- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 56
Thread: ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ
-
09-11-2006, 12:17 PM #21
-
09-11-2006, 06:13 PM #22
Re: ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ
Αυτό μπορώ να σας το επιβεβαιώσω και γω :nuts:
Ούσα Υδροχόα με πααααάρα πολύ έντονο το στοιχείο του Αιγόκερου. Τέσσερις πλανήτες (Ποσειδώνας, Δίας, Αφρούλα και Ερμής), ζωή να χουνε, στον Αιγόκερω. Και ενώ έχω πάρα πολλούς γνωστούς-φίλους, οι πραγματικά κοντινοί μου και κολλητοί μου φίλοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, με το ζόρι, του δεύτερου χεριού...
Αλλά έχω την εντύπωση ότι και αυτούς τους λίγους και καλούς φίλους, κάποιος που έχει τονισμένο αιγοκερίσιο στοιχείο, μπορεί να τους κάνει πέρα (με την καλή έννοια) αν πραγματικά χρειάζεται χώρο και χρόνο για να μείνει μόνος του. Και νομίζω αυτή την τάση "καλής" απομόνωσης την έχουν κατά διαστήματα και ίσως την επιζητούν κιόλας! Με λίγα λόγια, την ζητάει ο οργανισμός τους.... :embarrest
Originally Posted by omo
-
10-11-2006, 09:41 AM #23
Αυτό ισχύει και για μένα και μάλιστα μετριούνται στα δακτυλα του ενός χεριού.
Να ειναι η συνοδος αφροδίτης με κρόνο;;Μπορεί κιολας.Γιατί καποιο αλλο έντονο Αιγοκερίσιο στοιχείο δεν έχω στον χάρτη μου.
Κατά δευτερον με εκφράζει πολύ αυτό που είπες περί απομόνωσης με την καλή έννοια.Το χρειάζομαι συχνά ! :embarrest
Αρα καταλήγουμε πως ο Κρονος και γενικά τονισμένο το ζώδιο που κυβερνά, ο Αιγόκερως,στον χάρτη μας, δίνουν τάσεις" απομονωσης";επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
10-11-2006, 10:16 AM #24
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
10-11-2006, 11:31 AM #25
Ίσως αυτή η τάση "καλής" απομόνωσης να βοηθάει σε μια προσωπική ενδοσκόπηση..... ίσως να χρειάζεται ένα διάστημα να τα βρει κάπως πάλι με τον εαυτό του ή να κάνει πράγματα για τον εαυτό του που άλλοι δεν καταλαβαίνουν πόσο σημαντικά είναι :embarrest
Πάντως ο Κρόνος δεν "ευθύνεται" για τις τάσεις απομόνωσεις, μοναξιά που θέλω να περνώ κατά καιρούς. Ένα καλό εξάγωνο με την Αφρούλα μου κάνει. Μαλλον φταίνε οι πολλοί πλανήτες στο ζώδιο του Αιγόκερου.
Εκτός από αυτά τα δύο (Κρόνο και έντονο στοιχείο Αιγόκερου) ποια άλλα στοιχεία νομίζετε ότι μπορεί να ευθύνονται για τους μοναχικούς τύπους; :embarrest
-
10-11-2006, 01:15 PM #26
Originally Posted by kia
Η απογοητευση; :nuts: :bigsmile:
Οι οικογενειακες υποχρεωσεις;:sad2:
Η εσωστρεφεια;:bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
10-11-2006, 01:26 PM #27
Πρέπει πάντως να παίζει ρόλο και η γενικότερη διάταξη των πλανητών στο χάρτη. Δηλαδή αν οι πλανήτες είναι τοποθετημένοι στο κάτω μέρος του οριζόντιου άξονα που δημιουργείται (μέχρι τον 6ο οίκο), δίνεται έτσι κι αλλιώς μεγαλύτερη έμφαση στον ιδιωτικό βίο και ίσως και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι στρεφόμαστε στα έσω.
-
10-11-2006, 01:32 PM #28
Kαλή η μοναξιά για ενδοσκόπηση αλλά κατά καιρούς έχω την εντύπωση πως παρατραβάει. :embarrest
Βέβαια, διαηρείται σε υγιή επίπεδα η διάθεση μου, αλλά δεν ξέρω αν φταίει μόνο η διάταξη των πλανητών. Εμένα για παράδειγμα είναι μαζεμένοι στον 9-12 οίκο. Ούτε πανηγύρι να γινόταν.
-
10-11-2006, 01:33 PM #29
-
10-11-2006, 01:41 PM #30
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.