s
Μέθοδος χαρτομαντείας - Page 42
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 42 of 47 FirstFirst ... 32 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... LastLast
Results 411 to 420 of 468

Re: Μέθοδος χαρτομαντείας

παιδιά όσον αφορά τον σκοταδισμό ...υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να δου και μέσα στα σκοτάδια , υπάρχουν άλλοι που χρειάζονται πολύ φώς για να δούν...η επιλογή ειναι του καθενός χωρίς σχόλια ...

Quote Originally Posted by may View Post
    Γειά σου!!

το αν θα κρατήσεις το 4 σπαθί, εξαρτάται από το αν έχεις ρίξει τα χαρτιά για σπαθάτο/η. Μόνο σε περίπτωση που έχεις ρίξει τα χαρτιά για σπαθάτο, κρατάς το 4 σπαθί, ακόμα κ αν είναι τελευταίο χαρτι. Εχει κ αυτό τη σημασία του, αν μείνει μόνο του στο τέλος. Αν ρίχνεις για κουπάτο/η, καράτο/η ή μπαστουνάτο/η τότε το 4 σπαθί δεν έχει κανένα λόγο να μείνει στα άλλα σου χαρτιά που έχεις ήδη κάτω στρώσει κ το πετάς έξω.

Ποιο εννοείς "2ο ρίξιμο" ακριβώς?? Το σταυρό ή τη 2η φάση του 1ου σταδίου?? Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ρωτάς.

Μαράκι, ελπίζω να μη σε πειράζει που έκανα τη διευκρίνηση αντ' εσού!! Είπα να σε χαλαρώσω λίγο!!
    σωστά , σωστά , σωστά...αν είσαι σπαθάτη ή ρίχνεις για σπαθάτο φυσικά και κρατάμε το 4 σπαθί ...

Καλημέρα Μαράκι
    Να σε ρωτήσω πάλι αν το 9 κούπα έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία ...
    Δεν το έχω καταλάβει ... και απλά το συνατώ πολύ συχνά
    Αφού τα 9 δεν ανοίκουν στα δικά μας χαρτιά ... δεν μπορεί κάτι θα σημαίνει ...

Σ'ευχαριστώ

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by ΜαρίαΝ View Post

Σ'ευχαριστώ
    ¨Οπως έχει πει κ το Μαράκι στην 1 σελίδα του θέματος, το 9 συμβολίζει αυτό που έχουμε στο νου μας, αυτό που έχουμε στην έννοια μας να κάνουμε. Τα 9άρια ανήκουν στα φύλλα μας ανάλογα με το τι είμαστε, αλλά η μόνη διαφορά είναι (σύμφωνα πάντα με το Μαράκι) ότι δεν το κρατάμε ούτε στο 1ο αλλά ούτε κ στο 3ο άνοιγμα. Το Μαράκι δεν το θεωρεί σημαντικό χαρτί κ κατά τη γνώμη μου, από όσο έχω μπορέσει να καταλάβω πράγματι δεν λέει πολλά πράγματα. Ύπάρχουν άλλα σημαντικότερα φύλλα. Την έννοια του 9 ίσως θα μπορούσαμε να την παρομοιάσουμε με το J. Εκτός από το 9 καρό που δηλώνει τα πολλά νεύρα κ το 9 μπαστούνι που δηλώνει άσχημη πολύ ψυχολογική κατάσταση, τα 9άρια δεν έχουν κάποιο άλλο νόημα.

Αν θες την άποψή μου, μη μένεις τόσο πολύ στα 9άρια αν αυτά ανήκουν στη φιγούρα που ρίχνεις. Δεν λένε φοβερά πράγματα.
    may..

Quote Originally Posted by ΜαρίαΝ View Post
    Καλημέρα Μαράκι

Σ'ευχαριστώ
    καλησπέρα τα 9αρια έχουν τη σημασία της έννοιας οτι κάτι σκέπτομαι αλλά εγω δεν τους δίνω σχεδόν καθόλου σημασία στα χαρτιά μου εσύ μπορείς αν θες να τα ερμηνεύσεις σαν κατί που σε απασχολεί με την δύναμη απλά της σκέψης όχι αν ειναι κάτι καλό ή κακό ...οκ?

