- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Μπορεί η Αστρολογία να κάνει πρόβλεψη;
- Voters
- 244. You may not vote on this poll
-
Σίγουρα μπορεί
141 57.79% -
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί
18 7.38% -
Δεν είμαι σίγουρος/η
85 34.84%
Results 411 to 420 of 497
Thread: Τι είναι η Αστρολογία
-
13-10-2006, 12:22 PM #411
-
13-10-2006, 12:30 PM #412
Re: Τι είναι η Αστρολογία
Είπες να μην ασχοληθείς αλλά ασχολήθηκες. Η σταθερότητα του χαρακτήρα σου είναι χαρακτηριστική.
Δεν χρειάζεται να απαντηθεί τίποτα διότι πρώτον μόνος σου δηλώνεις απροσδιόριστο φύλλο κάτι που δικαιολογεί την ορμονική αναστάτωση και την υστερία, δεύτερον είσαι ένα ανώνυμο vitual cartoon που δικαιολογεί τη συμπεριφορά του και τρίτον ούτε αποδείξεις έχεις και ως ο/η Μήτσος μια χαρά καλύπτεσαι.
Οι αποτυχημένοι πανεπιστήμονες έχουν όνομα και κότσια να εκτίθενται.
Τα αφελή μέλη και οι απατεωνιές του σάιτ δεν σχολιάζονται με λόγια.
Είτε άντρας, είτε γυναίκα, είτε ομοφυλόφιλη συμπεριφορά έχεις επιλέξει στην προσωπική σου ζωή δε με ενδιαφέρει. Αν όμως έχεις τσίπα με το ονοματάκι σου χώσε ελεύθερα.
Ο λογαριασμός απενεργοποιείται για 2 εβδομάδες. Οι ενστάσεις υποβάλλονται επώνυμα στον διαχειριστή με e-mail.
Και το αισχρό είναι στο παιχνίδι. Το κατέθεσες επανειλημμένα. Να σταματήσουμε τους χαρακτηρισμούς πλέον;
Είσαι σε ένα ανοιχτό χώρο. Μπουκάρεις και αρχίζεις να χαρακτηρίζεις. Αν κάποιος σου φέρει ένα μπουκάλι στο κεφάλι θα είναι αυταρχικός;
Μπούκαρε, συζήτησε και διασκέδασε ή εκνευρίσου. Μέχρι εκεί όμως. Όχι πιστολίδια και ιαχές.Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
13-10-2006, 12:41 PM #413
-
13-10-2006, 12:44 PM #414
Αγαπητέ Pentraks, το κείμενο είναι στην κεντρική σελίδα πρώτο πρώτο...
Σου παραθέτω και το λινκ: http://www.myhoroscope.gr/%F3%F5%E6%...DF%E1%F2-2931/
-
13-10-2006, 12:55 PM #415
Ευχαριστώ DrMaroulita, αλλου έψαχνα τελικά.
Το forum ειναι πραγματικά τεράστιο!
-
13-10-2006, 02:36 PM #416
Να ρωτησω κατι αλλο τους φιλους που τσακωνονται τελικα μαλλον με τον εαυτο τους προσπαθωντας να νιωσουν ισχυροι και εξυπνοι καλυπτομενοι πισω απο την ανωνυμια τους και την υλικη τους απουσια (τους δικαιολογω εν μερη γιατι μπορει να αντιδρουν ετσι γιατι στην "πραγματικη ζωη" νιωθουν κατωτεροι).Αμφισβητειτε οτι υπαρχουν φαινομενα τα οποια δεν εξηγουνται επιστημονικα ή τουλαχιστον δεν αποδεινυονται εντελως απο τους επιστημονες?Ή δεν υπαρχουν θεωριες που ενω στην πραγματικοτητα δεν εχουν αποδεικτει χειροπιαστα εχουν θεωρηθει εως δεδομενες και αληθης?Επισης αλλη μια ερωτηση στο παρελθον δεν υπηρχαν πραγματα που τα ειχε αναγνωρισει η επιστημονικη κοινοτητα ως "αληθη" και στο περασμα του χρονου επιβεβαιώθηκε το αντιθετο? Οι επιστημονες ειναι παντογνώστες? Σε καποια πραγματα συμφωνω μαζι σας αλλα δε μου αρεσει καθολου ο τροπος που εκφραζεστε και οι επιδειξεις της υποτιθεμενης και φαντασιωτικης σας "ανωτεροτητα" η ελλειψη μετρου και ποιοτητας της εκφρασης και η απολυτοτητα και αδιαλλαξια που εμφανιζετε. Τιποτα δεν ειναι απολυτο και σιγουρο στον κοσμο που ζουμε και στην ιδια μας τη ζωη δυστυχως ή ευτυχως και κανενας ανθρωπος δεν ειναι θεος για να λυσει ολα τα "μυστηρια" ουτε καν ο επιστημονας
Υ.Γ δεν ειμαι μετενσαρκωση κανενος
χωρις εμπαθειαοσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
13-10-2006, 03:31 PM #417
Κανεις δεν ειναι ανώτερος, που είδες κάτι τέτοιο, και αν φάνηκε ίσως να μη διατυπώθηκε σωστά η να μην ερμηνευτηκε σωστά.
