s
Ο Δίας στον Τοξότη - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 24

Re: Ο Δίας στον Τοξότη

Quote Originally Posted by moutro28 View Post
    Ερμής στον Τοξότη (19°24'24) στον 9ο οίκο.
    Επίσης Αφροδίτη στον Τοξότη (12°01'21) στον 9ο

Ευχαριστώ
    Για Ερμή μπορείς να κοιτάξεις εδώ Κερδίστε τη ζωή... πετώντας με τον Ερμή

Για την Αφροδίτη μπορείς να κοιτάξεις τα παρακάτω:

Η Αφροδίτη στους οίκους
    Αφροδίτη η θεά του έρωτα - ο πλανήτης της αγάπης
    Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης

Quote Originally Posted by may View Post
    Καλημέρα!!

κατά τη γνώμη μου δεν το πας καλά.. Δεν μας νοίαζει σε πρώτη φάση που είναι ο γενέθλιος Δίας σου!!

Ο Δίας θα είναι στον Τοξότη για 12 περίπου μήνες, σωστά?? Δες λοιπόν σε ποιον/ποιούς οίκους θα παλινδρομεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Αν κ αν μας λες ότι ο 3ος σου είναι στους Διδύμους, τότε λογικά ο Δίας θα μπει και στον 9ο σου. Αν όντως είναι έτσι, τότε είναι μια θαυμάσια θέση κ ένας θαυμάσιος οίκος για το διέλ. οίκο!!Verneigung

Βέβαια δεν πρέπει να εφησυχάσεις.. Σε δδεύτερη φάση θα πρέπει να κοιτάξεις αν υπάρχουν πλανήτες στον Τοξότη, αν αυτοί οι πλανήτες είναι ενεργοποιημένοι (δηλ. αν κάνουν γωνίες κ τι γωνίες κάνουν). Από αυτό θα καταλάβεις πολλά!! Τέλος αν δεν έχεις πλανήτες στον Τοξότη, μπορείς να βρείς τις γωνίες που θα κάνει ο Δίας με άλλους γεν. πλανήτες σου. Για παράδειγμα, κάποια στιγμή να περιμένεις αντίθεση του διέλ. Δία με τον γενέθλιό σου, αφού όπως μας είπες ο γενέθλιός σου είναι στους Διδύμους!!

Αυτά!! Πιστεύω ότι κατατοπίστηκες!!
    May σε ευχαριστώ πολύ!!!:bigsmile: βλέπω λοιπόν οτι έχω τον Ποσειδώνα στον Τοξότη , ο οποίος Ποσειδώνας κάνει αισ8ητή την παρουσία του στον χάρτη μου..Κάνει τρίγωνο με Ηλιο, Ερμή, Δία και εξάγωνο με Πλούτωνα, Ωροσκόπο και Σελήνη...:worried:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    May σε ευχαριστώ πολύ!!!:bigsmile: βλέπω λοιπόν οτι έχω τον Ποσειδώνα στον Τοξότη , ο οποίος Ποσειδώνας κάνει αισ8ητή την παρουσία του στον χάρτη μου..Κάνει τρίγωνο με Ηλιο, Ερμή, Δία και εξάγωνο με Πλούτωνα, Ωροσκόπο και Σελήνη...:worried:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ελπίζω να μην κάνει κ κανένα... τετραγωνάκι!!!! Δες κ από ποιούς οίκους προέρχονται αυτοί οι πλανήτες κ έχεις ένα μίνι-στίγμα για του επόμενους 12 μήνες σου!! Πάντως σε γενικές γραμμές κ έτσι όπως μου τα περιγράφεις, μπορείς να ξεκινήσεις τα πανηγύρια!!! :bigsmile: (Αφού γυρίσει φυσικά ορθόδρομος ο Ερμής μας!!! Μην σου φέρουν κ την Αστυνομία!! :nuts
    may..

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by Alien1 View Post
    Δεν ξερω τι θα γινει στους παρθενους οταν ο Κρονος μπει στο ζωδιο τους απο αρχες Σεπτεμβρη. Μαλλον δεν θα ειναι και κανενα χαρουμενο γεγονος για αυτους...

