s
[Συζήτηση] Τι είναι η Αστρολογία - Page 41
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Μπορεί η Αστρολογία να κάνει πρόβλεψη;

Voters
244. You may not vote on this poll
  • Σίγουρα μπορεί

141 57.79%
  • Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί

18 7.38%
  • Δεν είμαι σίγουρος/η

85 34.84%
Page 41 of 50 FirstFirst ... 31 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... LastLast
Results 401 to 410 of 497
    Όνομα:
    Κορίνα

Re: Τι είναι η Αστρολογία

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ έναν πόλεμο, ένα πεδίο μάχης να έχει δημιουργηθεί μέσα σε ένα σάιτ, που κανέναν δεν έχει πειράξει ενώ το αντίθετο όλο μομφές εισπράττει από άλλους. Το γεγονός ότι, σίγουρα όχι μόνο εγώ αλλά και πολλά άλλα μέλη, έχουμε κουραστεί από αυτή την κατάσταση και μας βάζετε μαχαίρι στο λαιμό να απολογηθούμε για τον λόγο που είμαστε μέλη και συμμετέχουμε και υποστηρίζουμε όσο μπορούμε ο καθένας μας αυτό το σάιτ με έχει εξοργίσει, με έχει βγάλει από τα ρούχα μου. Και δεν θέλω να σταθώ πλέον στα παιδιά που ασχολούνται με την αστρονομία και τις αντίθετες απόψεις τους (το θέμα νομίζω το έχουμε εξαντλήσει και ότι και να λέμε συνεχώς αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια).

Θέλω να σταθώ λιγάκι στις δημοσιεύσεις σας κυρία mitsos789 και στο γεγονός ότι αν δε με απατά η μνήμη μου και άλλο ένα μέλος είπε αυτό που θα πω και γω. Αμφισβητείτε την επισκεψιμότητα του σάιτ, η οποία είναι μεγάλη και θα αναφερθώ παρακάτω στο θέμα αυτό με μια ερώτηση που θα θέσω αφού πρώτα παραθέσω κάποια τρόπο τινά αποδεικτικά στοιχεία………..

Ένα μέλος που είναι γραμμένο στις 5-5-2006 (σχεδόν μισό χρόνο), χωρίς να έχει κάνει έστω μία δημοσίευση και ξαφνικά από το πουθενά στις 11-10-2006 κάνει το πρώτο του ποστ στο θέμα του τι είναι Αστρολογία, εφόσον ελέγχει το σάιτ σε τακτά χρονικά διαστήματα (γιατί αυτή την εντύπωση μου έχετε δώσει) για να δει μπας και κάπου «μαλλιοτραβιούνται», που στη περίπτωσή τη συγκεκριμένη υπάρχει μια έντονη συζήτηση και αμφισβήτηση για την αστρολογία, και δείχνει να είναι γνώστης του αντικειμένου (το έχετε αναφέρει αν δε με απατά η μνήμη μου…που δε με απατά….κάποια πράγματα τα συγκρατώ για να μπορώ να κρίνω), ξαφνικά έρχεστε και επιτίθεστε από το πρώτο σας ποστ για τις διαφημίσεις που φιλοξενεί το σάιτ.

Συγκεκριμένα στο πρώτο σας ποστ στις 11-10-2006 αναφέρετε

Quote Originally Posted by mitsos789
    Θα ηθελα να ρωτησω τοτε γιατι υπαρχουν στην αρχικη σελιδα διαφημησεις του τυπου 090?? Ενω ολοι μεχρι τωρα καταδικαζουν τετοια φαινομενα??
    Λοιπόν, κάθε νοήμων άνθρωπος, άνετα μπορεί να καταλάβει ότι είδατε νταβαντούρι και αμέσως χτυπήσατε, από το πρώτο σας κιόλας ποστ (να σημειωθεί αυτό, και όποιος δεν πιστεύει να το ελέγξει) ότι το σαιτ εξυπηρετεί οικονομικά συμφέροντα μιλώντας συνεχώς για τα 090. Παρατήρησα ότι στα περισσότερα ποστ που έχετε γράψει μέχρι στιγμής αναφέρεστε συνεχώς στα 090. Δεν νομίζω να είναι απλά μια σύμπτωση.

