- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 24
-
08-05-2005, 11:18 PM #1
Το επίπεδο της ελληνικής αστρολογίας
Είμαι ένα καινούργιο μέλος σε αυτό το forum και θέλω να χαιρετήσω όλους τους φίλους (είναι μία πολύ γλυκειά, "υδροχοίστικη" αίσθηση αυτή του να μοιράζεσαι την αγάπη σου για την αστρολογία με τόσους πολλούς ανθρώπους εδώ). Χάρηκα που το είδα το horoscope.gr, γιατί είμαι μέλος σε πολλά αντίστοιχα forum του εξωτερικού, από το 1994 και τώρα μπορώ επιτέλους να συμμετέχω και σε ένα της πατρίδας μου.
Ηθελα να σας βάλω ένα θέμα σχετικά με το επίπεδο της αστρολογίας στη χώρα μας. Πιστεύετε ότι είναι υψηλό ή ότι χρειάζεται να γίνουν πολλά σε αυτόν τον τομέα; Τι νομίζετε ότι θα έπρεπε να γίνει για να βελτιωθεί το επίπεδο της αστρολογίας στη χώρα μας;
Ολοι μαζί είμαστε ένα μεγάλο μυαλό και πάντα από τους ανοιχτούς διαλόγους βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα για όλους.
-
08-05-2005, 11:57 PM #2
Re: Το επίπεδο της ελληνικής αστρολογίας
Καλησπέρα paranetelon.Ειμαστε δύο νέα μέλη με ίδια ενδιαφέροντα (όσον αφορά την Αστρολογία τουλάχιστον) μόνο που απο ότι καταλαβαίνω εσύ έχεις περισσότερεσ γνώσεις απο μένα.Εγώ ειμαι πολύ ερασιτέχνης αλλά πολύ σχολαστική με την ανθρώπινη συμπεριφορά σε συνδιασμό με το ζώδιο και τον ωροσκόπο του καθενός.Με βοηθά και εργασία μου στο να παρακολουθω ανθρώπινες συμπεριφορές μια και εργαζομαι σε πολυ μεγάλη Εταιρεία με πολυ προσωπικο και παρα μα παρα πολυ κόσμο καθημερινά.Οσο για το θέμα που έβαλες προ συζήτηση ένα έχω να πώ : ο περισσότερος κόσμος είναι άσχετος,λίγοι τα πιστεύουν και πολύ λιγότεροι τα κατανοούν.Οσο για το τι μπορεί να γίνει για αυτό δεν ξέρω.Μήπως να εμπαινε σαν σχετική διδασκαλία στα σχολεία;
-
10-05-2005, 03:00 AM #3
Αγαπητοί φίλοι
Σας χαιρετώ σαν νέα μέλη και ελπίζω να έχετε μία ενεργό και γόνιμη συμμετοχή στο φόρουμ αυτό, που δημιουργήθηκε με αγάπη για την αστρολογία και τη μεταφυσική έρευνα.
Αυτό που θα ήταν καλό για την αστρολογική γνώση, είναι να ασχολούνται μαζί της, άτομα με αναπτυγμένη την ανιδιοτέλεια πάνω από όλα. Να κατανοηθεί από όλους, πως η αστρολογία βοηθά στην αυτογνωσία μας και σαν τέτοιο μονοπάτι πρέπει να μελετηθεί. Η πρόγνωση είναι ένας μόνο μικρός κλάδος της, στους τόσους σημαντικούς που διαθέτει. Πρέπει να μη βιαζόμαστε, αλλά να ερευνάμε και να μελετάμε πολύ, ώστε να εμβαθύνουμε και να συλλάβουμε τα βαθύτερα νοήματά της.
Δυστυχώς, δεν υπάρχει μία μέριμνα, μία "αρχή" που να ελέγχει όσους ερμηνεύουν επαγγελματικά ένα χάρτη, αλλά ακόμη περισσότερο όσους θεωρούνται δάσκαλοι της αστρολογίας. Φυσικά υπάρχουν ικανοί και καταξιωμένοι, αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που θα έπρεπε να κάνουν πρώτα την αυτοκριτική τους.
Πάντα όμως, κάποιοι θα κρατούν τον πυρσό της Αλήθειας, κι όποιος είναι έτοιμος να τον δει, θα βρει το κατάλληλο άτομο...