Προτείνω να παρατηρήσουμε πιο πριν κάτι άλλο... εξίσου ενδιαφέρον. Κάποιοι Παρθένοι της δικής μου γενιάς (αν κ δεν είμαι κ τόσο μεγάλη) έχουν σε τετράγωνο τον Ποσειδώνα με τον Ήλιο τους. Θέλω πάρα πολύ να παρατηρήσω τι θα γίνει με τη διέλευση του Δία πάνω από τον γενέθλιο Ποσειδώνα τους, ο οποίος ως γνωστόν... επεκτείνει ότι βλέπει!!!
    may..

μμμ πολυ ενδιαφερον το αρθρο:bigsmile: αλλα με προβληματισε εχω δια στον τοξοτη στον 7ο οικο ο οποιος διας κανει αντιθεση με τη σεληνη μου συνοδο με τον ερμη και ημιτετετραγωνο με τον πλουτωνα και επισης στον τοξοτη υπαρχει ενας ποσειδωνας που κανει τετραγωνο με τον αρη μου και νοτιος δεσμος γεματος συνοδους με πιο ενδιαφερουσα συμφωνα με το αρθρο αυτη με τον δια και τον ουρανο, ερμης και πλουτωνας στον τοξοτη στον εκτο οικο ομως. Μπορει καποιος να με διαφωτισει καπως?
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Επιτέλους, και κάτι καλό....

Το άρθρο της κας Σίμου είναι εξαιρετικό και κατανοητό όπως πάντα άλλωστε αλλά ξέρει κανείς (θα προτιμούσα η κα Σίμου να μου πει) τι περίπου περιμένουμε όταν "χτυπάμε την δωδεκαετία;" όταν δηλαδή έρχεται στη γενέθλια θέση;
    Ρωτάω γιατί έχω φανταστεί διάφορα (έχω και μεγάλη φαντασία!) και η λαχτάρα μου έχει χτυπήσει κόκκινο..........
    Εντωμεταξύ δεν περιμένω και τίποτα "μαγικό" να γίνει, κάποιες καλύτερες ισορροπίες μόνο σε κάποια θέματα, αυτά με τη λογική γιατί η διαίσθηση με προειδοποιεί για πράγματα που δεν φαντάζομαι καν!
    Κι όσο θυμάμαι τι μου έφερε το '94 - '95 (λογικά τότε ήταν η προηγούμενη φορά) μπορεί να είμαι και το πιο ανυπόμονο "παιδί του":toung: :toung:

Quote Originally Posted by may View Post
    Ελπίζω να μην κάνει κ κανένα... τετραγωνάκι!!!! Δες κ από ποιούς οίκους προέρχονται αυτοί οι πλανήτες κ έχεις ένα μίνι-στίγμα για του επόμενους 12 μήνες σου!! Πάντως σε γενικές γραμμές κ έτσι όπως μου τα περιγράφεις, μπορείς να ξεκινήσεις τα πανηγύρια!!! :bigsmile: (Αφού γυρίσει φυσικά ορθόδρομος ο Ερμής μας!!! Μην σου φέρουν κ την Αστυνομία!! :nuts
    May σε ευχαριστώ πάρα πολύ:bigsmile: Απο ότι βλέπω εχω Ήλιο στον 12ο,Σελήνη στον 11ο,Ερμή στον πρώτο,Κρόνο στον 5ο,Ποσειδώνα στον 8ο και δεν τρετραγωνίζει κανέναν πλανήτη ο Ποσειδώνας

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή magikadespell

Είναι ένα ξεχωριστό θέμα αυτό που ρωτάτε, σχετικά με την επιστροφή του Δία. Είναι μέρος της πρόγνωσης και θέλει μελέτη και σύγκριση με τον γενέθλιο χάρτη μας. Πρόκειται για ολόκληρο μάθημα και σκοπεύω να διοργανώσω ανάλογο στο μέλλον, γιατί κάθε κύκλος έχει την σημειολογία του και τους κανόνες του. Δεν απαντάται έτσι απλά, η απορία σας. Η προγνωστική αστρολογία, δεν περιορίζεται σε κάποιο απλοϊκό σύστημα προόδων, ή την ανάλυση της ηλιακής επιστροφής. Περιγράφεται με μία σειρά κύκλων που συμπληρώνουν την εικόνα.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

ΘΕΩΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΙΑ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ .ΕΧΩ ΤΟΝ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΑΝΑΔΡΟΜΟ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ? (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)