s
Γάμος and the city... - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 17 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast
Results 31 to 40 of 168

Re: Γάμος and the city...

Δεν ξέρω αλλά έχει αρχίσει και μου την σπάει αυτό. Με ρωτουν αν θέλω να παντρευτω και να μπω σε manus mancipi( γιατί εκεί νομίζουν θα καταλήξω). Το καλοκαίρι στον γάμο ενός ξαδερφού μου, όποιος πλησίαζε να μου ευχηθεί τον κοιτούσα απειλητικά και έστριβε γωνία. Τώρα εχουν άλλο συστημα, περιμένουν να κάνω και ένα μεταπτυχιακό και μετα όπωσδήποτε γάμο. Εδω που τα λέμε, κάνουν λες και μου τον έχουν έτοιμο τον γαμπρό. ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΥΦΗ?:embarrest
    τουλάχιστον η μάνα μου και η θεία μου το έχουν ρίξει στο γέλιο και όταν πλησιάζει κάποιος να ευχηθεί:"Αντε Αγγελικούλα, η σειρά σου τώρα"(όποιος θέλει του παραχωρώ την σειρά μου):toung:, του λένε" γιατί εμείς να μην αποκατασταθούμε?"Φανταστεί τε να ζούσαμε σε χωριό.Από το 15 θα με είχαν παντρέψει για να με ξεφορτωθούν!

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Σωστή!!!
    Αλλά να μην τους βάζω και στα έξοδα και για το γάμο... ήδη πιεζονται με το χρονοδιάγραμμα, να πιεστούν και στο οικονομικό;;;;; Ααααααααα πάνω απόλα ανεξαρτησίαααα!!! :toung: :nuts:
    Ε οχι!! Αμα σε θελουν παντρεμενη σωνει και καλα, πρεπει να το ....πληρωσουν με καποιο τροπο!! :bigsmile:
    Οσο για το πανω απ ολα η ανεξαρτησια, θα παραθεσω την ατακα της Φωτεινουλας: Θα πεσουμε αγωνιζομενοι/ες μεχρι τελους!!!
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Καλά τα λες Μαίρη!!!

Και γω έχω ακούσει αυτήν την ατάκα "άντε αρκετά έκατσες, κουνήσου"... :weird: Να ξεκινήσω γυμναστήριο βρε παιδιά αν είναι και έχω εντονα καθιστική ζωή, γιατί εκεί είναι το πρόβλημα! :nuts:
    Τώρα μου λενε και το άλλο... επειδή δουλεύω πολύ... "τί τα θες τα λεφτά; βρες εκεί κανένα να παντρευτείς"... Κι όμως... δεν έχουν καταλάβει ότι δουλεύω και μαζεύω λεφτά για το γάμο;;;; :nuts:
    Εμ δε το καταλαβαίνουν....κατά βάθος (στο πολύ βάθος όμως....μιλάμε για βάθος κήπος) την προίκα σου ετοιμάζεις και στην λένε και απο πάνω! :nuts:

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Νομίζω ότι αυτό είναι το λαθος που κάνουμε.
    Για να απολογηθεί καποιος πρέπει να σε κανει να νιωσεις ενοχές.Αφού όμως έχεις δικιο και θελεις να κανεις αυτό που θέλεις τότε....γιατί να νιωσεις ενοχές εξαρχής;;;Μηπως ειναι τελικά όλα στο μυαλό μας;;
    Προσωπικά επιλέγω να συγκρουστώ με τις όποιες συνέπειες παρά να ανεχτώ τον όποιοδήποτε να με κάνει να νιώσω ενοχές,απλά επειδή επιθυμώ να ζήσω με αλφα τρόπο την ζωη μου!
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Απολογείσαι, αιτιολογείς, δικαιολογείς, δεν ξέρω τί κάνουμε ακριβώς... εγώ πάντως κάθε φορά που θα γίνει λόγος γι' αυτό το θέμα και που τα "φώτα" στρέφονται στα μπακούρια της εκάστοτε παρέας, νιώθω σα να πρέπει να απολογηθώ! Ενοχές δε νιώθω! Αλλά είναι μερικοί άνθρωποι που από τον τρόπο τους νιώθεις "κάπως" και καταλήγεις να απολογείσαι. Βέβαια, αν αυτό συνεχίζεται, ε γίνομαι επιθετική, ίσως εριστική, λέγοντας την άποψή μου, αλλά και πάλι δε νιώθω καλά! Τελικά, υπάρχει μια λύση! Να κάβουμε παρτίδες από αυτούς τους ανθρώπους! :nuts: Και μετά σου λένε για αποξένωσηηηη!!!!
    Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
    γιατί 'χω ρίζες δυνατές στη γη και με κρατούνε... (Χαΐνηδες)

