s
ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 21 to 30 of 56

Re: ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ

Quote Originally Posted by panther View Post
    Μήπως δεν είναι ο Ταύρος που κάνει τη ζημιά, αλλά κάποιος παράγοντας?
    Θα ψάξω το χάρτη μου για τον ύποπτο!:suspiciou

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Από προσωπική εμπειρία σας λέω ότι οι αιγόκεροι μπορούν να γίνουν πολύ ανταγωνιστικοί και αυτό εκ των πραγμάτων τους τρώει τον χρόνο που θα μπορούσαν να αφιερώσουν σε κοινωνικές δραστηριότητες. Αν δε είναι και τονισμένο το αιγοκερίσιο στοιχείο τους, τότε οι φίλοι τους μετριούνται στο ένα χέρι!:unsure:

Αυτό μπορώ να σας το επιβεβαιώσω και γω :nuts:
    Ούσα Υδροχόα με πααααάρα πολύ έντονο το στοιχείο του Αιγόκερου. Τέσσερις πλανήτες (Ποσειδώνας, Δίας, Αφρούλα και Ερμής), ζωή να χουνε, στον Αιγόκερω. Και ενώ έχω πάρα πολλούς γνωστούς-φίλους, οι πραγματικά κοντινοί μου και κολλητοί μου φίλοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, με το ζόρι, του δεύτερου χεριού...

Αλλά έχω την εντύπωση ότι και αυτούς τους λίγους και καλούς φίλους, κάποιος που έχει τονισμένο αιγοκερίσιο στοιχείο, μπορεί να τους κάνει πέρα (με την καλή έννοια) αν πραγματικά χρειάζεται χώρο και χρόνο για να μείνει μόνος του. Και νομίζω αυτή την τάση "καλής" απομόνωσης την έχουν κατά διαστήματα και ίσως την επιζητούν κιόλας! Με λίγα λόγια, την ζητάει ο οργανισμός τους.... :embarrest

Quote Originally Posted by omo
    Θα ψάξω το χάρτη μου για τον ύποπτο!
    Ψάξε τον....εκεί βρίσκεται ο ένοχος......αποκλείεται να κρύβεται!

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by kia View Post
    Ούσα Υδροχόα με πααααάρα πολύ έντονο το στοιχείο του Αιγόκερου. Τέσσερις πλανήτες (Ποσειδώνας, Δίας, Αφρούλα και Ερμής), ζωή να χουνε, στον Αιγόκερω. Και ενώ έχω πάρα πολλούς γνωστούς-φίλους, οι πραγματικά κοντινοί μου και κολλητοί μου φίλοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, με το ζόρι, του δεύτερου χεριού...

Αλλά έχω την εντύπωση ότι και αυτούς τους λίγους και καλούς φίλους, κάποιος που έχει τονισμένο αιγοκερίσιο στοιχείο, μπορεί να τους κάνει πέρα (με την καλή έννοια) αν πραγματικά χρειάζεται χώρο και χρόνο για να μείνει μόνος του. Και νομίζω αυτή την τάση "καλής" απομόνωσης την έχουν κατά διαστήματα και ίσως την επιζητούν κιόλας! Με λίγα λόγια, την ζητάει ο οργανισμός τους.... :embarrest
    Αυτό ισχύει και για μένα και μάλιστα μετριούνται στα δακτυλα του ενός χεριού.
    Να ειναι η συνοδος αφροδίτης με κρόνο;;Μπορεί κιολας.Γιατί καποιο αλλο έντονο Αιγοκερίσιο στοιχείο δεν έχω στον χάρτη μου.
    Κατά δευτερον με εκφράζει πολύ αυτό που είπες περί απομόνωσης με την καλή έννοια.Το χρειάζομαι συχνά ! :embarrest

Αρα καταλήγουμε πως ο Κρονος και γενικά τονισμένο το ζώδιο που κυβερνά, ο Αιγόκερως,στον χάρτη μας, δίνουν τάσεις" απομονωσης";
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by kia View Post

