s
Θέλω να κάνω μια ανακοίνωση - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 13 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 71 to 80 of 127

Re: Θέλω να κάνω μια ανακοίνωση

Ναι συμφωνώ!Μαλλον Ταύρος είναι!
    Είμαι ταύρος και ξέρω:embarrest
    για να πούμε κάτι πρέπει να το περάσουμε από τα σαράντα κύματα:nuts: :toung:

Ενδιαφέρον!
    Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα ίσως κάτι σε συνδυασμό παρορμητικού-σταθερού! Ηλιακό παρορμητικό (μιας και αυθόρμητα ήρθε και μας έβγαλε ΕΙΔΗΣΗ) και ωροσκόπος σταθερό (μιας και μας βγάζει το λάδι για να πει κάτι) :bigsmile:

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by kia View Post
    Ενδιαφέρον!
    Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα ίσως κάτι σε συνδυασμό παρορμητικού-σταθερού! Ηλιακό παρορμητικό (μιας και αυθόρμητα ήρθε και μας έβγαλε ΕΙΔΗΣΗ) και ωροσκόπος σταθερό (μιας και μας βγάζει το λάδι για να πει κάτι) :bigsmile:
    Ε τώρα εντάξει. Συμφωνώ!!
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Κυρίες και κύριοι λύθηκε το μυστήριο.
    Αντε τώρα να μάθουμε και ποια είναι η τυχερή! όχι τίποτα άλλο αλλά θα της φύγει και εκείνης η περιέργεια(δεν νομίζω να το ξέρει)!

Που να το ξέρει η κακομοίρα;;;;;; Όταν το 90% είμαστε γυναίκες και έχει αποκλειστεί στο 50%, μένει το 45% των γυναικών και με τον αποκλεισμό κάποιων γραμμάτων πέφτουμε άντε το πολύ στο 35% των γυναικών του σάιτ.

Μήπως τελικά το 4563 είναι όντως ο αριθμός μέλους και αφου μας τον είπε το αναίρεσε για να μας παραπλανήσει?!?!?!?!:weird: :weird: :weird:
    Θα βάλουμε ντετέκτιβ, αλλά για τα έξοδα του θα βγάλω δίσκο(όχι μουσικό), όπως στις εκκλησίες.Αλλά ενημερώνω ότι δεν ισχύει το ό,τι έχετε ευχαριστηση. Δίνετε 50 ευρώ έκαστος!
    Ξεπαραδιαστείτε:nuts: :nuts: :nuts:

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Μήπως τελικά το 4563 είναι όντως ο αριθμός μέλους και αφου μας τον είπε το αναίρεσε για να μας παραπλανήσει?!?!?!?!:weird: :weird: :weird:
    Θα βάλουμε ντετέκτιβ, αλλά για τα έξοδα του θα βγάλω δίσκο(όχι μουσικό), όπως στις εκκλησίες.Αλλά ενημερώνω ότι δεν ισχύει το ό,τι έχετε ευχαριστηση. Δίνετε 50 ευρώ έκαστος!
    Ξεπαραδιαστείτε:nuts: :nuts: :nuts:
    50 ¤ έκαστος? όχι βέβαια!!! Ας μην το μάθω ποτέ:toung:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Και να ναι το 4563 τελικά το άτομο, εγώ την έχω βρει!!!!!!
    Αλλά για να σας το πω θα χρειαστεί να με δωροδωκήσετε.............. :toung:

Quote Originally Posted by friary View Post
    Βρε Ιουλία μου, μην αναπαράγεις λόγια ανδρών που υποτιμούν το γυναικείο φίλο, γιατί έτσι κυκλοφορούν οι φήμες, δημιουργούνται καθεστώτα και πες πες καθιερώνεται η αντίληψιςςςςς :toung:
    Τα πολλά οφ τόπικ δεν ήταν ανδρών...

Quote Originally Posted by friary View Post
    Αυτό που με προβλημάτισε και μόλις τώρα το πρόσεξα, είναι πως ο ...Μενέλαος θέλησε να κάνει την ...ερωτική του εξομολόγηση στο Chat & Fun Για συζητήσεις, χιούμορ και πειράγματα με θέματα γενικού ενδιαφέροντος
    Χμμμμμμ ...........
    :suspiciou
    Και εάν υπάρχει απειρία; Μπορούσε να μεταφερθεί το θέμα :embarrest

Quote Originally Posted by gwrgina25 View Post
    Ο τύπος μαλλον δουλεύει τους πάντες και εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε
    Ο Τύπος πάντα μας δούλευε και συνεχίζει να δουλεύει τους πάντες. Όμως συνεχίζει να κάνει πωλήσεις.

Quote Originally Posted by gwrgina25 View Post
    Αντί να κάθετε να μετράει τα άστρα πιστεύω μπορεί να βρει κάτι καλύτερο να κάνει:nuts: :banana :tease1:
    Προτάσεις;

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Βρε κορίτσια...μην τον αποπαίρνουμε τον άνθρωπο. Πάντως μόνο και μόνο το γεγονός ότι δήλωσε κάτι τέτοιο και "εξέθεσε" (με την καλή πάντα έννοια) τον εαυτό του σημαίνει κάτι. Ισως το ΠΑΙΔΙ δεν έχει προλάβει να μπει στο σάιτ, να έχει δουλειές, να έχει ήδη επικοινωνήσει με την "τυχερή"....
    Η φωνή της λογικής. Σας ευχαριστώ DrMaroulita

Διαπιστώνω όμως, μετά λύπης, ότι: έστω και το ενδεχόμενο της πλάκας να υπήρχε αντιμετωπίστηκε και το θέμα μου η προσωπικότητά μου "σκληρά" έως και "προκλητικά" και μετατράπηκε με ελάχιστες εξαιρέσεις σε θέμα κοριτσοπαρέας.
    Ομολογώ ότι είναι ελαφρώς σοκαριστικό.

Για να δώσω ένας τέλος στην περιέργεια πάντως, το γράμμα που ψάχνετε είναι το Μ.

Τέλος ζητώ την προστασία των διαχειριστών, οι οποίοι εφόσον επέτρεψαν το θέμα να παραμείνει να αντιμεττωπιστεί με την δέουσα σημασία του...........

:embarrest

Όνομα:
    Μαιρη

Ωραία μας τα λες ΠΑΙΔΙ, αλλά περιμένουμε το αποτέλεσμα. Μεταξύ μας τώρα, τόσές μέρες που ... το ψήνουμε το θέμα, εγώ θα είχα ξερωτευτεί :toung:
    Αντε να δούμε, θα της το πεις καμια φορά ή θα καταντήσει μια γλυκιά ανάμνηση κάτι σαν γραφική ιστορία :bigsmile:
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Page 8 of 13 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 26 users browsing this thread. (0 members and 26 guests)