s
Απορία για τον Κρόνο στο ωροσκόπιό μου
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Απορία για τον Κρόνο στο ωροσκόπιό μου

μημπως μπορει καποιος να με βοηθησει? εχω ουρανο και πλουτωνα αναδρομους στον 12ο και πεντε πλανητες στον 5ο στον υδροχοο με τον ερμη αναδρομο και τον εκτο πλανητη στις 29.51 του αιγοκερου!ολοι μαζεμενοι !ευχαριστω εκ των προτερων.

Re: Απορία για τον Κρόνο στο ωροσκόπιό μου

Quote Originally Posted by ζαφειρενια View Post
    μημπως μπορει καποιος να με βοηθησει? εχω ουρανο και πλουτωνα αναδρομους στον 12ο και πεντε πλανητες στον 5ο στον υδροχοο με τον ερμη αναδρομο και τον εκτο πλανητη στις 29.51 του αιγοκερου!ολοι μαζεμενοι !ευχαριστω εκ των προτερων.
    ΑΓΑΠΗΤΗ ζαφειρενια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.

ΦΙΛΙΚΑ :bigsmile:

Quote Originally Posted by Σταύρος Μιχαήλος View Post
    ΑΓΑΠΗΤΗ ζαφειρενια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.

ΦΙΛΙΚΑ :bigsmile:
    σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον! ειμαι 1.2.62 στις 20.50 αθηνα.βασικα δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα,απλα με τοσους αναδρομους πλανητες και τοσες συνοδους ,θα ηθελα να ξερω τι γινεται.επισης οι πλανητες στον 12ο με προβληματιζουν γιατι δεν ξερω ακριβως το ρολο τους εκει. απ'οσο ξερω δεν ειναι και ο καλυτερος οικος! ευχαριστω!:worried:

Όνομα:
    Σωκράτης

2 πλανήτες έχεις στο 12 οίκο. Δε θα το χαρακτήριζα πολλούς. :bigsmile:
    Το τρελλό πανηγύρι όμως γίνεται στον 5ο και στον 6ο. Ένας χάρτης γεμάτος αντιθέσεις και τετράγωνα. Πολύ ενδιαφέρον χάρτης.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Quote Originally Posted by ScP View Post
    2 πλανήτες έχεις στο 12 οίκο. Δε θα το χαρακτήριζα πολλούς. :bigsmile:
    Το τρελλό πανηγύρι όμως γίνεται στον 5ο και στον 6ο. Ένας χάρτης γεμάτος αντιθέσεις και τετράγωνα. Πολύ ενδιαφέρον χάρτης.
    για τον χαμο στον 5ο λεω και τις συνοδους!

Quote Originally Posted by ζαφειρενια View Post
    σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον! ειμαι 1.2.62 στις 20.50 αθηνα.βασικα δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα,απλα με τοσους αναδρομους πλανητες και τοσες συνοδους ,θα ηθελα να ξερω τι γινεται.επισης οι πλανητες στον 12ο με προβληματιζουν γιατι δεν ξερω ακριβως το ρολο τους εκει. απ'οσο ξερω δεν ειναι και ο καλυτερος οικος! ευχαριστω!:worried:
    Φίλη Ζαφειρένια, δεν πιστεύω πως χρειάζεσαι να φοβάσαι τους ανάδρομους πλανήτες σου.Απλά το γεγονός πως είναι πολλοί,σημαίνει πως χρειάζεται να ασχοληθείς παραπάνω με κάποια γεγονότα και συναισθήματα.
    Γενικά χρειάζεται να αναπτύξεις παραπάνω κοινωνικότητα και να επιδιώξεις την προσφορά στους συνανθρώπους σου,παρά να κοιτάς πως να ευχαριστηθείς η ίδια.Μην "ψειρίζεις" πράγματα τόσο πολύ.
    Εχεις νοητικά και πνευματικά χαρίσματα.Χρειάζεται να βάζεις τη λογική σε σχέση με τους συντρόφους σου και να μην πετάς στα σύννεφα.
    Το ίδιο σε σχέση με τα οικονομικά σου για να μην νιώθεις πως σου γλυστρούν μέσα από τα χέρια.
    Φιλικά

Όνομα:
    Ιουλία

Επίσης, μπορείς να δεις και εδώ Ανάδρομοι πλανήτες
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Quote Originally Posted by Σταύρος Μιχαήλος View Post
    Φίλη Ζαφειρένια, δεν πιστεύω πως χρειάζεσαι να φοβάσαι τους ανάδρομους πλανήτες σου.Απλά το γεγονός πως είναι πολλοί,σημαίνει πως χρειάζεται να ασχοληθείς παραπάνω με κάποια γεγονότα και συναισθήματα.
    Γενικά χρειάζεται να αναπτύξεις παραπάνω κοινωνικότητα και να επιδιώξεις την προσφορά στους συνανθρώπους σου,παρά να κοιτάς πως να ευχαριστηθείς η ίδια.Μην "ψειρίζεις" πράγματα τόσο πολύ.
    Εχεις νοητικά και πνευματικά χαρίσματα.Χρειάζεται να βάζεις τη λογική σε σχέση με τους συντρόφους σου και να μην πετάς στα σύννεφα.
    Το ίδιο σε σχέση με τα οικονομικά σου για να μην νιώθεις πως σου γλυστρούν μέσα από τα χέρια.
    Φιλικά
    ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας, ειχα εναν προβληματισμο στο οτι ηταν στον 12ο γιατι απ'οσο γνωριζω αναφερεται στα ιδρυματα(νοσοκομεια κλπ) και παλι ευχαριστω πολυ!:bigsmile:

Quote Originally Posted by panther View Post
    Επίσης, μπορείς να δεις και εδώ Ανάδρομοι πλανήτες
    ευχαριστω panther!
    το διαβασα και ηταν πολυ κατατοπιστικο! τωρα ανακαλυψα γιατι εχω μια ταση να μην ξεκολλαω απο τα παλια ευκολα!

Reμεγαλο τριγωνο

που μπορώ να βρω την ερμηνεία για το μεγάλο τρίγωνο?
    ο ρηχός άνθρωπος στην ευημερία αποχαυνώνεται και στην συμφορά καταρρακώνεται. (επίκουρος)

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)