Ενδεικτικά

Quote Originally Posted by mitsos789
    …… όχι να τα διαφημίζουν κι όλας, αλλά να προσφέρουν τις γνώσεις τους σε σας για την ψυχή της μάνας τους και τα 090 που διαφημίζετε....
    …….. σας διαβάζει και σκέφτεται "για να 'χουν τόση επισκεψιμότητα πάει να πει ότι εδώ τα λένε καλά, ας πάρω το 090... που διαφημίζουνε να βρω τη λύση στο πρόβλημά μου"...
    ……. Κι αν από τους 7500 εγγεγραμμένους το 1% παίρνει αυτό το 090 κάθε μία ώρα, τότε τα οικονομικά μεγέθη, αλλάζουν πολύ όσον αφορά τις "αγαθές" προθέσεις αυτών που διαχειρίζονται το site….
    ……Ευχαριστούμε για τους φιλικούς χαρακτηρισμούς περί "ανικανότητας" και ανταποδίδουμε. Και φυσικά είναι αυτονόητο ότι το 090 έχει πολύ ψωμί....
    ……Αν τα "επαγγελματικά" προγραμματάκια χαρακτηρίζονται ως τέτοια από την απόδοσή τους να δείχνουν το σάιτ υπερπλήρες από κόσμο για να τσιμπάν οι αφελείς και να πληρώνουν τα 090 που διαφημίζετε, τότε καλά κάνετε και το πληρώσατε και αφήστε και μας να διαλέγουμε προσεχτικά, από πού και τι πληροφορίες θα διαβάζουμε ή και θα "αγοράζουμε"……
    Λοιπόν…… νομίζω πως είναι εμφανές ότι εδώ πέρα το «έγκλημα» είναι οργανωμένο. Έτσι ξαφνικά όλοι σας χτυπήσατε ένα σάιτ, μέσα στο οποίο κάποια μέλη ευχαριστιούνται και γουστάρουν να διαβάζουν , να συμμετέχουν, να ρωτούν απορίες, να κάνουν το χόμπυ τους βρε αδελφέ.

Προσωπικά, είμαι σχεδόν καθημερινή επισκέπτρια του σάιτ και όποτε το επισκέπτομαι μένω μέσα σχεδόν όλη μέρα. Γιατί πρέπει να κατηγορήσετε ότι τα μέλη είναι πλασματικά εφόσον εγώ και όποιο άλλο μέλος, είμαι μέσα γιατί έχω dsl και γουστάρω να έχω όλη μέρα τον υπολογιστή μου ανοιχτό??? Μήπως θέλετε να σας στείλω και έναν λογαριασμό της ΔΕΗ για να σας αποδείξω ότι το ποσό που πληρώνω οφείλεται στην μεγάλη κατανάλωση ρεύματος του υπολογιστή μου???? Σίγουρα πολλά μέλη εδώ μέσα έχουν dsl σύνδεση γιατί πλέον η απλή είναι και πιο ακριβή για κάποιον που γουστάρει να κάθεται 2 και 3 και όσες ώρες θέλει κάθε μέρα μέσα εδώ για να ασχοληθεί με αυτό που του αρέσει.

Και έρχομαι στο ερώτημα μου επί των μελών και της επισκεψιμότητας, την οποία εσείς αμφισβητείτε. Εάν και εφόσον είστε αστρολόγος, με άλλο σάιτ, όπως κατάλαβα από τα λεγόμενα του Dell Piero, μήπως σας αναστατώνει το 7500 μέλη??? Μήπως ζηλεύετε κατά βάθος τον μεγάλο αριθμό μελών και επισκεπτών που έχει το σάιτ???? Μήπως προσπαθείτε να ρίξετε λάσπη σε ένα άψογο, με πλούσια θεματολογία σάιτ μιλώντας επανειλλειμένα για τις διαφημίσεις που φιλοξενεί και ότι εξυπηρετεί οικονομικά συμφέροντα????