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
10-05-2005, 01:09 PM #4
Αγαπητή Λίλια, είναι τόσα πολλά που πρέπει να γίνουν στην αστρολογία στη χώρα μας. Προσωπικά πιστεύω ότι το επίπεδο της ελληνικής αστρολογίας είναι εξαιρετικά χαμηλό (μην ξεχνάμε ότι ουσιαστικά στη χώρα μας γεννήθηκε η αστρολογία και έπρεπε να είμαστε πολύ μπροστά). Στην Ελλάδα βασιλεύει εδώ και χρόνια η εμπορική αστρολογία, και εκείνη των πρωινών μαγκαζίνο της τηελόρασης (που σίγουρα βοήθησε τη μέση νοικοκυρά να μάθει 2 πράγματα, αλλά από ένα σημείο και μετά αυτό το "mondus vivendi" της ελληνικής αστρολογίας λειτουργεί ανασταλτικά για την πρόοδο της αγαπημένης μας επιστήμης - και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που εμποδίζουν σδε τελική ανάλυση την αστρολογία να γίνει επιστήμη). Στο εξωτερικό υπάρχουν επίσημες, κεντρικές ομοσπονδίες αστρολόγων, γίνονται συνέδρια, πρωτοποριακές έρευνες, γράφονται αξιόλογα άρθρα στα περιοδικά! Εδώ τίποτε από αυτά. Η ελληνική αστρολογία είναι εδώ και δεκαετίες αγκυλωμένη στην εμπορική, "ταροτζίδικη" και "πρωινατζίδικη" μορφή της (επειδή με αυτή τη μορφή εξυπηρετεί συγκεκριμένα πρόσωπα, που έχουν τη δύναμη και ελέγχουν τα πράγματα). Από εκεί και πέρα κάθε διαφορετική "φωνή" που προσπαθεί να πει κάτι πνίγεται εν τη γεννέσει της, επειδή δεν εξυπηρετεί αυτή τη συγκεκριμένη μορφή αστρολογίας που έντεχνα έχει επιβάλει το "ιερατείο" των γνωστών, εμπορικών ελλήνων αστρολόγων. Ετσι, η ελληνική αστρολογία έχει καταντήσει σε διεθνές επίπεδο να μην έχει τίποτε το απτό να προσφέρει (πόσους έλληνες αστρολόγους γνωρίζετε που έχουν κάνει μία πρωτότυπη έρευνα και έχουν δώσει διαλέξεις σε κάποιο διεθνές αστρολογικό συνέδριο, που συνήθως είναι εξαιρετικά ποιοτικά και πρέπει να έχεις προχωρημένες γνώσεις για να σου αναθέσουν διάλεξη). Ζούμε στο δικό μας μικρόκοσμο, στο χωριό μας, αλλά η διεθνής αστρολογική κοινότητα σχεδόν αγνοεί την Ελλάδα, αφού έξω δεν ξέρουν κανένα, σχεδόν, από τους δικούς μας αστρολόγους, ούτε κάποιο αξιόλογο σύγχρονο ελληνικό αστρολογικό βιβλίο, ούτε κάποια πρωτότυπη ελληνική εργασία ή έρευνα! Εξω είναι σα να μην υπάρχουμε!
Paranatelon
-
11-05-2005, 03:04 AM #5
Αγαπητέ paranatelon
Φαίνεστε πως ασχολείστε εδώ και χρόνια με την αστρολογική γνώση, όπως κι εγώ. Η ανησυχία σας μου φαίνεται εύλογη, αλλά δεν πιστεύω πως είναι ανάγκη να αποδεικνύουμε πάντα στους άλλους κι ιδιαίτερα έξω αν είμαστε σε κάτι ικανοί. Ο καθένας ακολουθεί το μονοπάτι της αυτογνωσίας και μπορεί να φωτίσει τις καρδιές έστω και λίγων ανθρώπων που αναζητούν την Αλήθεια. Αυτοί που αναζητούν, θα βρουν τον ικανό, ο οποίος δεν φαντάζει στα περιοδικά και στην τηλεόραση, όπως πολύ ωραία περιγράφετε. Οι πολλοί δεν θέλουν την αληθινή και υπεύθυνη γνώση.
