- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 23
-
30-10-2006, 02:28 PM #11
Re: David Copperfield : Φέρνει την μαγεία στην Ελλάδα
Κα Σίμου,
καταπληκτική ανάλυση και ενδιαφέρουσα όπως επίσης
ευκολοκατανόητη για μας τους πρωτάρηδες της αστρολογίας.
Όσο για το Show σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον, αν και εμένα αυτού του είδους τα θεάματα δεν με εξιτάρουν.:worried:Η ελπίδα είναι ένα όνειρο που ξυπνά. (Αριστοτέλης)
-
31-10-2006, 04:38 AM #12
Καταπληκτική η ανάλυση για τον Κόπερφιλντ και πάνω που είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι που θα βρώ την ημερομηνία γέννησης του γιατί ήξερα ότι είναι Παρθένος στο ζώδιο. Και μόνο από πλευράς έρευνας ή έστω περιέργειας, αξίζει τον κόπο να ψάξουμε λίγο ωροσκόπια που έχουν το κάτι άλλο χωρις γκρίνιες και μιζέριες...
Α! και επί τη ευκαιρία μήπως μπορείτε να μας πείτε που είναι οι απόλυτες πτώσεις, εξάρσεις κ.λ.π των πλανητών; η που μπορούμε να τις βρούμε;
Ευχαριστώ πολύ και συγχαριτήρια για το άρθρο σας.
WindΟ χρόνος φανερώνει τα πάντα..... Είναι ένας γεροφλύαρος που μιλάει συνέχεια, ακόμα κι όταν δεν τον ρωτάνε........
Ευριπίδης
-
31-10-2006, 09:15 AM #13
Εμένα πάλι το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι οι παραστάσεις όλες γίνονται με ανάδρομο Ερμή... :unsure: :worried:
Μήπως κάτι τελικά δεν πάει τόσο καλά????... :suspiciou
Είδομεν.. :σφύριγμαmay..
-
31-10-2006, 10:22 AM #14
Όντως ένας τέτοιος πίνακας θα πρέπει να φτιαχτεί
Θα ναι πολύ χρήσιμος.
Μπορείς να ανοιξεις το θέμα αυτό στη σωστή ενότητα για να μην βγούμε off topic :embarrest Πήγαινε να κάνεις νέο θέμα εδώ
(κύριε ΑΝΤΜΙΝΙΣΤΡΑΤΟΡΑ :bigsmile: )
-
01-11-2006, 11:28 PM #15
Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με τον ανάδρομη Ερμή, αφού αφορά κατ' αρχήν ένα άνθρωπο γεννημένο με ανάδρομο Ερμή! Συντονίζεται καλύτερα σε τέτοιες περιόδους. Βρίσκεται σε μία χώρα δε, την Ελλάδα, που έχει ανάδρομο Ερμή στον γενέθλιο χάρτη της.
Εξ άλλου, ο ανάδρομος Ερμής περιέχει στοιχεία έμπνευσης κι εσωτερικής έφεσης για κάτι που κάνουμε. Στοιχεία που χρειάζονται για ένα σόου με μυστήριο και μυστικά...:bigsmile:
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
02-11-2006, 11:22 AM #16
Eγώ πάντως έχω το "μαγικό χαρτάκι" για το Σάββατο!!
Θα σας μεταφέρω εντυπώσεις!!:bigsmile:
may..
-
02-11-2006, 12:09 PM #17
Ζηλεύω May!!!Σήμερα ήρθε μία συνάδελφος και είχε πάει και της άρεσε πολύ....Πιστεύω πως θα το ευχαριστηθείς!!!! Περιμένουμε τη δευτέρα να "ακούσουμε" και τη δική σου άποψη... Καλά να περάσεις....
-
02-11-2006, 02:04 PM #18
Εμένα πάλι μ' αφήνει εντελώς αδιάφορη ο Ντέιβιντ παρόλο που μου είναι συμπαθής σαν παρουσία.
Το άρθρο της κας Σίμου το βρήκα πολύ καλό.
Από ότι έχω ακούσει ποτέ ο ίδιος δεν δήλωσε Μάγος με τη γνήσια έννοια αλλά ταχυδακτυλουργός και μάλιστα διαχωρίζει με σαφήνεια την τέχνη και την ικανότητά του να ταχυδακτυλουργεί ή να "παίζει" με την οφθαλμαπάτη και άλλα τέτοια τρυκ. Εξάλου και ο τρόπος ζωής του, το στυλ του, η έκφραση του κ.λ.π. δεν συνάδουν με τον τρόπο ζωής, σκέψης και λειτουργίας των μυημένων ανθρώπων που ασκούσαν και ασκούν "μαγεία" με οποιαδήποτε έννοια καλή ή κακή
-
02-11-2006, 02:08 PM #19
Εντωμεταξύ παρόλο που τον συμπαθώ ένα έχω να δηλώσω:
ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ!!!ain:
ain:
ain:
ain:
ain:
ain: :dizzy: :dizzy: :dizzy:
-
02-11-2006, 02:23 PM #20
Προτείνω να δοκιμάσει πρώτα με τον Λευκό Πύργο.Λιγότερο ξύλο θα φάει!
ain:
ain:
ain: Τωώρα θα με κυνηγήσει η Σαλόνικα και τρέχω να κρυφτώ!:eek: :eek:
Πάντως θέλουν άπειρη εξάσκηση τα ταχυδακτυλουργικά που κάνει. Έχω ακούσει ότι τα προετοιμάζει για περίπου 2 χρόνια πριν τα παρουσιάσει. Δεν γίνεται να μην είναι και τελειομανής!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.