Quote Originally Posted by maraki_1975 View Post
    καλησπέρα τα 9αρια έχουν τη σημασία της έννοιας οτι κάτι σκέπτομαι αλλά εγω δεν τους δίνω σχεδόν καθόλου σημασία στα χαρτιά μου εσύ μπορείς αν θες να τα ερμηνεύσεις σαν κατί που σε απασχολεί με την δύναμη απλά της σκέψης όχι αν ειναι κάτι καλό ή κακό ...οκ?
    οκ σ'ευχαριστώ πολύ ...
    Μαρία Ν.

Όνομα:
    Silia

Μαράκι γειά σου!!

μου έχουν δημιουργηθεί κάποιες γενικές απορίες που πιστεύω ότι ίσως να ενδιαφέρουν κ τα άλλα μέλη που παρακολουθούν το θέμα.

1. Μια φίλη μου είπε ότι υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος τρόπος για να κλείσει η τράπουλα, αφού έχουμε ολοκληρώσει το διάβασμα κ ότι δεν πρέπει απλώς να μαζεύουμε τα φύλλα έτσι απλά σαν να έχει τελειώσει μια παρτίδα "Ξερής" για παράδειγμα, γιατί αφήνουμε αρνητικότητα στα φύλλα κ αυτά με τη σειρά τους στο θέμα που έχουμε μελετήσει. Τι γνώμη έχεις?? Γιατί και κάποιο άλλο μέλος σε αυτό το θέμα είχε πει ότι κλείνει τα φύλλα με "κέντημα". Τι λες?? :suspiciou

2. Η ντάμα κούπα, όπως όλοι γνωρίζουμε, κοιτά προς τα αριστερά, άρα αυτό σημαίνει πως ότι κοιτά προς τα αριστερά είναι του ενδιαφέροντός της κ ότι δεν κοιτά είναι αυτά που πισοπλατεί. Σωστά?? Αντίστοιχα αριστερά είναι το άμεσο μέλλον κ δεξιά μήπως είναι το παρελθόν?? Όσον αφορά τον Ρήγα μπαστούνι, αυτός κοιτά δεξιά. ¶ρα εδώ τα πράγματα πώς πάνε?? ότι κοιτάει (δηλαδή προς τα δεξιά, αντίθετα από τη ντάμα κούπα) είναι του ενδιαφεροντός του?? Κ σχετικά με το παρελθόν-μέλλον?? Κ αυτά αντιστρέφονται??

3. Έστω ότι έχω πάνω από το κεφάλι μου στο σταυρό το 10 μπαστούνι κ ότι η τριάδα που έχω βάλει πάνω σ' αυτό για να καταλάβω πιο πολλά μου βγάζει για παράδειγμα 6 κούπα-10 κούπα-6 σπαθί. Αυτό μειώνει την ένταση της στενοχώριας?? Δηλαδή πως ερμηνεύεται : ότι για κάτι που έχω στενοχώρια αυτή τη στιγμή ξεσηκώνομαι και παίρνω χαρά ή μειώνεται η ένταση της στενοχώριας η οποία συνεχίζει να υπάρχει?? Γενικώς πολύ μπερδεύομαι όταν αντιφατικά φύλλα πέσουν δίπλα-δίπλα, π.χ. μου έχει πέσει πάνω από τη φιγούρα μου το 10κούπα και αμέσως δίπλα του ο ¶σσος μπαστούνι!! Ή μήπως αν πέσουν δίπλα-δίπλα μπορεί να πρόκειται για 2 ξεχωριστα γεγονότα?? Ενα ευχάριστο κ ένα δυσάρρεστο κ αν βάλω τριάδα επάνω τους να καταλάβω?? Τι μπέρδεμα!! Ότι μπορείς να γραψεις Μαράκι πάνω σε αυτό καλοδεχούμενο!!