Λόγω του ότι διδάσκω πολλά χρόνια, δυστυχώς μόνο ένας μικρός μαθητών έρχεται να μάθει για την ίδια την αστρολογία. Μόνο λίγοι έχουν αληθινό μεράκι. Είναι λυπηρό όταν ψάχνουν για εύκολες λύσεις πρόγνωσης και ανάλυσης. Αλλά είναι τόσο συγκινητικό, όταν βλέπεις έστω και τους λίγους αληθινούς ερευνητές να σου ζητούν περισσότερη γνώση... Αυτό και μόνο σε κάνει να προσπαθείς να γίνεις καλύτερος και να μάθεις περισσότερα για να δώσεις σε όσους θέλουν να ακούσουν.
Όσο για τα συνέδρια και τις διαλέξεις συμφωνώ, υπάρχει ένας ιδιόρρυθμος ανταγωνισμός, καθόλου υγιής στην Ελλάδα, αλλά όχι μόνο σ' αυτόν τον χώρο. Αλλά από την άλλη πλευρά, σκεφθείτε, πως είμαστε μόνο μία μικρή χώρα, με κατοίκους όσους μία πόλη της Αγγλίας ή της Αμερικής. Πόσοι να βρεθούν με ίδιες απόψεις, να κάνουν μία σωστή ερευνητική ομάδα? Θα ήταν πολύ ωραίο, αλλά λίγο ουτοπιστικό... Μακάρι να συμβεί, όμως. Το εύχομαι!
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
11-05-2005, 03:37 PM #6
Οταν δίνω έμφαση στο πως μας βλέπουν έξω το κάνω για να συνειδητοποιήσουμε το ποιο είναι το σημερινό πρόσωπο της ελληνικής αστρολογίας (οι ξένοι, οι άλλοι, επέχουν εδώ τη θέση του έβδομου οίκου στην αστρολογία. Οι σχέσεις μας με τους άλλους - και ιδιαίτερα οι στενές εκείνες - είναι ένας βασικός δρόμος για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας. Σαφώς είναι και η αυτογνωσία, αλλά αν δεν "καθρεπτιστούμε" πρώτα σε κάποιους άλλους ανθρώπους είναι εξαιρετικά δύσκολο - αν όχι αδύνατο - να καταφέρουμε να πετύχουμε αυτογνωσία. Για τους ξένους, λοιπόν, η σύγχρονη Ελλάδα είναι σχεδόν ανύπαρκτη στο διεθνές αστρολογικό "γίγνεσθαι", δεν έχει "πρόσωπο". Κάτι σημαίνει αυτό...).
Διαφωνώ με το ότι επειδή είμαστε μία μικρή χώρα δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά στην αστρολογία. Και η Δανία π.χ. είναι μία μικρή χώρα, αλλά ξέρεις πόσο προηγμένη είναι στην αστρολογία , πόσα ποιοτικά βιβλία και αστρολογικά περιοδικά κυκλοφορούν εκεί, πόσα εθνικά και διεθνή συνέδρια γίνονται, πόσες έρευνες και τέλος τι καταπληκτική ομοσπονδία αστρολόγων έχει; Η Νορβηγία επίσης, για να μη μιλήσω για την Ελβετία. Προσωπικά έχω ζήσει αρκετά στην Ευρώπη και ειδικά στην Ιταλία. Εκεί, αν δεν περάσεις ειδικές εξετάσεις - που βρίσκονται υπό την αιγίδα της ιταλικής ομοσπονδίας αστρολόγων - και αν δεν γίνεις μέλος αυτής της ομοσπονδίας - που για να γίνεις πρέπει να κατέχεις την αστρολογική γνώση - δεν μπορείς να φέρεις τον τίτλο του αστρολόγου!
Τέλος, θέλω να σου πω ότι η αλήθεια δεν επισκέπτεται πάντα αυτούς που την αναζητούν, γιατί οι άνθρωποι χάνονται συχνά στο "δάσος" και χρειάζονται ανθρώπους γύρω τους για να τους καθοδηγούν.