Η ανωνυμία ειναι επιτυχια του internet και πρωωθει την ελευθερια λόγου και εκφρασης χωρίς φόβο και πάθος. Καλως η κακώς έτσι ειναι. Ουτε εχει πορτιερη η εισοδος ουτε ζητα κανεις ταυτότητα. Οπότε ξεχάστε το αυτο. Ο καθένας ειναι ΟΤΙ δηλωσει. so simple.
Ναι υπάρχουν ανεξήγητα γιατι προφανως δεν εχουμε τα μέσα (τεχνολογία,νόηση,μεθόδους κτλ) να τα κατανοήσουμε.Θα έρθει η ώρα τους. Δεν αντιλέγει κανεις. Ομως το συγκεκριμένο και έχει ερευνηθει και υπάρχει πληρως επιστημονική κάλυψη οτι δεν "στέκει"¨,τουλάχιστον οπως παρουσιάζεται, και απο την στιγμη που έχει αμεση επίπτωση σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, δεν μπορει να μείνει έτσι, δηλαδη απλα να το δεχόμαστε.
-
13-10-2006, 04:34 PM #418
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
13-10-2006, 04:55 PM #419
Λοιπόν, τι βλέπω εδώ…..
προς mitsos789
Μπορεί να σας έχουν μπανάρει το λογαριασμό για δυο βδομάδες και να μην μπορέσετε να απαντήσετε, αλλά σύμφωνα με την τακτική σας να απαντάτε 2 η ώρα τη νύχτα ενώ είστε ον λάιν την ώρα που έχω αποστείλει το ποστ μου προς εσάς, εφόσον δείχνετε άνθρωπος που γνωρίζετε και κατέχετε θέματα του νετ αλλά και του σχεδιασμού ενός σάιτ με 10 ευρώ το μήνα (!!!!!!!!!), τότε σίγουρα θα γνωρίζετε ότι ακόμη και αν σας έχουν μπανάρει και εφόσον είχατε κάνει αποσύνδεση, μπορείτε να δείτε αν υπάρχουν απαντήσεις επί του θέματος έστω και σαν επισκέπτης, να διαβάσετε, να προετοιμάσετε τις απαντήσεις σας και να τις παραθέσετε όταν με το καλό ξεμπαναριστείτε. Όπως βλέπετε κυρία mitsos789, δεν είμαι καμιά άσχετη όσον αφορά τα forums και την λειτουργία τους.
Τώρα, εάν και εφόσον θεωρηθεί από τους admins και moderators ότι έχω παραβιάσει τον κανόνα, και επειδή έχει χρησιμοποιηθεί πολύ η ορολογία του ποδοσφαίρου τελευταία, να μου πουν δημόσια ότι είμαι φάουλ, γιατί δεν μπορείτε να ανταπαντήσετε άμεσα, ας φάω κατευθείαν κόκκινη κάρτα για επιθετικό φάουλ προς εσάς ή για αμυντικό φάουλ από μεριάς μου! Δεν έχω κανένα πρόβλημα μιας και έχω πλήρη συνείδηση του τι λέω και γράφω και θα το δεχτώ χωρίς καμιά αντίδραση!
Επί του θέματος:
1ον: το όνομα μου είναι laziali….. λίγο ακόμη και θα με κάνατε λαζάνια, έτοιμα για να μπουν σε προθερμασμένο φούρνο και να ψηθούν στους 200 βαθμούς!
2ον: επειδή έχω δει και σε άλλα fora τέτοιου είδους κατηγορίες για τις ip, δηλώνετε δημόσια και κατηγορείτε δύο άτομα (εμένα και τον κύριο Dell Piero) για διπροσωπία και πλαστοπροσωπία???? ή είναι όλα φαντασίες του μυαλού μου???? Νομίζω πως άνετα μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν έχουμε ίδια ip με νομικό τρόπο, έτσι για την αποκατάσταση της αλήθειας. Ουδεμία σχέση έχω με τον Dell Piero, ούτε προσωπικά τον ξέρω τον κύριο και ούτε σκοπεύω φυσικά να τον γνωρίσω. Δεν είμαι μέλος σε ένα σάιτ για να γνωρίσω ανθρώπους, με την έννοια να τους δω από κοντά- δόξα το θεό έχω πολλούς φίλους, αλλά για να κάνω το κέφι μου, να ανταλλάξω απόψεις και να ασχοληθώ με αυτό που γουστάρω.
Συνεχίζετε να μιλάτε για μούφα μέλη και για οικονομικά συμφέροντα. Βαριέμαι πάλι να γράφω τα ίδια και τα ίδια. Νομίζω πως όλοι εδώ μέσα έχουμε αρκετό IQ για να καταλάβουμε πότε κάποιος άνθρωπος έχει «καλό» και πότε «κακό» σκοπό!
Νομίζω πως είμαι αρκετά κατανοητή….. και ας αποφασίσουν οι admins αν θα φάω ποινή!
Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας.
-
13-10-2006, 05:01 PM #420
Dell Pιerro ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΨΗ
παντου και πάντα υπάρχουν καλοι και κακοί. Αυτο δεν αναιρει την ελευθερία άποψης. Και εφόσον εισαι γνώστης των πραγματων του internet οπως μας έχεις πει, πως γινεται να αγνοείς το μεγαλύτερο πλεονεκτημα του την ΑΝΩΝΥΜΙΑ, σε αυτο οφειλει την μεγάλη εξαπλωση του αδιαμφισβήτητα.
αλλα ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ με οδηγειται ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ εκτος απο το ΘΕΜΑ μας.
ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 85 users browsing this thread. (0 members and 85 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.