Είμαι σίγουρη πως δεν είμαι το μοναδικό μέλος που έχει αυτή την άποψη εδώ μέσα!

Όνομα:
    Κυριακή

[quote=Ξέρξης;21405]Αγαπητη φιλη starfish,
    Για μυστικισμο και αλχημεια οχι προσωπικα δεν εχω διαβασει και ουτε προτιθεμαι.. ειναι σαν να μου λες να διαβασω για την καφεμαντεια καπως ετσι το βλεπω.. δεν θεωρο δογματισμο να απορριπτω τα αυτονοητα.
    Τα περι μεταφυσικης δεν τα σχολιαζω.. μια παρατηρηση ομως δεν νομιζω πως επαφιονται στην αστρολογια....η οποια δεν θεωρω πως απανταει σε υπαρξιακα ερωτηματα του ανθρωπου.

Αλλα σχετικα με τον Νευτωνα καλο θα ηταν να δεις εδω:

http://www.phys.uu.nl/~vgent/astrology/newton.htm

Αγαπητε Ξερξη,
    εχω γραψει και σε προηγουμενο ποστ μου, οτι δεν μου αρεσει να απολογουμαι για πραγματα που δεν πιστευω. Κανω ξανα αυτην την διευκρινηση μονο και μονο για να γινει κατανοητο, οτι οτι εχω γραψει παραπανω, δεν το εγραψα γιατι ειμαι μυστικιστρια, αστρολογος, και δεν ανηκω σε καμμια παραθρησκευτικη αιρεση. Ευτυχως-καποιες φορες- για μενα, η λογικη μου με καταδυναστευει.
    Διαβαζω ιστορια, και εχοντας υπ οψιν μου καποια πραγματα, αναρωτηθηκα ποσο αγραμματοι και α-λλογοι μπορει να ηταν τοσοι ανθρωποι που ασχοληθηκαν με αυτα τα θεματα και μαλιστα σε εποχες που δεν γινονταν απλως αντικειμενο γελοιοποιησης αλλα κινδυνευε σοβαρα και η ζωη τους.
    Μακαρι, να ειχα τον χρονο, την οικονομικη δυνατοτητα και τα γνωστικα προσοντα να ψαξω τις πηγες και να αποδειξω το σωστο και το λαθος, πανω σε καθε προβλημα τετοιου ειδους, που με εχει απασχολησει μεχρι σημερα. Και με εχουν απασχολησει πολλα..
    Αυτο που μ εκανε να θεσω τα παραπανω προχειρα ερωτηματα, ηταν η θεοποιηση της επιστημονικης λογικης, και η de facto απαξιωση.
    Εχω, μετα απο πολλα χρονια απολυτων αποψεων, καταληξει στο εξης: Επειδη, δεν μπορω να απαντησω ικανοποιητικα σε παμπολλα ερωτηματα, επειδη -ειλικρινα δυστυχως- συμπλεω με τον Σωκρατη στο οτι: ενα πραγμα γνωριζω, πως τιποτα δεν γνωριζω, δεν παραχωρω το δικαιωμα σε κανεναν πλεον να κατηγορει και να απαξιωνει πραγματα που δεν εχει μελετησει, που δεν εχει συν-αισθανει, που δεν τον εχουν απασχολησει. Ουτε στον εαυτο μου παραχωρω αυτο το δικαιωμα. Οπως καταλαβαινετε, δεν μιλω αυστηρα για την αστρολογια.
    Οσο για τους τσαρλατανους, τους κομπογιαννιτες και τα λοιπα φρουτα, οπως εχει ειπωθει, ειναι ειδος που ενδημει παντου. Ειναι ευθυνη του καθενος προσωπικα να εντοπιζει και να αποφευγει τους σκοπελους.
    **Σας ευχαριστω για την παραθεση που αφορα στον Νευτωνα.
    **Δεν σας υποδεικνυω να μελετησετε αυτα καθ εαυτα τον μασονισμο, τον μυστικισμο και την αλχημεια, παρα μονο στην ιστορικη τους διασταση.
    **Κατα την γνωμη μου, ενα πολυ ενδιαφερον βιβλιο-οποια συμπερασματα κι αν βγαλετε απ αυτο- ειναι το Εκκρεμες του Φουκω, του Ουμπερτο Εκο.
    **Επισης, ισως να σας βρισκατε ενδιαφερον και το εργο του Καρλ Γκουσταβ Γιουνγκ.
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Κυριακή