PARANATELON
-
12-05-2005, 02:15 AM #7
Αγαπητέ φίλε
Ενδιαφέρουσες οι απόψεις σας, αλλά ο καθρέφτης μας μέσω των άλλων, δεν είναι απαραίτητα και μόνο το αστρολογικό γίγνεσθαι. Οι άλλοι, δηλαδή ο 7ος, συμπεριλαμβάνει τον καθένα εκτός από εμάς. Ας φροντίσουμε να αναγνωριστούμε σαν οντότητες μεταξύ μας κατ΄αρχήν και βλέπουμε το εξωτερικό. Οι χώρες που αναφέρετε έχουν περισσότερο πληθυσμό και επαφές ποικίλες και δεσμούς με άλλες (οι Σκανδιναβικές χώρες, για παράδειγμα, είναι συνδεδεμένες, κάνουν ένα σύνολο- η Δανία είναι σχετικά μικρή, αλλά όχι μόνη). Εμείς εξακολουθώ να είμαι της άποψης πως δεν έχουμε ίδιες ευκαιρίες.
Ωστόσο, μπορούμε να έχουμε επαφές με ξένους σημαντικούς αστρολόγους, όπως κάνουμε κι εδώ στο φόρουμ, είτε για να προβάλλουμε άρθρα τους με την άδειά τους, είτε για να γίνουμε όλο και καλύτεροι.
Όσο για τον αναζητητή της Αλήθειας, επειδή πιστεύω στην μεταφυσική πλευρά κάθε θέματος και την αστρολογία την θεωρώ αναπόσπαστο κομμάτι της μεταφυσικής γνώσης, όποιος χάνεται στον δρόμο, δεν είναι έτοιμος να βρει τη γνώση. Θα χαθεί, ακόμη κι αν έχει τον καλύτερο δάσκαλο. Απλά, δεν θα έχει ικανότητα να τον ακούσει.
Όποιος είναι εσωτερικά έτοιμος, βρίσκει την κατάλληλη ώρα, τον κατάλληλο άνθρωπο. Το έχω δει πάμπολλες φορές. Ξέρετε, συχνά, δεν είναι το τι προβάλλουμε σαν επιθυμία μας, αλλά τι ωριμότητα έχει μέσα βαθιά η ψυχή μας. Και η ώριμη ψυχή ξέρει και επιλέγει. Ή, αν θέλετε, ακόμη κι αν κάνει λάθος, θα το καταλάβει, θα διδαχθεί και θα το διορθώσει. Δεν θα σταματήσει στο λάθος. Θα συνεχίσει μέχρι να βρει το δικό της σωστό μονοπάτι.
Είναι αυτό που έγραψε ένας αγαπημένος μου συγγραφέας "Όταν επιθυμούμε κάτι αληθινά, το Σύμπαν συνομωτεί να μας το δώσει!"
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
12-05-2005, 06:04 PM #8
Αγαπητή Λίλιαν,
βασική αποστολή εμάς των ανθρώπων που αγαπάμε την αστρολογία είναι να διαχωρίζουμε την "ήρα" από το σιτάρι, και όχι να τα αναμειγνύουμε έτι περισσότερο! Σαφώς και η αστρολογία δεν ανήκει στον χώρο της μεταφυσικής (όπως ανήκει π.χ. η παραψυχολογία). Η αστρολογία επαληθεύεται πειραματικά (μπορούμε να αποδείξουμε πειραματικά ότι ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου βρίσκεται σε συνάφεια με τον χάρτη του ή ότι τα σηματικά γεγονότα της ζωής του συνέβησαν όταν δεχόταν κάποιες ιδιαίτερες, σημαντικές πλανητικές όψεις. Στη μεταφυσική δεν υπάρχουν τέτοιου είδους αποδείξεις).
Οσο για το άλλο που γράφεις "όποιος χάνεται στον δρόμο, δεν είναι έτοιμος να βρει τη γνώση" ακούγεται λιγάκι απόλυτο, και ότι είναι απόλυτο δεν μπορεί να περιέχει την αλήθεια. Αλλωστε, εμείς οι άνθρωποι δεν είμαστε "νησιά", αλλά "ήπειροι", συνδεόμαστε οι μεν με τους δε και αλληλεπιδρούμε (αυτό το αξίωμα, άλλωστε, εκφράζει και η αστρολογία, που είναι ένας "υδροχοίστικος" τομέας, ολιστικός και όχι "κατακερματιστικός" δηλαδή). Ας μην κρίνουμε, λοιπόν, έτσι απολυταρχικά τους ανθρώπους.