4. Κάτι που αφορά το 1ο κ το 3ο στάδιο.. Μου έχει συμβεί μερικές φορές ξεκαθαρίζοντας τα φύλλα από τη μια φάση στην άλλη να μη μου βγαίνουν φύλλα έξω, ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω!! Αυτό μας λέει κάτι ιδιαίτερο??

5. Κάποια στιγμή θα ήθελα να αναφερθείς, πως εμηνεύονται τα φύλλα, αν πέσουν μόνα τους στην αρχή ή στο τέλος του 1ου κ του 3ου σταδίου. Υποψιάζομαι ότι κάτι διαφορετικό θα έχουν να μας πουν!!

Μαράκι ξέρω ότι είναι πάμπολλες μα πάμπολλες οι απορίες μου!!

Μην ανησυχείς, δεν περιμένω να μου τις απαντήσεις όλες με μιας!! :weird:

Όποτε μπορείς :embarrest
    may..

Quote Originally Posted by may View Post
    Μαράκι γειά σου!!

μου έχουν δημιουργηθεί κάποιες γενικές απορίες που πιστεύω ότι ίσως να ενδιαφέρουν κ τα άλλα μέλη που παρακολουθούν το θέμα.

1. Μια φίλη μου είπε ότι υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος τρόπος για να κλείσει η τράπουλα, αφού έχουμε ολοκληρώσει το διάβασμα κ ότι δεν πρέπει απλώς να μαζεύουμε τα φύλλα έτσι απλά σαν να έχει τελειώσει μια παρτίδα "Ξερής" για παράδειγμα, γιατί αφήνουμε αρνητικότητα στα φύλλα κ αυτά με τη σειρά τους στο θέμα που έχουμε μελετήσει. Τι γνώμη έχεις?? Γιατί και κάποιο άλλο μέλος σε αυτό το θέμα είχε πει ότι κλείνει τα φύλλα με "κέντημα". Τι λες?? :suspiciou

2. Η ντάμα κούπα, όπως όλοι γνωρίζουμε, κοιτά προς τα αριστερά, άρα αυτό σημαίνει πως ότι κοιτά προς τα αριστερά είναι του ενδιαφέροντός της κ ότι δεν κοιτά είναι αυτά που πισοπλατεί. Σωστά?? Αντίστοιχα αριστερά είναι το άμεσο μέλλον κ δεξιά μήπως είναι το παρελθόν?? Όσον αφορά τον Ρήγα μπαστούνι, αυτός κοιτά δεξιά. ¶ρα εδώ τα πράγματα πώς πάνε?? ότι κοιτάει (δηλαδή προς τα δεξιά, αντίθετα από τη ντάμα κούπα) είναι του ενδιαφεροντός του?? Κ σχετικά με το παρελθόν-μέλλον?? Κ αυτά αντιστρέφονται??

3. Έστω ότι έχω πάνω από το κεφάλι μου στο σταυρό το 10 μπαστούνι κ ότι η τριάδα που έχω βάλει πάνω σ' αυτό για να καταλάβω πιο πολλά μου βγάζει για παράδειγμα 6 κούπα-10 κούπα-6 σπαθί. Αυτό μειώνει την ένταση της στενοχώριας?? Δηλαδή πως ερμηνεύεται : ότι για κάτι που έχω στενοχώρια αυτή τη στιγμή ξεσηκώνομαι και παίρνω χαρά ή μειώνεται η ένταση της στενοχώριας η οποία συνεχίζει να υπάρχει?? Γενικώς πολύ μπερδεύομαι όταν αντιφατικά φύλλα πέσουν δίπλα-δίπλα, π.χ. μου έχει πέσει πάνω από τη φιγούρα μου το 10κούπα και αμέσως δίπλα του ο ¶σσος μπαστούνι!! Ή μήπως αν πέσουν δίπλα-δίπλα μπορεί να πρόκειται για 2 ξεχωριστα γεγονότα?? Ενα ευχάριστο κ ένα δυσάρρεστο κ αν βάλω τριάδα επάνω τους να καταλάβω?? Τι μπέρδεμα!! Ότι μπορείς να γραψεις Μαράκι πάνω σε αυτό καλοδεχούμενο!!