Αλλα σκεψου και απο την αλλη ποσο επικυνδυνη ειναι η αλλη ακρη του μεταφυσικου.
    Ο μεσαιωνας πανω στην υπερβολικη πιστη στο μεταφυσικο στηριχθηκε.

Ξερω ποσο επικινδυνη ειναι, οχι απλως για το πορτοφολι, αλλα κυριως για την ψυχικη ισορροπια. Ο μεσαιωνας σημερα, θεωρειται ως η ιστορικη περιοδος, που μεσα απο τις ζυμωσεις της, σε καθε επιπεδο, απετελεσε το λιπασμα του συγχρονου πολιτισμου.

Να ξερεις ομως (οπως ξαναειπα) οτι οσοι βαζουν τα συναισθηματα πρωτα ειναι πολυ περισοτερο ευαλωτοι στο να εξαπατηθουν απ διαφορους που απλα ειναι πιο "εξυπνοι". Τα εισαγωγικα τα βαζω επειδη δεν ειναι θεμα IQ.
    Κοιτα μονο και μονο εδω μεσα σε αυτο το site τι γινεται. Ειναι περιπου 7500 μελη. Απο αυτα ποσα νομιζεις οτι εχουν μελετησει την αστρολογια? 10? 20? 30? παντως οχι παραπανω!!!
    Αυτο τι σημαινει ? Οτι απλα εξαπατουνται "αγοραζοντας" φρουδες ελπιδες!!
    Βλεπεις να δινονται λαθος στοιχεια και ορισμοι που ερχονται σε αντιθεση με την επιστημη. Και αυτο δεν ειναι θεμα διαμαχης, τα πραγματα ειναι ή ασπρο ή μαυρο σε αυτη την περιπτωση.
    Βλεπεις μεσα σε ολο αυτο το οικοδομημα να δινονται και τα γνωστα 090 τηλεφωνα και ακομα αναρωτιεσαι για πιο λογο η αστρολογια εχει επιβιωσει μεσα στον ντετερμινιστικο κοσμο μας???

Αγαπητε Inest 2, η αστρολογια πιστευω οτι εχει επιβιωσει, οχι επειδη υπαρχει οικονομικο οφελος για οποιον την ασκει ως επαγγελμα, αλλα γιατι ειδικα ο σημερινος ανθρωπος, ζωντας σε εναν κοσμο μεταβαλλομενο και ασταθη στο επακρο, εχει αναγκη απο ενα στηριγμα [ή εστω πολλα στηριγματα]. Για τους κερσδοσκους κλπ. εχω γραψει στην απαντηση μου στον Ξερξη.

Παρεπιπτοντως, ουτε εμενα μου αρεσουν οι διαφημισεις των 090 που δυστυχως τις βλεπω ακομη και σε "σοβαρα" καναλια της τηλεορασης. Στην προκειμενη περιπτωση, αν σου ελεγα οτι τα προσεξα μονο οταν εγιναν αντικειμενο κριτικης, θα με πιστεψεις; Πιστεψε με!

