- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 13 of 13
Thread: Διέλευση του Κρόνου
-
05-11-2006, 02:36 PM #11
Re: Διέλευση του Κρόνου
Αγαπητή φίλη
προσωπική μου άποψη είναι ότι Ο κρόνος στις συνόδους του αλλά και στις αντιθέσεις του-όχι στα τετράγωνα-δημιουργεί αλλά και πολλαπλασιάζει τις επαγγελματικές ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται.Τις πιο σημαντικές αλλά και καταξιωτικές δουλειές, που είχαν όμως κόπο και κούραση για να στηθούν τις έχω δει με Κρόνο να γίνονται.Γύρνα πίσω στο 1992-93 και δες τι συνέβη στη ζωή σου.Είμαι σίγουρη ότι ο Κρόνος θα σε προάγει.Κοίταξα λίγο το Ωροσκόπιο σου-από ημερομηνιακή αλληλεγγύη και είδα πολύ πολύ δουλειά-σκλαβιά και μια πολύ σκλήρή περίοδο 6-7 μήνες μετά τα γεννεθλιά σου που χρειάζεται μεγάλη προσοχή.Ακόμη πρόσεξα ότι υπάρχει ακόμα μια εγκυμοσύνη μελλοντικά (ελπίζω να τη θέλεις)!!!
Φιλικά
Βασιλική Κόντη
Αστρολόγος
-
05-11-2006, 05:57 PM #12
-
06-11-2006, 12:50 PM #13
Re: Διέλευση του Κρόνου
Κυρία Κόντη,
Κατ΄αρχήν σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε και πάλι με τον χάρτη μου. Αν σκεφτώ την περίοδο 1992-93, είχα όντως μια επαγγελματική αναβάθμιση, αλλά η κορύφωσή της -με σκληρή δουλειά και ευθύνες- ήταν το διάστημα 1999-2001. Μετά πέρασα περίοδο "ανάπαυλας", την οποία η αλήθεια είναι πως δεν επεδίωξα...
Όμως τι εννοείτε όταν λέτε πως μετά τα γενέθλιά μου υπάρχει μια πολύ σκληρή περίοδος 6-7 μηνών που χρειάζεται μεγάλη προσοχή; Μιλάτε για το διάστημα Αύγουστος 2006 - Φεβρουάριος 2007 και τι πρέπει να προσέξω;
Όσο για τη δεύτερη εγκυμοσύνη.... καλώς να έρθει....
Σας ευχαριστώ πολύ,
Μαρίνα
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.