- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
-
02-10-2006, 02:50 AM #1
Re: Παχυσαρκία - αίτια και ενδεχόμενη θεραπεία
"Τα σταθερά ζώδια - Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος - έχουν πολύ ισχυρή θέληση. Αν αποφασίσουν να κάνουν δίαιτα, θα τη συνεχίσουν μέχρι να αδυνατίσουν. Από την άλλη, δεν έχουν τη διάθεση να αλλάζουν συχνά και φέρνουν πάνω τους τα περιττά κιλά για πολύ καιρό, μέχρι να βρεθεί μια αιτία για να τους επιβάλλει τη δίαιτα"...............ΘΑ ηθελα την βοηθεια σας σχετικα , επειδη αρχιζω διαιτα 2-10-2006 και απο οτι καταλαβα παιζει σημαντικο ρολο η ημερα που αρχιζει κανεις διαιτα ειδικοτερα οταν αυτη η μερα επηρεαζεται απο την θεση της σεληνης.
Ειμαι σκορπιος , με ωροσκοπο τοξοτη, σεληνη στον καρκινο ,δια στην παρθενο και αφροδιτη στον ζυγο . Δηλαδη ολα τα φαγουδικα ζωδια εχουν πιασει θεσεις σε βασικους μου πλανητες. Εχω 3 ολοκληρα χρονια που οχι μονο δεν μπορω να διατηρησω το βαρος μου αλλα το εχω αυξησει κατα 25 κιλα...Η ερωτηση μου ειναι η εξης.Ειναι καλη ημερα η 2 -10-2006 για αρχη διαιτας? αν οχι πειτε μου σας παρακαλω πια μερα ειναι η καταλληλοτερη μεσα στον οκτωβριο για να αρχισει κανεις μια διαιτα με αποτελεσματα.Ο κοσμος κρεμεται-εντελως ιδιαιτερα σημερα-απο μια λεπτη κλωστη, κι αυτη η κλωστη ειναι η ψυχη του ανθρωπου.(Καρλ Γκουσταφ Γιουνγκ)
-
13-10-2006, 09:21 AM #2
-
13-10-2006, 01:20 PM #3
Σας ευχαριστω παρα πολυ για την συμβουλη Κυρια Κοντη.
Ναι αρχισα αλλα δυστιχως με πληρη αποτυχια, αφου εχασα και με καποια μικρη ιοση αναγκαστικα να σταματισω και να ξαναπαρω παλι τα κιλα μου.Θα δοκιμασω λοιπον την ημερα που επισημαινετε, και ελπιζω να εχω θετικα αποτελεσματα.Ο κοσμος κρεμεται-εντελως ιδιαιτερα σημερα-απο μια λεπτη κλωστη, κι αυτη η κλωστη ειναι η ψυχη του ανθρωπου.(Καρλ Γκουσταφ Γιουνγκ)
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.