s
Μέθοδος χαρτομαντείας - Page 41
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 41 of 47 FirstFirst ... 31 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... LastLast
Results 401 to 410 of 468
    Όνομα:
    Κωστής

Re: Μέθοδος χαρτομαντείας

ΜΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ παρακαλώ γίνεται μια προσπάθεια εκμάθησης και μη χαλάτε το τόπικ.
    Αν είστε μάγκες ελάτε εδώ http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?t=2201 που υπάρχει ντοκτορά!!!!!!!
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    ΜΑΡΙΝΑ..

maraki exw ena parapono ....gia mena den ekanes kanena sxoliasmo......tespa....ok....

Όνομα:
    Silia

Αγαπητέ Δ.Μ. κ Ξέρξη,

κρατήστε όλο το φώς για εσάς... εμείς μπορούμε και στα σκοτάδια.

Και δεν θυμάμαι κάπου να ζητήσαμε από κανένα να ασπαστεί αυτό που κάνουμε.

Εφ΄όσον το θέμα αυτό διατηρείται, θα συμμετέχει όποιος θέλει.

Σταματώ, δεν είναι ανάγκη να βγω off-topic για ένα τέτοιο θέμα..
    may..

Όνομα:
    ANIA

γεια σας είμαι αρχάρια διάβασα αυτα που έχει γράψει το μαράκι αλλα έχω μια απορία η αμφιβολία θα έλεγα...
    στο 1ο στάδιο στο 1ορίξιμο όταν τέλειωσαν τα χαρτιά μου έμεινε το4σπαθι αυτο δε το κρατάω ετσι?για το 2οριξιμο?το βάζω στα φύλλα που πέταξα..?!!!!

Quote Originally Posted by mei View Post
    γεια σας είμαι αρχάρια διάβασα αυτα που έχει γράψει το μαράκι αλλα έχω μια απορία η αμφιβολία θα έλεγα...
    στο 1ο στάδιο στο 1ορίξιμο όταν τέλειωσαν τα χαρτιά μου έμεινε το4σπαθι αυτο δε το κρατάω ετσι?για το 2οριξιμο?το βάζω στα φύλλα που πέταξα..?!!!!
    Γεια σου mei. Εκτός απ' το Μαράκι, οι υπόλοιποι μάλλον αρχάριοι είμαστε.:bigsmile:
    Μιλάς για το παράδειγμα της Μαρίας?

εγώ ακόμα δεν κατανοώ το πρώτο στάδιο

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by mei View Post

Γειά σου!!

το αν θα κρατήσεις το 4 σπαθί, εξαρτάται από το αν έχεις ρίξει τα χαρτιά για σπαθάτο/η. Μόνο σε περίπτωση που έχεις ρίξει τα χαρτιά για σπαθάτο, κρατάς το 4 σπαθί, ακόμα κ αν είναι τελευταίο χαρτι. Εχει κ αυτό τη σημασία του, αν μείνει μόνο του στο τέλος. Αν ρίχνεις για κουπάτο/η, καράτο/η ή μπαστουνάτο/η τότε το 4 σπαθί δεν έχει κανένα λόγο να μείνει στα άλλα σου χαρτιά που έχεις ήδη κάτω στρώσει κ το πετάς έξω.

Ποιο εννοείς "2ο ρίξιμο" ακριβώς?? Το σταυρό ή τη 2η φάση του 1ου σταδίου?? Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ρωτάς.

Μαράκι, ελπίζω να μη σε πειράζει που έκανα τη διευκρίνηση αντ' εσού!! Είπα να σε χαλαρώσω λίγο!!
    may..

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by patra123 View Post
    εγώ ακόμα δεν κατανοώ το πρώτο στάδιο
    Καλημέρα!!!

ειλικρινά κ εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα μα τίποτα στην αρχή!! Αν έχεις όμως υπομονή κ ήρεμο μυαλό κ διαβάσεις προσεκτικά όλες τις ανακοινώσεις κ τα παραδείγματα, θα μπεις στο πνεύμα αρκετά εύκολα. Το Μαρακι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά κ τα γράφει υπέροχα! Έτσι έκανα κ εγώ!!

Καλή προσπάθεια!!
    may..

Καλησπέρα ανακάλυψα πρόσφατα τη σελίδα και εντυπωσιάστηκα με τη μέθοδο που παρουσιάζει το Maraki. Περιμένω με αγωνία την συνέχεια ...

Όνομα:
    ANIA

γειά σου!!!!:bigsmile: το πρώτο σταδιο το κάνεις 3 φορές πριν το σταυρό.ο σταυρος είναι το 2 στάδιο?εμένα μου έμεινε το 4σπαθι στη 3 φορά... σορύ που τα μπέρδεψα

Page 41 of 47 FirstFirst ... 31 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)