s
Ερώτηση για 12ο οίκο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

Re: Natal chart

Βλέπω στο χάρτη μου ότι ο 12ος οίκος μου είναι αρκετά "γεμάτος". Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τί σημαίνουν όλοι αυτοί οι πλανήτες, ζώδια κτλ σ'αυτόν τον οίκο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Όνομα:
    Ιουλία

Re: Ερώτηση για 12ο οίκο

Αγαπητή Litsacorinth,

Για να σε βοηθήσουμε θα χρειαστούμε τουλάχιστον να γνωρίζουμε τους πλανήτες.
    Παρόλα αυτά, νομίζω ότι αυτό θα σε βοηθήσει Οι 12 οίκοι του ζωδιακού

Φιλικά
    Ιουλία

Re: Ερώτηση για 12ο οίκο

γεια σου αγαπητη φιλη. Εχω κι εγω το δωδεκατο μου οικο αρκετα γεματο - με 3 πλανητες- κι εχω παρατηρησει οτι μου εχει προσδωσει καποια στοιχεια εσωστρεφειας.
    Ειμαι ατομο που αγαπα την ιδιωτικη ζωη μακρυα απο την πολυκοσμια, ακομα και μεσα στο σπιτι μου να φανταστεις μου αρεσει να κλεινομαι στο δωματιο μου για να μη με ενοχλουν οι υπολοιποι συγκατοικοι. Δεν εχω φυσικα προβλημα κοινωνικοτητας αλλα μου ειναι απαραιτητο να απομονωνομαι κατα καιρους για να βρισκω μεσα μου το κεντρο ισορροπιας και για να γεμιζουν οι μπαταριες ώστε ανανεωμενος πια να ξαναβγαινω εξω στον κοσμο!
    Επισης η εμφαση του 12 οικου μου εχει δωσει την ενασχοληση με τον εσωτερισμο, τη μεταφυσικη, την αστρολογια και μια εσωτερικη διαισθητικη σοφια που πηγαζει από μεσα...
    Ελπιζω να σε βοηθησα...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)