4. Κάτι που αφορά το 1ο κ το 3ο στάδιο.. Μου έχει συμβεί μερικές φορές ξεκαθαρίζοντας τα φύλλα από τη μια φάση στην άλλη να μη μου βγαίνουν φύλλα έξω, ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω!! Αυτό μας λέει κάτι ιδιαίτερο??

5. Κάποια στιγμή θα ήθελα να αναφερθείς, πως εμηνεύονται τα φύλλα, αν πέσουν μόνα τους στην αρχή ή στο τέλος του 1ου κ του 3ου σταδίου. Υποψιάζομαι ότι κάτι διαφορετικό θα έχουν να μας πουν!!

Μαράκι ξέρω ότι είναι πάμπολλες μα πάμπολλες οι απορίες μου!!

Μην ανησυχείς, δεν περιμένω να μου τις απαντήσεις όλες με μιας!! :weird:

Όποτε μπορείς :embarrest
    καλησπέρα, καταρχήν θα θελα να εξηγήσω κάτι σχετικά με τη χαρτομαντεία ...οι χαρτορίχτρες οι επαγγελματίες που έχουν και κάποιες ιδιαίτερες δυνάμεις δεν ρίχνουν μια απλή τράπουλα , μπορεί επιφανειακά να φαίνεται μια απλή τράπουλα αλλά στην ουσία ειναι μια τράπουλα διαβασμένη στα άστρα με μια διαδικασία που ούτε την ξέρω ούτε με ενδιαφέρει να την μάθω ...γιατί εγω (όχι οτι δεν πιστεύω οτι μπορεί να υπάρχει ενα μυστήριο σε αυτο που κάνουν ) θεωρώ οτι αυτα που ακούγονται ειναι ακριβώς για να δημιουργησουν μια εικόνα μυστηρίου και φυσικά κάτι τέτοιο κάνει ξεχωριστό τον τρόπο που ρίχνει η επαγγελματίας χαρτορίχτρα και φυσικά αυτο θα κάνει εμας να τσιμπίσουμε και να ενθουσιαστούμε με αυτη την μυστηριώδη τελετουργία ...
    λένε οτι η τράπουλα πρέπει να φυλάγεται σε μεταξωτό μαντίλι να χρησιμοποιείται μόνο για αυτο το λόγο και όχι να παίζουμε και μπιρίμπα με αυτη την ίδια τράπουλα , λέγεται οτι πριν ρίξεις τα χαρτιά ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να γυρίσει την τράπουλα τρείς φορές ΄γύρω απο τον εαυτό του κ.λ.π
    εγω πιστεύω οτι η τράπουλα πραγματικά παίρνει την αύρα αυτού που ενδιαφέρεται για αυτο θα πρέπει να την ανακατεύει αυτός που ενδιαφέρεται αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να πιστέψω κάθε τι που ακούγεται ....
    εμένα μου βγαίνουν τα χαρτιά και χωρίς να διαβαστούν στα αστρα και χωρίς να πρέπει να φυλάω την τράπουλά μου μέσα σε μεταξωτό μαντίλι ...
    αυτη ειναι η δική μου γνώμη ...για αυτο που με ρωτησες!!!

