είναι ακριβώς στις μοίρες που σας είπαν! ΕΛπίζουμε η συμβατότητα να σας αρέσει και να βρείτε τις συμβουλές εποικοδομητικές.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)