- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Μπορεί η Αστρολογία να κάνει πρόβλεψη;
- Voters
- 244. You may not vote on this poll
-
Σίγουρα μπορεί
141 57.79% -
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί
18 7.38% -
Δεν είμαι σίγουρος/η
85 34.84%
Results 421 to 430 of 497
Thread: Τι είναι η Αστρολογία
-
13-10-2006, 05:10 PM #421
-
13-10-2006, 05:14 PM #422
-
13-10-2006, 06:00 PM #423
Re: Τι είναι η Αστρολογία
Από τις 2 μεριές τα πράγματα. Καμιά 50αρια 60 αρια και φεύγα ποστ πιο πάνω πρωτος ο Μαντάς γράφει να ξεκαθαρίσουμε ότι η αστρολογία δεν είναι θρησκεία. ΝΝΝΝΝΝΤΟΥ μέχρι τα σημερινά ποστ γράφουν "Αρα η αστρολογία είναι θρησκεία".
¶λλΟΝ παράδειγμα: Μαντάς και ¶ρχος. Οκ Οκ κύριοι μαζεύτε κάποιες ερωτησούλες και είμαστε στη διάθεσή σας γιατί δεν έχουμε χρόνο να διαβάζουμε ένα κουβά ποστ. Έκατσε κανείς να τις ομαδοποιήσει;; ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
ΤρίτΟΝ φίλος που δεν ήρθε για ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ στην αρχή άρχισε τα του λιμανιού. Σου λέει στον υπολογιστάκο μου είμαι κανείς δε με ξέρει να κάνω μια πλακίτσα στις ανόητες ανόητους. Μετά έγινε λίγο πιο κόσμιος. Μετά ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥ του βγήκε η συγγένεια με τον παπα Τσάκαλο άρχισε να γράφει για φασίστες και εμετούς αηδίας, πήρε τον πούλο (με την καλή έννοια) και πήγε στο δημοκρατικό άλλο χώρο που αν ήθελα θα έλεγα ότι αποτελείται από μπανιστηρτδίδες ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ λέω και συνέχισε το κατηγορώ του Εμίλ Ζολά.
Οκ τέλος για σήμερα λίγο ανακωχή από τα ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.
Απορία: Οικογένεια δεν έχετε; Προσωπική ζωή; Όλο μέσα στο myhoroscope σας βλέπω. Δεν λέω, δεν είναι κακΟΝ αλλά και κανα καφεδάκι στον αέρα;
Α ναι ξέρω καμια χιλιάδα σάιτ αστρολογίας.
Οργανώνουμε ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ καμια σταυροφορία, κανα ντου, κανα γιουρουσάκι έτσι για να σπάει η μονοτονία;
ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ
ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ
ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
Βγήκε και σήμερα το μεροκάματο. Σώννννννν, αύριο πλΕαΓίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
13-10-2006, 06:21 PM #424
50 και τέλος,
Δεν έχετε καταλάβει τιποτα. Λυπάμαι
Καλη σας τύχη...
-
13-10-2006, 06:24 PM #425
-
13-10-2006, 06:31 PM #426
Αχ Αχ Αχ!!!!
Μολις δεχτηκα ενα βαθμο ποινης απο του διαχειριστας για αναρμοστη γλωσσα και συγκεκριμενα αυτα που ειχα πει για τις μπανανες.
Πραγματικα δεν ξερω τι να πω. Αν οντως καποιος θιχτηκε ζητω ταπεινοτατα συγνωμη.
Απο δω και περα μονο με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ομως!!!!!
Παντως βρε dell piero δεν μπορω να σε καταλαβω. Εσυ δεν εισαι που μου ελεγες να κρατησουμε τους τονους χαμηλα?? Ετσι κρατιουνται?? Μα το θεο με εφερες στο χειλος της καταστροφης. Στο τσακ κρατηθηκα να αρχιζω να βριζω θεους και δαιμονες!!!!
Εχω την εντυπωση οτι οποιος εχει την μιγα μιγιαζεται και την σφιγγα σφιγγεται!!!
Μεχρι τωρα μονο με λογικα επειχειριματα προσπαθω να μιλησω αλλα απαντηση δεν παιρνω.
Λες οτι ο Κ Μαντας και ο Κ. Αρχος δεν μπορουν να απαντησουν λογω του μεγαλου αριθμου μυνηματων. Καλως το δεχομαι.
Ας παρουμε ως καινουργια αφετερια το αρθρο του Andrew Fraknoi και ας μιλισουμε πανω σε αυτο.
Βεβαια να μην ξεχναμε οτι ασχετως το τι θα γινει ακομα περιμενουμε μιαν απαντηση απο τον Κ. Αρχο στο θεμα της ηλιακης δραστηριοτητας. Θεμα συγκεκριμενο και χωρις ΠΟΛΛΑ POST.
Αληθεια γιατι δεν απαντα???Όποιος ακολουθεί τον όχλο, σύντομα χάνεται σΆ αυτόν....
-
13-10-2006, 06:31 PM #427
Επίσης στο καλό ειλικρινά απόλαυσα κάποια ποστ φιλαράκι! :bigsmile:
ΑΛΛΑ τώρα θα αρχίσω εγώ.....
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΡΧΟ; ΜΑΝΤΑ πέσμας τα συμφέροντα. Τι κρύβει το κουτί της Πανδώρας οεο;Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
13-10-2006, 06:34 PM #428
Ό,τι και να κρύβει το κουτί της Πανδώρας....στον πάτο βρίσκεται η ΕΛΠΙΔΑ
-
13-10-2006, 06:35 PM #429
Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...
-
13-10-2006, 06:43 PM #430
Αν θέλεις να βρίσεις θεούς και δαίμονες να το κάνεις. Αλλά όποιος βρίζει και όποιος είναι μάγκας βρίζει στα μούτρα όχι στα φόρα. Όποιος αφήνει υπονοούμενα είναι κατίνα. Και όποιος έχει κότσια λέει απατεώνα ή μοιράζει μπανάνες αντρίκια.
Για τα υπόλοιπα δεν είναι δική μου δουλειά να πω γιατί δεν απαντά ο καθένας στους χρόνους που θέλεις. Σκέφτηκες ότι μπορεί να έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις;
Πέρασε ένα ωραίο κείμενο σήμερα. Όποιος θέλει ας το συζητήσει. Όποιος θέλει να το απαξιώσει. Υπάρχουν εκατοντάδες άρθρα ψυχολόγων ή άλλων πανεπιστημιακών που έχουν αντίθετες απόψεις και που υπάρχουν στο φόρουμ.
Ίσα μέτρα ίσα σταθμά.
Και μόλις διάβασα ότι μέλος της παρείτσας γράφουν απαξιωτικά για μένα στο φόρουμ του αστροβοξ και κανένας δεν έχει στοιχειώδη ευθιξία να τους πει στοπ παιδιά.
Είπαμε φίλε όχι μόνο πορδές κι αντάρες που έλεγε ο παππούς μου.Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 110 users browsing this thread. (0 members and 110 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.