- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 168
Thread: Γάμος and the city...
-
10-11-2006, 01:35 PM #41
Re: Γάμος and the city...
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
10-11-2006, 01:41 PM #42
Ο χαρακτηρισμός έχει αποσυνδεθεί εδώ και πολλά χρόνια, αλλά άντε πες τους το. Που νομίζουν πως αν δεν έχει κάποιον να σε προστατεύει(άντρα φυσικά) είσαι το κοινωνικό παράδοξο, ανέκδοτο των γειτόνων και μαύρο πρόβατο στο οικογενειακό ράφι( όπου αντί για φωτογραφίες τους κατσικώθηκες εσύ).:embarrest
-
10-11-2006, 01:46 PM #43
-
10-11-2006, 01:46 PM #44
Originally Posted by kiaRRa
Αψογη περιγραφη!! :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
Και εχω υπ οψιν μου και περιπτωσεις ουκ ολιγαις, οπου αντιστοιχη πιεση δεχονται και οι υιοι της οικογενειας!!
Υπαρχει τετοια περιπτωση στα μελη του site; Αν ναι, να μας πουνε τον καημο τους, γιατι παιζουμε μονοτερμα!! :bigsmile: :toung: :bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
10-11-2006, 01:53 PM #45
Για τους άντρες νομίζω πως η αιώνια ευχή είναι "πρόσεχε λεβέντη μου(θα τον στείλουμε και στην προεδρική φρουρά) μη σε τυλίξει καμία επιτήδεια". Ενω εμείς δεν πρέπει να έχουμε παράπονο. Εχουμε το πράσινο φως να τυλίξουμε όποιον βρεθεί στο διάβα μας.
-
10-11-2006, 01:57 PM #46
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
10-11-2006, 02:03 PM #47
Μόνο το ταπεράκι έξω από το στρατόπεδο νομίζατε είναι το πρόβλημα τους? Λάθος, το ζητούμενο είναι να μην κακοπέσει το παλικάρι τους στα αδίστακτα νύχια μας.
-
10-11-2006, 02:13 PM #48
Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
γιατί 'χω ρίζες δυνατές στη γη και με κρατούνε... (Χαΐνηδες)
-
10-11-2006, 02:22 PM #49
Αχ!! ένα θέμα - ανάθεμα, που άνοιξε η DrMaroulita.
Μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο κατά της προσωπικής ελευθερίας και των δικαιωμάτων του ανθρώπου,(αν βέβαια θεωρήται "κανονικός" άνθρωπος μια ανύπαντρη γυναίκα 25+):toung:
Για το τί ακριβώς συμβαίνει δεν θα προσθέσω τίποτα, έχω καλυφθεί πλήρως απ' τις προλαλήσασες.
Κουράγιο, μούρη μέχρι τα γόνατα και κόψιμο της καλημέρας σε πιεστικούς συγγενείς, και αν καταφέρετε να τους κάνετε να πιστέψουν ότι είναι άδικος ο κόπος τους να σας οδηγήσουν στην αγχόνη, θα έχετε κάνει ένα μεγάλο βήμα για να βρήτε την ησυχία σας. Μπορείτε επίσης, να τους κάνετε να νοιώσουν ενοχές, λέγοντας τους ότι αυτοί φταίνε, αφού με την πιέση και την μουρμούρα, σας έχουν κάνει να απεχθάνεστε τον γάμο, όπως ο διάολος το λιβάνι.
Στην περίπτωση μου, το συγκεκριμένο κόλπο, έχει αποδόσει πλήρως.:bigsmile:
-
10-11-2006, 02:24 PM #50
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.