- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 64
Thread: Zώδια και χιούμορ
-
20-10-2006, 07:56 PM #1
Zώδια και χιούμορ
Κάνοντας μια μικρή έρευνα κατέληξα σε ένα συμπέρασμα.Ούσα Κριός λοιπόν ανακάλυψα το εξής.Το χιούμορ μου δεν γίνεται κατανοητό απο Ταύρους,Παρθένους,Αιγόκερο υς και μμμμ θα έλεγα και Λέοντες.Αντίθετα αγαπιέται απο Κριούς Σκορπιούς Διδύμους Καρκίνους Ζυγόυς και Τοξότες.Αστρολογικά ευσταθεί ή παει στον κάλαθο των αχρήστων η έρευνα????χχιχι:nuts:
-
20-10-2006, 08:03 PM #2
-
20-10-2006, 08:35 PM #3
Re: Zώδια και χιούμορ
Μμμμμ θα έλεγα ότι το σώζεις:bigsmile: με τον Τοξότη
-
20-10-2006, 08:56 PM #4
-
20-10-2006, 09:01 PM #5
Πέρα απο τα αστεία όταν συναναστρέφομαι με ζώδια της γής αναγκάζομαι να αυτολογοκρίνομαι γι' αυτό το αποφεύγω όπως ο διάβολος το λιβάνι:bigsmile:
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για έναν Κριο με ωροσκόπο Κριό από την αυτολογοκρισία:nuts:
-
21-10-2006, 12:49 AM #6
Πηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
Για να χαίρομαι.
Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
Για να μαθαίνω!
-
23-10-2006, 09:41 AM #7
Εισαι διπλά αυθόρμητη!
Καρκίνος με ωροσκόπο ταυρο,αλλά θα έλεγα πως έχω καλή αισθηση του χιούμορ (ίσως παραπάνω απο ότι πρέπει -δλδ δυσκολευομαι να είμαι σοβαρή συνήθως και γενικώς δυσκολευομαι να πάρω στα σοβαρά και τον εαυτό μου αλλά και τους άλλους)!
Σχετικά με το θέμα που θέτεις θα έλεγα πως η Παρθένος έχει πιο εγκεφαλικό χιούμορ,εκλεπτυσμένο ας πούμε,ενώ ο Αιγόκερος αντιπροσωπευει μάλλον το ...αγγλικό χιούμορ!
Με αυτή την λογική ίσως ναι,να μην αντιλαμβάνονται το αυθόρμητο σου χιούμορ καθώς΄ίσως το θεωρούν λίγο ωμό για τα δικά τους γούστα!επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
23-10-2006, 03:43 PM #8
Εγώ συμφωνώ με τα λεγόμενά σου και μένα για έτσι όπως τα γράφεις μου φαίνονται. Αγαπώ τους Ταύρους και τους Παρθένους (είναι η μαμά μου και ο μπαμπάς μου) και θαυμάζω τους Λέοντες και τους Αιγόκερους αλλά ρε παιδί μου από χιούμορ.... τζίφος!!! Αυτοί όταν τους κάνεις πλάκα για να τους προσεγγίσεις σε λένε και ανόητη!! :sad2: :sad2:
Με τους Παρθένους κάτι μπορεί να γίνει.... πες πες πες θα καταλάβουν το "ύφος" σου κάποια στιγμή.
-
23-10-2006, 03:59 PM #9
Κριοί είναι δύο από τους καλύτερους φίλους μου και έχουμε ακριβώς την ίδια αίσθηση χιούμορ. Είμαι Καρκίνος με ωροσκόπο Παρθένο και έχω και εγώ μεγάλο πρόβλημα με Αιγόκερους και Ταύρους. Ιδιαίτερα κάποιοι Αιγόκεροι μου φαίνονται σαν να αγνοούν την ύπαρξη του χιούμορ. :nuts: Με Λέοντες δεν το συζητώ. Εντελώς αλλού για αλλού.:bigsmile:
Προσωπική εκτίμηση πάντα.
-
23-10-2006, 04:00 PM #10
Ε, ναι θα εξοικιωθουμε καποια στιγμη, αλλα μην εισαι σιγουρη οτι θα το διασκεδασουμε κι ολας!! :bigsmile: :toung: :bigsmile:
Για τους Παρθενους θα θελα να προσθεσω, οτι ακομη κι αν τους λειπει, αναγνωριζουν την υπαρξη του και την αποδεχονται με ευχαριστηση. Αλλα να ειναι χιουμορ....:nuts:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.