- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 24
Thread: Ο Δίας στον Τοξότη
-
06-11-2006, 03:29 PM #11
Re: Ο Δίας στον Τοξότη
Για Ερμή μπορείς να κοιτάξεις εδώ Κερδίστε τη ζωή... πετώντας με τον Ερμή
Για την Αφροδίτη μπορείς να κοιτάξεις τα παρακάτω:
Η Αφροδίτη στους οίκους
Αφροδίτη η θεά του έρωτα - ο πλανήτης της αγάπης
Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης
-
06-11-2006, 06:17 PM #12
-
06-11-2006, 09:31 PM #13
Ελπίζω να μην κάνει κ κανένα... τετραγωνάκι!!!! Δες κ από ποιούς οίκους προέρχονται αυτοί οι πλανήτες κ έχεις ένα μίνι-στίγμα για του επόμενους 12 μήνες σου!! Πάντως σε γενικές γραμμές κ έτσι όπως μου τα περιγράφεις, μπορείς να ξεκινήσεις τα πανηγύρια!!! :bigsmile: (Αφού γυρίσει φυσικά ορθόδρομος ο Ερμής μας!!! Μην σου φέρουν κ την Αστυνομία!! :nutsmay..
-
06-11-2006, 09:38 PM #14
Προτείνω να παρατηρήσουμε πιο πριν κάτι άλλο... εξίσου ενδιαφέρον. Κάποιοι Παρθένοι της δικής μου γενιάς (αν κ δεν είμαι κ τόσο μεγάλη) έχουν σε τετράγωνο τον Ποσειδώνα με τον Ήλιο τους. Θέλω πάρα πολύ να παρατηρήσω τι θα γίνει με τη διέλευση του Δία πάνω από τον γενέθλιο Ποσειδώνα τους, ο οποίος ως γνωστόν... επεκτείνει ότι βλέπει!!!may..
-
06-11-2006, 09:44 PM #15
μμμ πολυ ενδιαφερον το αρθρο:bigsmile: αλλα με προβληματισε εχω δια στον τοξοτη στον 7ο οικο ο οποιος διας κανει αντιθεση με τη σεληνη μου συνοδο με τον ερμη και ημιτετετραγωνο με τον πλουτωνα και επισης στον τοξοτη υπαρχει ενας ποσειδωνας που κανει τετραγωνο με τον αρη μου και νοτιος δεσμος γεματος συνοδους με πιο ενδιαφερουσα συμφωνα με το αρθρο αυτη με τον δια και τον ουρανο, ερμης και πλουτωνας στον τοξοτη στον εκτο οικο ομως. Μπορει καποιος να με διαφωτισει καπως?
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
06-11-2006, 10:53 PM #16
Επιτέλους, και κάτι καλό....
-
07-11-2006, 01:28 PM #17
Το άρθρο της κας Σίμου είναι εξαιρετικό και κατανοητό όπως πάντα άλλωστε αλλά ξέρει κανείς (θα προτιμούσα η κα Σίμου να μου πει) τι περίπου περιμένουμε όταν "χτυπάμε την δωδεκαετία;" όταν δηλαδή έρχεται στη γενέθλια θέση;
Ρωτάω γιατί έχω φανταστεί διάφορα (έχω και μεγάλη φαντασία!) και η λαχτάρα μου έχει χτυπήσει κόκκινο..........
Εντωμεταξύ δεν περιμένω και τίποτα "μαγικό" να γίνει, κάποιες καλύτερες ισορροπίες μόνο σε κάποια θέματα, αυτά με τη λογική γιατί η διαίσθηση με προειδοποιεί για πράγματα που δεν φαντάζομαι καν!
Κι όσο θυμάμαι τι μου έφερε το '94 - '95 (λογικά τότε ήταν η προηγούμενη φορά) μπορεί να είμαι και το πιο ανυπόμονο "παιδί του":toung: :toung:
-
07-11-2006, 02:02 PM #18
-
08-11-2006, 10:54 AM #19
Αγαπητή magikadespell
Είναι ένα ξεχωριστό θέμα αυτό που ρωτάτε, σχετικά με την επιστροφή του Δία. Είναι μέρος της πρόγνωσης και θέλει μελέτη και σύγκριση με τον γενέθλιο χάρτη μας. Πρόκειται για ολόκληρο μάθημα και σκοπεύω να διοργανώσω ανάλογο στο μέλλον, γιατί κάθε κύκλος έχει την σημειολογία του και τους κανόνες του. Δεν απαντάται έτσι απλά, η απορία σας. Η προγνωστική αστρολογία, δεν περιορίζεται σε κάποιο απλοϊκό σύστημα προόδων, ή την ανάλυση της ηλιακής επιστροφής. Περιγράφεται με μία σειρά κύκλων που συμπληρώνουν την εικόνα.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
08-11-2006, 04:03 PM #20
ΘΕΩΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΙΑ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ .ΕΧΩ ΤΟΝ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΑΝΑΔΡΟΜΟ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ? (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.