Για αυτό το λόγο, οι περισσότεροι Αιγόκεροι μένουν (στο τέλος) μόνοι

Όσον αφορά, της τάσης απομόνωσης, έγω έχω τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου! Θέλω δε θέλω, περνάω μεγάλα διαστήματα μοναξιάς!
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Αυτό ισχύει και για μένα και μάλιστα μετριούνται στα δακτυλα του ενός χεριού.
    Να ειναι η συνοδος αφροδίτης με κρόνο;;Μπορεί κιολας.Γιατί καποιο αλλο έντονο Αιγοκερίσιο στοιχείο δεν έχω στον χάρτη μου.
    Κατά δευτερον με εκφράζει πολύ αυτό που είπες περί απομόνωσης με την καλή έννοια.Το χρειάζομαι συχνά ! :embarrest

Αρα καταλήγουμε πως ο Κρονος και γενικά τονισμένο το ζώδιο που κυβερνά, ο Αιγόκερως,στον χάρτη μας, δίνουν τάσεις" απομονωσης";
    Ίσως αυτή η τάση "καλής" απομόνωσης να βοηθάει σε μια προσωπική ενδοσκόπηση..... ίσως να χρειάζεται ένα διάστημα να τα βρει κάπως πάλι με τον εαυτό του ή να κάνει πράγματα για τον εαυτό του που άλλοι δεν καταλαβαίνουν πόσο σημαντικά είναι :embarrest

Πάντως ο Κρόνος δεν "ευθύνεται" για τις τάσεις απομόνωσεις, μοναξιά που θέλω να περνώ κατά καιρούς. Ένα καλό εξάγωνο με την Αφρούλα μου κάνει. Μαλλον φταίνε οι πολλοί πλανήτες στο ζώδιο του Αιγόκερου.
    Εκτός από αυτά τα δύο (Κρόνο και έντονο στοιχείο Αιγόκερου) ποια άλλα στοιχεία νομίζετε ότι μπορεί να ευθύνονται για τους μοναχικούς τύπους; :embarrest

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by kia
    Εκτός από αυτά τα δύο (Κρόνο και έντονο στοιχείο Αιγόκερου) ποια άλλα στοιχεία νομίζεται ότι μπορεί να ευθύνονται για τους μοναχικούς τύπους; :embarrest

Η απογοητευση; :nuts: :bigsmile:
    Οι οικογενειακες υποχρεωσεις;:sad2:
    Η εσωστρεφεια;:bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Μαρία

Πρέπει πάντως να παίζει ρόλο και η γενικότερη διάταξη των πλανητών στο χάρτη. Δηλαδή αν οι πλανήτες είναι τοποθετημένοι στο κάτω μέρος του οριζόντιου άξονα που δημιουργείται (μέχρι τον 6ο οίκο), δίνεται έτσι κι αλλιώς μεγαλύτερη έμφαση στον ιδιωτικό βίο και ίσως και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι στρεφόμαστε στα έσω.

Kαλή η μοναξιά για ενδοσκόπηση αλλά κατά καιρούς έχω την εντύπωση πως παρατραβάει. :embarrest
    Βέβαια, διαηρείται σε υγιή επίπεδα η διάθεση μου, αλλά δεν ξέρω αν φταίει μόνο η διάταξη των πλανητών. Εμένα για παράδειγμα είναι μαζεμένοι στον 9-12 οίκο. Ούτε πανηγύρι να γινόταν.

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Πρέπει πάντως να παίζει ρόλο και η γενικότερη διάταξη των πλανητών στο χάρτη. Δηλαδή αν οι πλανήτες είναι τοποθετημένοι στο κάτω μέρος του οριζόντιου άξονα που δημιουργείται (μέχρι τον 6ο οίκο), δίνεται έτσι κι αλλιώς μεγαλύτερη έμφαση στον ιδιωτικό βίο και ίσως και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι στρεφόμαστε στα έσω.
    Α!!! Έτσι εξηγείται!!! Γιατί ασχολούμαι πολύ με το έσω μου!!!
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Quote Originally Posted by panther View Post
    Α!!! Έτσι εξηγείται!!! Γιατί ασχολούμαι πολύ με το έσω μου!!!
    Τι να σου κάνει όταν όλοι είναι μαζεμένοι μεταξύ 1ου και 6ου οίκου (1ο και 2ο τεταρτημόριο)........θέλεις δε θέλεις την απομόνωση την έχεις στο αίμα σου (βάζω και την ουρά μου μέσα :embarrest )

Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)