s
Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων! - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 28 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... LastLast
Results 41 to 50 of 277

Re: Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων!

Αστα να πάνε..η καημένη το δουλεύω πολύ αλλα ακόμα εχω πολυ δρόμο

Όνομα:
    Μαρία

... και μετά μου λένε γιατί είμαι τόσο εργασιομανής... τόσο κακό είναι πια;

Εχω αυτήν την τετραγωνάρα ωροσκόπου με Δία και Κρόνο (στο Ζυγό και στον 4ο, είναι και σε σύνοδο οι άτιμοι ) που όποια τάση μου δίνει για να απορροφώμαι στα επαγγελματικά, εργασιακά την αξιοποιώ πλήρως... είναι και ο ¶ρης στον Αιγόκερω... πήξαμε στη φιλοδοξία...
    αποτέλεσμα: "ρε Μαρία... ζεις;;;;", αυτό μου λένε οι φίλοι μου, όταν "χάνομαι" από προσώπου γης συχνά, ενίοτε, εκάστοτε, ανέκαθεν.... :toung:

Μαρουλίτα και εγω 8έλω αυτην την τετραγωνάρα :bigsmile: εχω αντί8ετα τη χαρα της τεμπελιαςς..:embarrest μπορειτε να μου πειτε που ακριβως εντοπιζεται η τεμπελια?Καπου καποιο τετραγωνακι θα ειναι ...μηπως ξερεις?

Quote Originally Posted by giorgosb71 View Post
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    Σας έχω ένα ωροσκόπιο που ενώ θα έπρεπε να είναι στη "φυλάκα" κυκλόφορεί ελεύθερο και εξουδετερώνει ότι βρει στο πέρασμα του.Εχει θάψει πολλά ωροσκόπια ακόμα και σκληροπυρηνικά.Το αστείο είναι οτι μέχρι τώρα τουλάχιστον έχει αυτό που λέμε ΤΥΧΗ!!!! για να μην το πω αλλιώς ......

ΛΟΙΠΟΝ ΔΟΞΑΣΤΕ

Ηλιος Ζυγός
    Ωροσκόπος Δίδυμος
    Σελήνη Παρθένος
    Αγροδίτη Σκορπιό
    Ερμή Ζυγό
    Αρης Υδροχόος
    Διας Τοξότης
    Κρόνος Δίδυμος

Σας αρέσει??????????????
    Τουλάχιστον???!!!!
    Εγώ θα το απέδιδα εδώ "Διας Τοξότης", δεν υπάρχει καλύτερη θέση για την παράμετρο τύχη...

Εμένα μ'αρέσει με μια πρώτη ματία και μόνο για το παραπάνω...αλλά δεν μπορούμε να κρίνουμε αν δεν έχουμε όψεις και οίκους...

Όνομα:
    Μαρία

Δεν ξέρω και γω δυστυχώς.... όχι τίποτα άλλο, αλλά και μένα τεμπέλα με ανεβάζουν, τεμπέλα με κατεβάζουν.

Με μπερδεψες τώρα.. εργασιομανής και τεμπελίτσαα???Τι οξύμωρα ειν΄ τούτα:nuts:

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Με μπερδεψες τώρα.. εργασιομανής και τεμπελίτσαα???Τι οξύμωρα ειν΄ τούτα:nuts:
    Με λένε τεμπέλα, με διαβάλλουννννννν... κατάλαβες;;;;;;; Είμαι απλά ένα θύμα... Επειδή αμελώ να συμμαζεύω, να κάνω και καμιά δουλειά του σπιτιού........;;;; Αφού με έχει κερδίσει η επιστήμη και η επαγγελματική μου ανέλιξη....

Quote Originally Posted by giorgosb71 View Post
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    Σας έχω ένα ωροσκόπιο που ενώ θα έπρεπε να είναι στη "φυλάκα" κυκλόφορεί ελεύθερο και εξουδετερώνει ότι βρει στο πέρασμα του.Εχει θάψει πολλά ωροσκόπια ακόμα και σκληροπυρηνικά.Το αστείο είναι οτι μέχρι τώρα τουλάχιστον έχει αυτό που λέμε ΤΥΧΗ!!!! για να μην το πω αλλιώς ......

ΛΟΙΠΟΝ ΔΟΞΑΣΤΕ

Ηλιος Ζυγός
    Ωροσκόπος Δίδυμος
    Σελήνη Παρθένος
    Αγροδίτη Σκορπιό
    Ερμή Ζυγό
    Αρης Υδροχόος
    Διας Τοξότης
    Κρόνος Δίδυμος

Σας αρέσει??????????????
    Το βρίσκω τρομερά ενδιαφέρον Πρώτον είσαι ζυγός που σας εχω μια αδυναμία γιατι ειστε γοητευτικά παληκάρια δευτερον εχεις ωροσκοπο διδυμο που υποδηλώνει οτι εχεις ταλεντο στο μπιρι μπιρι..Αφροδιτη στο Σκορπιο που σε κανει τρομερα διαστροφικό :toung: και εναν Αρη στον Υδροχοο που δεν ξέρω αν ειναι καλο η κακο...μια χαρα μια χαρα:bigsmile:

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Με λένε τεμπέλα, με διαβάλλουννννννν... κατάλαβες;;;;;;; Είμαι απλά ένα θύμα... Επειδή αμελώ να συμμαζεύω, να κάνω και καμιά δουλειά του σπιτιού........;;;; Αφού με έχει κερδίσει η επιστήμη και η επαγγελματική μου ανέλιξη....
    Καλά κάνεις παιδί μου μην ακους τι λένε !!ετσι ετσι να μην νομίζουν οτι οι γυναίκες ειναι για μαγείρεμα και για σκούπισμα...τι αφορητα κλισε Και εγώ τα ίδια ειμαι...τις προαλλες εβραζα κατι αυγα και ξέχασα να τα βγάλω απο τη φωτια ...η μυρωδια απο το μπρικι που ειχε αρπαξει μου θύμησε οτι κατι εκανα στη κουζίνα:toung:

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Καλά κάνεις παιδί μου μην ακους τι λένε !!ετσι ετσι να μην νομίζουν οτι οι γυναίκες ειναι για μαγείρεμα και για σκούπισμα...τι αφορητα κλισε Και εγώ τα ίδια ειμαι...τις προαλλες εβραζα κατι αυγα και ξέχασα να τα βγάλω απο τη φωτια ...η μυρωδια απο το μπρικι που ειχε αρπαξει μου θύμησε οτι κατι εκανα στη κουζίνα:toung:
    Αχ! Κι εγώ τα ίδια! Μια φορά είπα να τηγανίσω πατάτες και τις έκαψα! :blink: Ποιος είπε ότι οι Παρθένοι είναι οργανωτικοί ή οτι τα καταφέρνουν στις δουλειές του σπιτιού; :bigsmile:

Page 5 of 28 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)