όσον αφορά αυτο που με ρωτάς για το 10 μπαστούνι πάνω στο κεφάλι σου και η τριάδα που πέφτει ειναι 6κούπα+10κούπα+6σπαθί θα σου πω αμέσως τι σημαίνει
    εσυ (πάνω απο το κεφάλι σου το 10 μπαστούνι ) φοβάσαι κάτι , ανησυχείς για κάτι , τρέμεις για κάτι ...τι ειναι αυτο ?
    βάζω την τριάδα και βλέπω οτι το ξεσήκωμά σου (αν εσυ εισαι η κούπα) με εναν σπαθάτο (6σπαθί) ή αν δεν υπάρχει σπαθάτος το ξεσήκωμά σου για την δουλειά σου θα ειναι τελικά καλό ...αυτό που εσύ φοβόσουν λοιπόν (10μπαστούνι) δεν ειναι όπως φοβάσαι ακριβώς το αντίθετο θα σου βγει σε καλό(10κουπα) όσον αφορά γενικά τα αντιφατικά χαρτιά ανάλογα με το τι ειναι τα άλλα χαρτιά μπορεί να σημαίνει είτε οτι ενω ελπίζω για κάτι (10κούπα θα πέσει πρώτο) έρχεται μετά στο άνοιγμα ή απλά ακολουθεί το 10μπαστούνι ή ο άσσος μπαστούνι , οι ελπίδες μας πάνε περίπατο γιατί η τελική έκβαση δεν ειναι όπως ελπίζουμε ...κατάλαβες πως λειτουργούν τα αντιφατικά χαρτιά?

όσο επιμένουν να βγαίνουν κάποια φύλλα τόσο πιο σίγουρη ειναι η επίδρασή τους ..κατάλαβες όταν κάτι επιμένει και δεν λέει να φύγει απο τα χαρτιά οι πιθανότητες να συμβεί αυτο αυξάνονται....

α! δεν σας εχω πει τι σημαίνουν οταν πέσουν μόνα τους?
    νόμιζα οτι το εχω πει θα σας το πω κι αυτο ...!!!

όσον αφορά τέλος το που κοιτα η φιγούρα , κοίταξε να δεις όλες οι φιγούρες δν κοιτούν προς το ίδιο μέρος οπότε δεν πρέπει να αδιαφορήσουμε για την διαφορετικότητα αυτη των φιγούρων ...όμως όσον αφορά τον σταυρό και το άνοιγμα του ...αναγκαστικά για μας το μέλλον ειναι προς τα αριστερα και το παρελθόν ή αυτα που εμείς θέλουμε να τα αφηνουμε πίσω ειναι προς τα δεξιά , η φιγούρα στη συγκεκριμένη περίπτωση (στάδιο) δεν κοιτά αναγκαστικά προς τα δεξιά ή προς τα αριστερα γιατί εμείς ούτως ή αλλως έχουμε ορίσει εξ αρχής οτι δεξιά ειναι τα παρελθοντικά και αριστερά τα μέλλοντα ...
    κατάλαβες ?
    όμως σαφώς μας εξυπηρετεί στα αλλα στάδια που δεν υπάρχει παρελθόν απο τα αριστερα και κάτι άλλο στα δεξιά ούτως ή άλλως όταν λέμε οτι η ντάμα μας , κοιτάει ενα φύλλο σημαίνει οτι του δίνει σημασία ενω οταν το πισωπλατεί οτι το παραμερίζει κάνει πως δεν το βλέπει ...
    παιδιά σιγά σιγά θα τα μάθετε τόσο καλά και σε αυτο θα βοηθήσει και η εμπειρική σας ερμηνεία δηλαδή όποιος έχει την υπομονή θα ήταν καλό όταν ρίχνει τα χαρτιά να τα γράψει σε ενα χαρτί (τον τρόπο που πέφτουν) και καθώς οι μέρες , μήνες περνάνε τα γεγονότα θα γίνονται και θα βλέπετε πώς είχε φανεί στα χαρτιά ...
    ελπίζω να βοήθησα!!!