Σας χαιρετω για σημερα....
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Οσο για ολο αυτο που συμβαινει εμεινα εκπληκτη ελειψα ενα μηνα λογω εξεταστικης και τι βλεπω!
    πολυς χαμος για το τιποτα! Οποιος θελει μπορει να πιστευει οτι θελει.Κανενα νομισμα δεν εχει μονο μια οψη.Κανενας και καμμια κοινωνια δεν ειναι παντοδυναμοι ή παντογνωστες.Το μελλον φερνει και γκρεμιζει...Πρεπει κανεις να περνει τα καλα απο αυτα που του προσφερονται κι οχι απλως να αντιδραει μονο και μονο επειδη τα διακρινει μια διαφορετικοτητα.Οσο για τα 090 αν και δε συμφωνω με αυτην την "πολιτικη" και χωρις να θελω να δικαιολογησω ή να ριξω κανεναν και τιποτα πρεπει να πω οτι

1.οι διαφημισεις φερνον εσοδα σε ενα σαιτ

2.090 θα συνεχισουν να υπαρχουν ακομα κι αν δεν τα διαφημιζε το παρον σαιτ.

3. θελω να πιστευω οτι το σαιτ κραταει ενα α ποιοτικο υποβαθρο και οι περισσοτεροι απο τους συμμετεχοντες διακρινονται επισης γι αυτο οποτε θα ειναι δυσκολο να υπαρξουν τυχον "θυματα".

4. Ας εξετασουμε το ενδεχομενο καποιος να θελει να παρει τηλ σε αυτα τα 090 για να κανει απλα και μονο μια ερωτηση που μπορει να απαντηθει μεσα σε ενα τεταρτακι με μεγαλο ποσοστο ευστοχιας διοτι κυκλοφορουν αρκετα καλα προγραμματα για αστρολογους που μπορουν να τους βοηθησουν γρηγορα γιατι λοιπον αυτος ο καποιος να πρεπει να παει οπωσδηποτε σε αστρολογο και να πληρωσει επισκεψη 50-60 ευρω για μια απλη ανασφαλεια γιατι αυτη η φευγαλεα παρορμητικη κινηση πληκτρολογησης του 090...αυτο μπορει να κρυβει

5.Αν καποιος παθει εξαρτηση-εθισμο απο 090 που διαφημιστηκαν σε αυτο το σαιτ να περιμενει να τελειωσω τις σπουδες και θα του παρεχω δωρεαν ψυχοθεραπεια...χιχι χι

6.Οσον αφορα το σαιτ θεωρω οτι θα επρεπε να εμφανιζει διαλλακτικη σταση γενικοτερα γιατι καμια φορα του προκυπτουν τετοια ανεπιθυμητα μετα απο κρισεις-στροφουλες "λαικιστικες " που μπορει να το πιασουν και στο μελλον οπως και τωρα με τις διαφημισουλες(του τυπου καλη η ποιοτητα αλλα που και που και καμμια ποσοτητα στα κρυφα δεν βλαπτει)--(εγω παντως συμφωνω) ...

7.Τα παντα εχουν και τη θετικη τους πλευρα κι αν δεν παρουμε τηλ δεν μπορουμε να ξερουμε ποια ειναι αυτη αλλα εγω δεν εχω ορεξη να πληρωσω λεφτα απλα για να δω αν μπορω να την αποκαλυψω

8.Η κοινωνια πρεπει να αλλαξει η κοινωνια ειμαστε εμεις...(παντα κολλαει αυτο...χιχι χι)

9.Απαγορευονται οι ανθρωποφαγοι απο οπου κι αν προερχονται ειτε απο την καλη ομαδα ειτε απο την κακη ομαδα...χι χι

