- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 28
-
16-11-2006, 05:17 PM #1
Μαντέψτε τις θέσεις (Ήλιος, ωροσκόπος, Αφρούλα, κ.λ.π.)
Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί ουκ ολίγες φορές έχουμε βρεθεί στην θέση να μη γνωρίζουμε το ζώδιο κάποιου ατόμου ή και αν το γνωρίζουμε να μην μπορούμε να μάθουμε την ώρα γέννησης για να βρούμε τον ωροσκόπο.
Έτσι και για να κάνουμε και πρακτική στις όποιες γνώσεις μας (λίγες, πολλές) ως προς το αντικείμενο, προτείνω να δίνουμε τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε ατόμου και από κει και πέρα να προσπαθούμε να βρούμε τις θέσεις των πλανητών του. :bigsmile:
Ποιος επιθυμεί να ξεκινήσει;;; :embarrest
-
16-11-2006, 05:20 PM #2
-
16-11-2006, 05:23 PM #3
Re: Μαντέψτε τις θέσεις (Ήλιος, ωροσκόπος, Αφρούλα, κ.λ.π.)
Ε όχι μόνο εγώ φυσικά!!!!!
Όσοι γνωρίζουν και επιθυμούν μπορούν να καταθέσουν τον οβολό τους.... κοινώς την γνώμη τους :toung: Όταν υπάρχει πλήθος απόψεων μπορούμε να βρούμε περισσότερα και να κάνουμε συνδυασμούς!
-
16-11-2006, 05:28 PM #4
Θα γράψω αυτά που γνωρίζω
ΖΩΔΙΟ: Αιγόκερως
ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ: Ψάχνουμε να τον βρούμε
ΑΦΡΟΔΙΤΗ: Ιχθείς
ΑΡΗΣ: Αιγόκερως
Ευγενικός, προσεκτικός, περιποιητικός, πολύ πιεστικός, όταν θέλει κάτι το θέλει ΤΩΡΑ. εμφανίσιμος, συχνά ήρεμος, δείχνει απόμακρος αλλά έχει καλή ψυχή. Ευαίσθητος (στο πολύ βάθος)
Τι άλλα να γράψω? ΡωτήστεI disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
16-11-2006, 05:28 PM #5
Γιατί κάτι μου θυμίζει αυτό????:toung: :toung: :toung:
-
16-11-2006, 05:46 PM #6
Χμ από μια πρώτη διάγνωση στέκομαι κατευθείαν στο "πολύ πιεστικός, όταν θέλει κάτι το θέλει ΤΩΡΑ. εμφανίσιμος" .... μου κάνει κάτι σε ωροσκόπο Ζυγό.
Εν συνεχεία "συχνά ήρεμος, δείχνει απόμακρος αλλά έχει καλή ψυχή. Ευαίσθητος", σίγουρα κάτι σε νερό.... πολύ πιθανό Καρκίνος λόγω του ότι δείχνει απόμακρος... ίσως να είναι επιφυλακτικός και να κλείνεται στο καβούκι του. Ίσως και Σκορπιός ... απομακρος-ίσως δεν θέλει να αποκαλύψει πράγματα για τον εαυτό του.
Κάτι σε ωροσκόπο Ταύρο ίσως γι'αυτό "Ευγενικός, προσεκτικός, περιποιητικός"
-
16-11-2006, 05:53 PM #7
-
16-11-2006, 06:05 PM #8
Οπότε κρατάμε Ζυγό. Πιεστικός (Ζυγός), ανυπόμονος (Ζυγός), εμφανίσιμος (Αφροδίτη, κυβερνήτης του).
Επειδή αναφέρεις ευαισθησία.... θα σου λεγα και Ιχθύ αλλά μάλλον διακιολογείται λόγω Αφρούλας στα Ψαράκια. Οπότε βουαλά!
Πάντως για το "Ευγενικός, προσεκτικός, περιποιητικός", εκτός από Ταύρος (προσεκτικός) μου βγαίνει και κάτι σε Παρθενίστικο χαρακτηριστικό... αλλα΄δεν είμαι και σίγουρη...
-
18-11-2006, 02:27 PM #9
Εμένα μου φέρνει κάτι σε Ταύρο ή Παρθένο
-
20-11-2006, 10:18 AM #10
Οπότε κρατάμε Ζυγό. Πιεστικός (Ζυγός), ανυπόμονος (Ζυγός), εμφανίσιμος (Αφροδίτη, κυβερνήτης του).
Επειδή αναφέρεις ευαισθησία.... θα σου λεγα και Ιχθύ αλλά μάλλον διακιολογείται λόγω Αφρούλας στα Ψαράκια. Οπότε βουαλά!
Πάντως για το "Ευγενικός, προσεκτικός, περιποιητικός", εκτός από Ταύρος (προσεκτικός) μου βγαίνει και κάτι σε Παρθενίστικο χαρακτηριστικό... αλλα΄δεν είμαι και σίγουρη...
Δεν τα παω καλα στις μαντεψιες, αλλα ο Ζυγος ειναι πιεστικος και ανυπομονος; Και απο ποτε εχει αποφασισει τι θελει, για να ανυπομονει και να πιεζει να το αποκτησει; :nuts: :toung:
Ωστοσο θα μπορουσε να εχει ωροσκοπο στον Ζυγο, οχι ομως γι αυτα τα χαρακτηριστικα. Κατα τα αλλα μου φαινεται μια χαρα αιγοκερος, που τον βοηθαει η Αφρουλα να μαλακωνει. Μια και δεν ξερουμε αλλα στοιχεια.....:bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.