λοιπόν θέλω να σας πω κάποιες ιστοριούλες για να καταλάβετε την δύναμη των χαρτιών (του σκοταδισμού) ...
    κάποτε πριν 4 χρόνια περίπου μια φίλη μου ξεκινά σχέση με ενα παλικάρι το οποίο ήταν παλιός της φίλος ...
    έρχεται λοιπόν και μου λέει
    Μαρία, έκανα σχέση με τον Β... θυμάσαι εκείνο το παιδί που σου είχα πει οτι είμασταν κολλητοί κάποτε...
    θέλω να μου ρίξεις τα χαρτιά απο περιέργεια γιατί ξέρω τι άνθρωπος ειναι και απο οτι φαίνεται αυτη η σχέση θα πάει μέχρι γάμο ...
    εντάξει !!!
    ρίχνω λοιπόν τα χαρτιά (υποψιν , επηρεασμένη οτι θα δω γάμους και μια καλή σχέση , όπως μου έχει εξηγήσει η φίλη μου) ...
    φρίκαρα παιδιά, είδα μια σχέση χάλια ...γιατι ? γιατι ο τύπος είχε άλλη και την κορόιδευε την φίλη μου , ήταν ενας χαρακτήρας μάλλον μισογύνης και απλά τον ενδιέφερε να έχει γκόμενες χωρίς συναίσθημα ...δεν αγαπούσε καμία ...
    δεν ήξερα τι να της πω είχα δει τα πάντα και δεν ήξερε πως να της το πω ...
    της είπα λοιπόν να μην δώσει σημασία σε αυτα που θα ακούσει γιατί μπορεί να κάνω λάθος...
    δυστυχώς δεν χρειάστηκε να περάσει παρα μια εβδομάδα και η φίλη μου τον έπιασε στα πράσα ....

όσον αφορά το τι σημαίνουν τα χαρτιά όταν πέφτουν μόνα τους στο κάτω μέρος ...των σταδίων ...
    λοιπόν αν πέσει μόνο του το 2αρι σημαίνει οτι το κρεβάτι μας ειναι άδειο καταλαβαίνετε τι εννοώ!!!
    όταν πέσει το 3αρι μόνο του σημαίνει οτι ο δρόμος μας ειναι κλειστός δηλαδή οτι δεν θα πάμε πουθενά ...θα μείνουμε σπίτι , αν αυτο βγαίνει συχνά σημαίνει οτι συχνά αυτο τον καιρό θα την βγάζουμε σπίτι
    αν βγεί μόνο του το 4αρι σημαίνει οτι το χαρτί τους δεσμού δεν σμίγει με άλλο ακομα κι αν εχουμε σχέση δεν αισθανόμαστε οτι έχουμε ΤΟΝ δεσμό ...
    όταν το 5αρι ειναι μόνο του ειναι η καρδιά μας κλειστή ...μόνη της
    όταν το 6αρι ειναι μόνο του , δηλωνει ενα ξεσήκωμα χωρίς συγκεκριμένο προορισμό ...αυτο σημαίνει οτι νιώθουμε ξεσηκωμένοι αλλά όχι για να κάνουμε κάτι συγκεκριμένο
    όταν το 7αρι ειναι κλειστό , μόνο του δηλαδή αυτο σημαίνει οτι προς το παρόν δεν μας φτάνει τίποτα ενα "μέλλον" που δεν έχει κάτι καινούριο να δεχτεί άμεσα...
    όταν το 8αρι ειναι μόνο του αυτό σημαίνει οτι θα έχουμε καταπιεί τη γλώσσα μας δεν έχουμε κάτι να πουμε και δεν θα μιλάμε...
    όταν η ντάμα πέσει μόνη της τότε θα δείχνουμε μόνη ...οι άλλοι αυτο θα βλέπουν και τις περισσότερες φορές αυτο κι είναι οτι θα είμαστε μόνη, μόνη στο σπίτι, μόνη χωρίς φίλους, μόνη στη βόλτα...
    όταν ο Βαλές πέσει μόνος τότε δηλώνει την μοναχική ψυχή ...που ακόμα και σχέση να έχουμε αισθανόμαστε μόνοι...μέσα μας

ότι απορία έχετε μου λέτε!!!

Page 42 of 47 FirstFirst ... 32 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)