Quote Originally Posted by fillenia View Post
    Πολύ σωστά θέτει το θέμα o inest No 2.
    Οταν ορίζουμε μια δραστηριότητα ως " επιστήμη" θα πρέπει να γνωρίζουμε καλά τι συνιστά την επιστήμη, το πλαίσιο δηλαδή που έχει ορίσει η επιστημονική κοινότητα. Καθολικούς νόμους που εξηγούν τα γνωστά φαινόμενα και επιτρέπουν την ασφαλέστερη δυνατή πρόγνωση σε μελλοντική τους εμφάνιση. Οπου, καθολικός νόμος = θεωρητική υπόθεση επιβεβαιωμένη από πείραμα (1/1 αντιστοίχηση με την πραγματικότητα) και ποσοτικές μετρήσεις. Π.χ Μαθηματικά, Φυσικές επιστήμες, κλπ. ως τα πρότυπα της "επιστήμης". Η Ψυχολογία, κατ αυτή την έννοια δεν συνιστά επιστήμη γιατί αδυνατεί να ορίσει καθολικούς νόμους με γενική εφαρμογή.
    .

Ενας κλαδος της ψυχολογιας ειναι η πειραματικη ψυχολογια που εχει ολα τα στοιχεια που ανεφερες οτι χρειαζονται για να ονομαστει επιστημη και συμπληρωνοντας πρεπει να πω οτι η πειραματικη ψυχολογια δεν ειναι ανεξαρτητος κλαδος αλλα μια πτυχη θα ελεγα καλυτερα της ψυχολογιας που συμπληρωνει το παζλ οπως κ η γνωστικη ψυχ., η αναπτυξιακη,η ψυχοπαθολογια,η ερευνητικη,η κοινωνικη, η κλινικη κτλ. Και θα συμφωνησω με την Κασσιοπη οτι και η Αρχιτεκτονικη ειναι αποδεκτη ως επιστημη...

το παραπανω απλως μια παρατηρηση
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

5. Re: Τι είναι η Αστρολογία

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Οσο για ολο αυτο που συμβαινει εμεινα εκπληκτη ελειψα ενα μηνα λογω εξεταστικης και τι βλεπω!
    πολυς χαμος για το τιποτα! Οποιος θελει μπορει να πιστευει οτι θελει.Κανενα νομισμα δεν εχει μονο μια οψη.Κανενας και καμμια κοινωνια δεν ειναι παντοδυναμοι ή παντογνωστες.Το μελλον φερνει και γκρεμιζει...Πρεπει κανεις να περνει τα καλα απο αυτα που του προσφερονται κι οχι απλως να αντιδραει μονο και μονο επειδη τα διακρινει μια διαφορετικοτητα.Οσο για τα 090 αν και δε συμφωνω με αυτην την "πολιτικη" και χωρις να θελω να δικαιολογησω ή να ριξω κανεναν και τιποτα πρεπει να πω οτι

1.οι διαφημισεις φερνον εσοδα σε ενα σαιτ....

.....
    το παραπανω απλως μια παρατηρηση
    Καλέ, τι λες? Ρώτησες τους επιστήμονες τι γνώμη έχουν για το άτομό σου και αυθαδιάζεις έτσι? Πώς μπορείς και προκαλείς ανερυθρίαστα και μετά από τόσες "ενέσεις" λογικής και επιστημονοσύνης?
    Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...

Αγαπητέ ...

αν και είπα να μην ξαναασχοληθώ με σας, επειδή βλέπω ότι οι πολλές "ενσαρκώσεις" σας (λαζιάνι, καζιάνι, μπαλιάνι etc) προσπαθούν ντε και καλά να κάνουν το άσπρο μαύρο, δηλαδή να με αποστομώσουν (sic) αποκόπτωντας από τα ποστ μου αυτά που δεν σας βολεύουν και συνθέτοντας την "συν-ουσία" που θα επιθυμούσατε να έχετε θα σας πω τώρα τι "βλέπω" με τα μάτια του εραστιτέχνη "μυστικιστή; αποκρυφιστή; όπως σας βολεύει" για το ποιόν του site σας.