Paranatelon
-
12-05-2005, 08:26 PM #9
Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον τον γόνιμο διάλογο μεταξύ σας! Θα συμφωνήσω όμως με την κα Σίμου. Η ποιότητα της ελληνικής Αστρολογίας είναι εμφανέστατη στα θέματα των σχετικών περιοδικών. Ο ιδιόρρυθμος ανταγωνισμός, όπως λέει, διακρίνεται το ίδιο από την απουσία ενός θεσμικού οργάνου, επαγγελματικού φορέα, όπως θέλετε πείτε το.
Εγώ είμαι πελάτης, όχι αστρολόγος, και κρίνω από αυτά που βλέπω! Και αν θέλω να συγκρίνω το επίπεδο των ελλήνων αστρολόγων, για να επιλέξω τον κατάλληλο, αφού υποθέτω δεν υπάρχει κάποιος επίσημος φορέας αξιολόγησης, θα πρέπει να πληρώσω αρκετά, να "χαθώ" σε διάφορες προγνώσεις και να περιμένω να επαληθευτούν σε βάθος χρόνου.
Η αναβάθμιση του επιπέδου λοιπόν, εξαρτάται ΑΜΕΣΑ από τους ίδιους τους Αστρολόγους. Ξεκινήστε από εκεί καλύτερα. Από το ατομικό επίπεδο. Στο Horoscope, είχα την ευκαιρία να βρω αρκετά στοιχεία προς την κατεύθυνση αυτή, τουλάχιστον να μπορώ να κάνω μια βασική αξιολόγηση. Και πιστεύω πως οι σωστοί αστρολόγοι, εργάζονται αθόρυβα και δεν τυρβάζουν για αυτή την περίφημη Γνώση που εξ αποκαλύψεως κατέχουν (!!!!). Τους αντιλαμβάνομαι από τις σαφείς τους απαντήσεις, την δομή της σκέψης τους, το πνευματικό τους υπόβαθρο, την ειδίκευσή τους σε άλλες επιστήμες, πλην της αστρολογίας.
Γιατί δεν αρκούν μόνο οι πλανητικές διελεύσεις. Η διαχείριση των γεγονότων που επιφέρουν, είναι εξ'ολοκλήρου δική μας! Και το σημαντικότερο έργο ενός αστρολόγου είναι η συμβουλευτική. Αυτό το επίπεδο ζητώ ως πελάτης.
Οποιος δεν είναι ΕΤΟΙΜΟΣ να βρει τη γνώση, πραγματικά χάνεται στο δρόμο, γιατί απλά ακολουθεί άλλα μονοπάτια. Ισως τη βρει, ίσως όχι. Δική του η επιλογή. Και αν χαθεί, είναι ακριβώς γιατί δεν μπορούσε να ακούσει τον Δάσκαλο. Δεν βρίσκω κάτι "απόλυτο" σ' αυτό. Ούτε καν "απολυταρχικό", η απολυταρχία μου θυμίζει την απόλυτη προσωποπαγή κοσμική εξουσία, το L'etat ce moi, του Λουδοβίκου.
Υπάρχει ένα καταπληκτικό κείμενο, στο Συμπόσιο του Πλάτωνα, στον Επίλογο (μτφρ Ι. Συκουτρή, εκδ.Εστία) όπου ο μέγας, διάσημος και φέρελπις Αθηναίος Αλκιβιάδης πλέκει το εγκώμιο του δασκάλου του Σωκράτη (τον οποίο δεν "άκουσε" ποτέ). Ο Αλκιβιάδης, όπως ομολογεί, έχοντας "εξαιρετικήν ιδέαν δια την δύναμιν της καλλονής" του, πρότεινε στο Σωκράτη να του χαρίσει την εύνοιά του "για να μάθει όλα όσα εγνώριζεν εκείνος ". Και ατάραχος ο Δάσκαλος απάντησε:
Προφανώς ένα κάλλος απερίγραπτον θα διακρίνεις μέσα μου, ανώτερον παρά πολύ από την ωραίαν σου μορφήν. Αυτό λοιπόν βλέπεις και δι' αυτό θέλεις να συντροφεύσωμεν και να κάμωμεν ανταλλαγήν καλλονής. Ετσι αποβλέπεις να πραγματοποιήσης εις βάρος μου κέρδος όχι ασήμαντον. Ζητείς ν' αποκτήσης εις αντάλλαγμα του φαινομενικού το κάλλος το αληθινόν, και το σ΄χεδιόν σου είναι πράγματι χάλκινα να δώσης και χρυσά να πάρης. Είναι γνωστόν, του πνεύματος η όρασις αρχίζει να βλέπη οξυδερκέστερα, όταν η όρασις των οφθαλμών πλησιάζη να παρακμάση και συ απέχεις ακόμη απ΄αυτό πολύ".
