s
Ποιο ζώδιο θα διαλέγατε? - Page 18
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 18 of 29 FirstFirst ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 28 ... LastLast
Results 171 to 180 of 282

Re: Ποιο ζώδιο θα διαλέγατε?

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Μπορεί να έχεις δίκιο Βιάστηκα να μιλήσω από προσωπική πείρα (καθότι κάβουρας και γω), και μια και οι Ταύροι γλυκαίνουν με νερό στον ωροσκόπο, και έχω διαπιστώσει ότι ταιριάζουμε αρκετάΑλλά είπαμε όλα σχετικά είναι εεεε?:toung:
    Πάντα γενικά μιλώντας! Αν είναι δυνατόν να καταδικάσουμε κάποιον για το ηλιακό του ζώδιο ή του ωρσοκόπου. Και η εμπειρία παίζει μεγάλο ρόλο.... γιατί με βάση αυτή κρίνουμε τις περισσότερες φορές

Για τα παραπάνω με τους Κριούς και τα καζάνια, κατά βάθος αστιεύομαι... είμαστε εδώ Αστρολογία με χιούμορ :-) Η Αστρολογία στη διασκεδαστική της μορφή ή αλλιώς τα "χαζοποστάκια". Χώρος χιούμορ για τον ελεύθερο χρόνο μας.

Quote Originally Posted by kia View Post
    Πάντα γενικά μιλώντας! Αν είναι δυνατόν να καταδικάσουμε κάποιον για το ηλιακό του ζώδιο ή του ωρσοκόπου. Και η εμπειρία παίζει μεγάλο ρόλο.... γιατί με βάση αυτή κρίνουμε τις περισσότερες φορές

Για τα παραπάνω με τους Κριούς και τα καζάνια, κατά βάθος αστιεύομαι... είμαστε εδώ Αστρολογία με χιούμορ :-) Η Αστρολογία στη διασκεδαστική της μορφή ή αλλιώς τα "χαζοποστάκια". Χώρος χιούμορ για τον ελεύθερο χρόνο μας.
    Στους κριούς πες το που ακονίζουν μαχαίρια.:nuts: :nuts: :nuts:

Προλαβαίνεις, δεν προλαβαίνεις!
    Κύριοι δικασταί,
    δεν την γνωρίζω την κατηγορούμενη(είναι και ΥΔΡΟΧΟΑ)!:toung: :toung: :toung: :toung:

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Στους κριούς πες το που ακονίζουν μαχαίρια.:nuts: :nuts: :nuts:

Προλαβαίνεις, δεν προλαβαίνεις!
    Κύριοι δικασταί,
    δεν την γνωρίζω την κατηγορούμενη(είναι και ΥΔΡΟΧΟΑ)!:toung: :toung: :toung: :toung:

Κύριοι δικασταί,
    είμαι ΑΘΩΑ.

Εξ' άλλου είδα Κριούς που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά μου και πολλούς άλλους (όχι Κριούς) να καταθέτουν την μαρτυρία τους!
    Επομένως στηρίζομαι σε στοιχεία :nuts: και οι "κατηγορίες" μου δεν είναι ψευδείς! :toung:

Στην κατάσταση που είμαι εγώ το 2006 με τετράγωνα αντιθέσεις και τα τοιαύτα έχω να δηλώσω τούτο!

ΚΑΝΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ...ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΟΝΟΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ:bigsmile:

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by giorgosb71 View Post
    Στην κατάσταση που είμαι εγώ το 2006 με τετράγωνα αντιθέσεις και τα τοιαύτα έχω να δηλώσω τούτο!

ΚΑΝΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ...ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΟΝΟΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ:bigsmile:
    Κοινώς, ο καλός ο μύλος τα αλέθει όλα:toung:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Quote Originally Posted by panther View Post
    Ειδικα με αυτό το συνοθύλευμα των πλανητών στον Σκορπίο σιγά μην επιλέξεις κιόλας .......Βουρ στο ψητό κατευθείαν....:bigsmile:

Και μετά θα καεί η γούνα σου και θα παριστάνεις εσύ το ψητό!:toung: :toung:

Τελικά το αποφάσισα δεν αλλάζω με τίποτα το ζώδιο μου.Τόσες μέρες άκουσα τα πάντα για τους πάντες, οπότε αποφάσισα να παραμείνω μια χαρούμενη αιγόκερως που μικροδείχνει.....!

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Και μετά θα καεί η γούνα σου και θα παριστάνεις εσύ το ψητό!:toung: :toung:

Τελικά το αποφάσισα δεν αλλάζω με τίποτα το ζώδιο μου.Τόσες μέρες άκουσα τα πάντα για τους πάντες, οπότε αποφάσισα να παραμείνω μια χαρούμενη αιγόκερως που μικροδείχνει.....!
    Σπόντα ήταν αυτό;;;;;;;;;;;;;; :ban:

Quote Originally Posted by panther View Post
    Ελπίζω να μην έρθει κανα τετραγωνάκι και ...............κάνει τον μύλο να μην λειτουργεί:embarrest :embarrest :bigsmile: :bigsmile:

Μόνο αυτό μας έχει απομείνει

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by giorgosb71 View Post
    Ελπίζω να μην έρθει κανα τετραγωνάκι και ...............κάνει τον μύλο να μην λειτουργεί:embarrest :embarrest :bigsmile: :bigsmile:

Μόνο αυτό μας έχει απομείνει

Συνήθως έρχεται ένα περιποιημένο τριγωνάκι να μας φτιάξει καλά - καλά και μόλις χαρούμε έρχετε μια επίσης περιποιημένη αντίθεση για να τα ισοπεδώσει όλα!
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Page 18 of 29 FirstFirst ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 28 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)