Από τις 7500 "μέλη" τα 2500 είναι πραγματικά και πολλά εξ αυτών αφελή μέλη. Τα υπόλοιπα 2/3 είναι "μούφα" για να χρησιμοποιήσω και τη φρασεολογία του φίλτατου ιδιοκτήτη "που δεν ασχολείται με την αστρολογία" αλλά του 'ρθε ξαφνικά κάποτε από το πουθενά να την αποκαταστήσει...

Και μιας και αποφάσισε να την αποκαταστήσει, είπε να βγάλει κι ένα καλό μεροκάματο μιζάροντας και μερικούς αποτυχημένους καθηγητές "πανεπιστήμονες" και την αποτυχημένη ακολουθία τους.

Ότι κι αν διάβασα εδώ μέσα τους 5 μήνες που ατυχώς σας συνάντησα στο ίντερνετ, είναι μια σαλάτα αποπροσανατολιστική για την αστρολογία και εύπεμπτη για τις κυράτσες που απέτυχαν στο γάμο τους ή που ούτε αυτό δεν κατάφεραν ακόμα να κάνουν.

Δε νομίζω να υποχρεώθηκα με την εγγραφή μου εδώ να γράφω οπωσδήποτε κάτι μιας και ενδιαφερόμουν απλά να διευρύνω τις γνώσεις μου. Αν προσέξατε (που προσέξατε τώρα πια) τις φορές που σας ξαναεπισκέφτηκα πόσες είναι και πότε, θα διαπιστώσατε ότι δεν μπαίνω κάθε μήνα να "ψάχνω ευκαιρία για νταβαντούρι".

Είναι εύκολο (πολύ εύκολο) 10-20 "διαχειριστές" να προσπαθούν να παρουσιάσουν κάποιον, όπως θέλουν, για όποιο λόγο και όταν αυτός ο κάποιος, δεν τους προκάλεσε παρά μόνο αποφάσισε κάποτε να μάθει πώς συμβαδίζει από τη μία να το παίζεται "χάι σταρ ειδήμονες και ενάντιοι των τηλεφωνικών εταιριών" και από την άλλη να τους διαφημίζετε φάτσα κάρτα στην προμετωπίδα σας.

Και δεν θα τα έγραφα αυτά μιας και πλέον δεν υπάρχει τέτοιος λόγος και ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε να λέμε ότι θέμε στο σπίτι μας, ας απαντούσατε με σαφήνεια για το τι ρόλο βαράνε αυτές οι τηλεφωνικές εταιρίες εδώ μέσα. Αλλά αυτό έχει μείνει ακόμα αναπάντητο από σας. Το απάντησαν οι "μετενσαρκώσεις" σας, οι μέλλουσες "ψυχαναλύτριες" etc. etc. etc. "Ένα σάιτ για να επιβιώσει κ.λπ. κ.λπ." Εσείς το 'χετε αφήσει ακόμα στο "κάποτε θα πείτε το γιατί" κ.λπ. κ.λπ.

Ναι πάλι θα πέσουν τα μπούγια, το "φιλοθεάμων" κοινό και θα υπερκαλύψει και υποβαθμίσει τις ερωτήσεις μου. Δεν πειράζει... Go for it! ¶λλωστε ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε, ό,τι σκατά θέλουμε αγοράζουμε να φάμε. Εκεί θα τα χαλάσουμε τώρα;

Φιλικά και χωρίς καμία εμπάθεια
    Μήτσος789 (στη θηλυκή του έκφανση)

Όνομα:
    Γιαννης

Εγω τωρα τι να πω??? I rest my case οπως θα ελεγαν και οι φιλοι μας οι αμερικανοι!!
    Perfect Perfect Μητσο (στη θηλυκη σου εκδοση!!) Τελικα συμφωνουμε σε καποια πραματα!!!