Όνομα:
    Κορίνα

Συμφωνώ με όλους σε όσα λέτε!
    Είναι ένα θέμα μεγίστης σημασίας τελικά αυτό.......... ή το έχουν κάνει οι άλλοι να είναι-μοιάζει τεράστιας σημασίας! Εδώ υπάρχουν άλλα και άλλα πιο σοβαρά και μας, μας πρήζουν για γάμους και πανηγύρια! Ε ρε γλέντια λεέμε εδώ!
    Πέραν των όσων έχουν ειπωθεί να συμπληρώσω και γω ότι όχι μόνο θέλουν να μας αποκαταστήσουν..... Εφόσον δεν τους κάνουμε την χάρη (γιατί είμαστε και αντιδραστικά στοιχεία), θέλουν να μάθουν τουλάχιστον αν υπάρχει κάτι στη ζωή μας. Κοινώς ένα ρεπόρτο με ποιον βγαίνουμε, τι κάνουμε, τι επαγγέλεται, τι σπουδές εχει κάνει (γιατί για ορισμένους με την μύτη εκεί απάνω, αν δεν έχει βγάλει πανεπιστήμιο δεν είναι άξιος -δε κοιτούν την καμπούρα τους λέω γω). Και αν δεν αναφέρεις τίποτα περι σχέσης το εχουν δεδομένο ότι δεν έχεις σχέση! Μήπως να το βγάλουμε και στο δελτίο ειδήσεων?????? Να το μάθει όλος ο κόσμος. Και αν ισχυριστείς το αντίθετο δε σε πιστεύουν κιόλας! Τους φαίνεται απίθανο..... Μα που έχουμε καταντήσει πλέον?????? Να πρέπει να δίνουμε ρεπόρτο σε ποιους (???).. στους συγγενείς (κατά βάση...γιατι αυτοί έχουν την καούρα) για το τι κάνουμε και πως και με ποιον και και και και .....

Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ :nuts:

Όνομα:
    Μαρία

Πάντως, πριν ανέφερε κάτι πολύ σημαντικό η Κυριακή-starfish... όλοι έχουν την εντύπωση ότι αν δεν έχεις παντρευτεί ή τουλάχιστον δεν οδεύεις προς τα εκεί (να έχουν περαστεί οι βέρες εεεεεεε) είσαι ατελής.

Παλιότερα είχα ακούσει το εξής, που με συνετάραξε και με θύμωσε πολύ... ένας γνωστός μου είχε αποκαλέσει μια γυναίκα που κόντευε τα 80 και που τέλος πάντων η ζωή τής τά'χε φέρει έτσι και δεν κατάφερε να παντρευτεί (βλέπετε δεν είχε προίκα και ο "αγαπητικός" της την έστειλε κανονικώς... άλλες εποχές τότε...) την είχε αποκαλέσει λοιπόν... κοπέλα... Και το αιτιολόγησε εννοείται γιατί δεν έχει παντρευτεί.

Όνομα:
    Κυριακή

Παλιότερα είχα ακούσει το εξής, που με συνετάραξε και με θύμωσε πολύ... ένας γνωστός μου είχε αποκαλέσει μια γυναίκα που κόντευε τα 80 και που τέλος πάντων η ζωή τής τά'χε φέρει έτσι και δεν κατάφερε να παντρευτεί (βλέπετε δεν είχε προίκα και ο "αγαπητικός" της την έστειλε κανονικώς... άλλες εποχές τότε...) την είχε αποκαλέσει λοιπόν... κοπέλα... Και το αιτιολόγησε εννοείται γιατί δεν έχει παντρευτεί.
    Ναι, γιατι, "κοπελα" η "μεγαλοκοπελα" ηταν η παρθενα. Αρα η γυναικα που δεν ειχε παντρευτει, μια και το ενα πηγαινε καπακι με το αλλο.:nuts:
    Και η δεσποινις το ιδιο... :nuts:

Mη νομίζεις ότι κάτι έχει αλλάξει. Εμένα με εκνευρίζει και το κυρία ή δεσποινίς? Λες και μόνο αν παντρευτείς είσαι κυρία.:weird: ¶λλωστε δεν σκέφτονται και τον άμοιρο τον γαμπρό που θα με φορτωθεί, πώς θα αντέξει το δύστυχο?? Πάντως αν μου γίνει καμία στραβή, έτσι όπως είμαι και κυκλοθυμική θα πάρουν πόδι οι συγγενείς και θα αλλάξουν γαλαξία.

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Mη νομίζεις ότι κάτι έχει αλλάξει. Εμένα με εκνευρίζει και το κυρία ή δεσποινίς? Λες και μόνο αν παντρευτείς είσαι κυρία.:weird: ¶λλωστε δεν σκέφτονται και τον άμοιρο τον γαμπρό που θα με φορτωθεί, πώς θα αντέξει το δύστυχο?? Πάντως αν μου γίνει καμία στραβή, έτσι όπως είμαι και κυκλοθυμική θα πάρουν πόδι οι συγγενείς και θα αλλάξουν γαλαξία.
    Δεν ξερω αν το εχετε υπ οψιν σας, παντως εδω και μερικα χρονια, οταν κλεινεις τα 18 εισαι δια νομου κυρια [του εαυτου σου υποθετω, μια και ενηλικιωνεσαι...]:bigsmile:
    Εχει αποσυνδεθει πλεον ο χαρακτηρισμος απο την ιδιοτητα της παντρεμενης. [οχι πια, κυρια μεσω του κυριου... ]

Page 4 of 17 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)