Στην δίκη του Σωκράτη, οι κατήγοροι ως επιχείρημα για την βλαβερή διδασκαλία του Σωκράτη, ανέφεραν τον βίο και την πολιτεία του μαθητή του Αλκιβιάδη ο οποίος αν και δοξάστηκε εντούτοις επέφερε πολλά δεινά στους Αθηναίους. Ηταν μια τραγική εξαίρεση που ωστόσο ο δάσκαλός του είχε από νωρίς προβλέψει.
Δική σας η επιλογή λοιπόν για την αναβάθμιση του ελληνικού χώρου, και δεν νομίζω πως είναι ουτοπία. Απλά πρέπει να παραμεριστούν οι ιδιόρρυθμοι ανταγωνισμοί, για το κοινό όφελος και για την διάδοση της περίφημης γνώσης. Εσείς είστε οι φρουροί και του προσωπικού και του συνολικού γοήτρου της Αστρολογίας.
ΦυλλένιαBιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"
-
14-05-2005, 01:15 AM #10
Το μόνο που έχω να προσθέσω σε όσα ανέφερε το αγαπητό μας μέλος fyllenia, με το οποίο συμφωνώ ανεπιφύλακτα, είναι πως η αστρολογία είναι ένα μονοπάτι αυτογνωσίας και επομένως έχει μεταφυσική διάσταση. Υπάρχει και η εσωτερική αστρολογία και η μεταφυσική προσέγγιση των πλανητών και του συνόλου του χάρτη. Δεν είναι λοιπόν, κάτι το εξωτερικό η αστρολογία, αν κι έτσι χρησιμοποιείται σήμερα από την πλειοψηφία.
Δικαίωμα του καθενός είναι να την θεωρεί εξωτερική ή εσωτερική στην διάστασή της. Εξαρτάται από το τι ψάχνει ο ίδιος. Είναι όμως μεταφυσική κι όχι παραψυχολογική. Το ένα δεν έχει σύνδεση με το άλλο. Η μεταφυσική διάσταση της γνώσης αφορά την εμβάθυνση και την εσωτερική λειτουργία της ύπαρξής μας, την επανεσάρκωση και τους λόγους που μας ωθούν σ΄αυτή. Η αστρολογία είναι τόσο πλούσια που όλα αυτά τα περιέχει.
Στο κάτω-κάτω, επειδή ο λόγος πρέπει να μην έχει αντίλογο, παρά για να βγει κάτι εποικοδομητικό, πιστεύω πως από την πλευρά του όποιος ενδιαφέρεται, κάνει κάτι θετικό για την αστρολογία εδώ, ή όπου κι αν ζει. "Ο έχων ώττα ακούει" και θα προσέλθει. Όταν η ψυχή έχει ωριμάσει για να δεχθεί. Αλλιώς θα περιμένει την δική της ώρα.
Αν είχαμε ολοκληρωθεί, δεν θα ήμασταν προφανώς εδώ. Ή θα ήμασταν μόνο σαν μεγάλοι Δάσκαλοι, σαν αυτούς που κατέβηκαν ανά περιόδους. Επομένως, οι περισσότεροι από μας, ερευνητές, κάνουμε τα λάθη μας, τα αναγνωρίζουμε όταν ωριμάσουμε και προσπαθούμε να εξελιχθούμε.... Έτσι απλά...
Αντί να κριτικάρουμε, ας προσπαθούμε και το έργο μας θα βοηθήσει κι άλλους. Σιγά ίσως, αλλά σταθερά.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.