Οι αποψεις μου ειπωθηκαν ελπιζω με σαφηνεια. Τις ξαναλεω ομως ακομα μια φορα μπας και....
    Αν καποιος θελει να ασχοληθει με την αστρολογια ως ενα φιλοσοφικο πλαισιο κανεις δεν τον εμποδιζει προφανως. Οπως καθε ανθρωπος θα μπορουσε να ασχοληθει και με τις ανατολικες πολεμικες τεχνες (που και αυτες ειναι μια φιλοσοφια) ετσι με τον ιδιο τροπο θα μπορουσε να ασχοληθει και με την αστρολογια.
    Το θεμα ειναι οταν στη μεση μαινουν τα οικονομικα συμφεροντα. Τοτε αρχιζει ο αποπροσανατολισμος χρησιμοποιντας ψεθδη στοιχεια. Κατι που για μενα ειναι αισχρο. (ΝΑΙ αυτο το λεω για σας Κ. Αρχο)

Πρωσωπικα δεν πιστευω στην αστρολογια ουτε και στην "αγνη" της μορφη.
    Αν θελετε μπορουμε να ανοιξουμε αυτη την ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ σηζητηση, εφ'οσον ξεκαθαρισαμε ελπιζω το τι ισχυει στην αστρολογια σημερα!!!!

ps. Κ. Αρχο Περιμενουμε παντως.......

Παρτε και μια :banana (με ή χωρις υπονοουμενο, οπως το παρει κανεις!!!)
    Παντως κοιτα κατι περιεργα πραματα! Αυτες οι ατιμες οι μπανανες φυονται παντου!!!
    Όποιος ακολουθεί τον όχλο, σύντομα χάνεται σΆ αυτόν....

Verneigung Verneigung Verneigung Verneigung Verneigung Verneigung Verneigung Verneigung Verneigung Verneigung Verneigung Verneigung

Καλό ξημέρωμα σε όλους!

Η Αστρολογία είναι εντελώς αβάσιμη. Οπωσδήποτε δεν έχει παντελώς καμία σχέση με την επιστήμη, διότι δεν έχει καμία επιστημονική μεθοδολογία.
    Δεν υπάρχει ούτε μία αστρολογική πρόβλεψη που να έχει επαληθευτεί ποτέ, ούτε είναι δυνατόν ποτέ να προβλέψει κανείς το μέλλον με αστρολογικές οικασίες. Αυτό μπορεί να γίνει – σε κάποιο βαθμό – μονο με τη χρήση της κοινής λογικής, ή, αν πρόκεται για φυσικά φαινόμενα, με τη χρήση επιστημονικών διαδικασιών.
    Η αδυναμία της αστρολογίας να προβλέψει το μέλλον είναι ισοδύναμη με την αδυναμία της χαρτομαντείας, της σπλαχνοσκοπίας, της οιωνοσκοπίας και ομοίων σκοταδιστικών πρακτικών.
    Η αδυναμία της αστρολογίας να κατανοήσει, να περιγράψει ή να επηρεάσει την ανθρώπινη φύση, είναι ισοδύναμη με την αδυναμία της μαγείας, λευκής τε και μαύρης τε και βουντού.

Ακολουθεί άρθρο του Andrew Fraknoi.

Επεξεργασία διαχειριστή: Το κείμενο διαγράφεται γιατί δεν ανήκει σε αυτό το τόπικ συζητήσεως. Επειδή ήδη έχει γραφτεί στη Θεματική Ενότητα άρθρα Μελών και έχει εγκριθεί στα πλαίσια της πολυφωνίας και δημοκρατικότητας που διέπει τον παρόντα ιστοχώρο θα δημοσιευθεί κανονικά στην πρώτη σελίδα.

Όνομα:
    Γιαννης

Verneigung Verneigung
    tipanos2 Μπραβο. Τα ειπες ολα με αυτο το αρθο!!!!
    :banana :banana
    Όποιος ακολουθεί τον όχλο, σύντομα χάνεται σΆ αυτόν....

Page 41 of 50 FirstFirst ... 31 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 96 users browsing this thread. (0 members and 96 guests)

Tags for this Thread